![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor!
Revin cu forte noi si proaspete. Sper sa tina cat mai mult. Melcri, Teo, va astept si pe voi si oricine mai tine. Azi: d: fulgi de ovaz cu lapte p: orez basmati cu legume c: supica de varza si posibil ceva fruct (portocala sau gref) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: un kiwi, 30 minute mai tarziu lapte cu fulgi de ovaz si scortisoara p: mancarica de fasole verde cu ceapa si sos de rosii, piept de pui la gratar, mozzarella s: cateva linguri de iaurt 0.1% si un mar mare verde. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
d:omleta din 3 oua cu mozarella,masline(total neconform!asta e!)
P ciorba de varza,brocolli cu cascaval,smantana,cafea cu cioco(2 patratele) g o nuca mare brazilia si alune c mozarrella cu ardei rosu |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
d 3 felii vasa cu branza de vaca 0,2%, frecata cu ceapa, pufin usturoi,marar,sare piper
p ciorba de fasole boabe cu afumatura,o bucatica de friptura,cafea g smochie,alune,2 nuci brazilia si o banana c pb pilaf cu orez salbatic si curcan,salata verde |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Melcri, stii ca banana are un indice glicemic cam mare? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Eu as adauga si niste fructe in meniul tau (macar un mar/o para/portocala/ceva pe zi..) De baut bei 2 litri de apa pe zi?
Eu azi: MD si P: o para, oua prajite cu putina paine de tarate prajita si desert biiip (doua trufe (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) neconforme deocamdata) C: un mar, ciorba de perisoare, putin vin rosu si tot bip la desert This post has been edited by Globetrotter: Mar 6 2011, 08:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
d: lapte cu fulgi de ovaz g: un mar p: ou prajit (fara ulei) cu salata (salata verde, ceapa, morcovi) si cu niste mozzarella g: mar s: salata de fasole boabe cu ceapa Azi: d: lapte cu fulgi de ovaz g: 2 portocale p: salata de fasole uscata boabe cu ceapa (de ieri) cu vreo 10 masline negre imense (si super bune) g: branza cu smantana si putina fructoza si scortisoara ( stiu ca nu trebuia) s: lapte 0.1% cu niste biscuiti integrali (stiu ca sunt indicati dimineata, dar again, nu stiam ce sa mananc si chiar vroiam sa vad cum sunt biscuitii) si apoi iar o portocala Maine: d: paine integrala cu gem de prune (fara zahar, home made) si cu niste iaurt 0.1% + un mar inainte p: paste integrale cu sos de rosii si ciuperci s: salata (salata verde, castraveti, ardei, ceapa, morcov, masline) si probabil un fruct; mar sau portocala |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d:o portocala si painica integrala cu zacusta de vinete( cam nasol deoarece e facuta si cu niste ulei, dar in rest sunt doar legume) p: un mar si am ratat pranzul caci nu am fost acasa.... c: piept de pui la gratar cu salata (salata verde, castravete, ceapa, praz, ardei rosu) si niste cascaval |
|
|
![]()
|
|
Beau apa multa
d fulgi ovaz cu lapte 0,1,cafea p ciorba de varza orez cu curcan castraveti murati,2 oua umplute,cafea cu lapte cioco,3 patratele c mozarella cu ardei gras mai tarziu smochine,2 mineole |
|
|
![]()
|
|
Melcri, tu tii faza a 2-a asa-i?
Am remarcat ca mananci si banana si orez combinat cu carne... Ieri eu am mancat cam imprastiat, dar comform. Azi: d: un gref, o jumate de ora mai tarziu fulgi de ovaz cu lapte 0.1% p: varza cu carne tocata si dovlecei si putina branza c: mar, ou fiert cu adei gras si masline. |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d: un mar , o ora mai tarziu omleta cu ceapa si niste cascaval. (asta a fost un fel de pranz caci am mancat pe la ora 11) g: cateva nuci, 2 portocale c: ciorba de perisoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:19 AM |
|