IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic
Diana.
post Feb 29 2012, 02:59 PM
Post #491

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ieri:
- cafea cu lapte
- gratar cu salata
- mandarien
- iaurt

Azi
- cafea cu lapte
- curcan fiert cu salata
Iar spre seara oi mai vedea eu...
Go to the top of the page

+Quote Post
papusica
post Mar 3 2012, 08:24 PM
Post #492

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,169

eu incep cu azi ca ce am mancat ieri am uitat

d: cafea, 3 capsuni, 3 felii de painea de secara integrala cu dulceata conforma de capsuni
g: un pumn de alune de padure
p: ciuperci cu sos de smantana, cotlet de porc la cuptor salata de varza cu morcovi
c salata de varza si un iaurt
gt un pumn de alune casius

+Quote Post
papusica
post Mar 4 2012, 09:01 PM
Post #493

Contaminat
*

D: cafea, capsuni, conopida cu maioneza (conforma facuta de mine) si cu ceapa
P: capsuni cotlet la cuptor cu ciuperci cu smantana ( am facut ieri mai multa) si tarta de mere
C: alune de padure si alune casius si tarta de mere(am vazut ieri poze de la o tarta de mere si am facut reteta aceea e o minunatie, nu ma asteptam sa iasa atat de bun, sotul nici nu si-a dat seama ca-i cu faina de naut.) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 5 2012, 12:59 PM
Post #494

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Papusica, fructele se mananca cu doua ore inainte de masa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In faza I a dietei este recomandat sa renunti de tot la dulciuri, deci ai grija cu deserturile.
Iaurtul este 0.1% grasime, da?
Bafta cu dieta!

Meniul meu de azi:
MD - un ceai de menta cu sunatoare fara alte adaugiri si 2 felii de pulpa de porc la gratar
P - un mar - atat am apucat sa-mi pun in geanta, ca restul am uitat acasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
C - ardei umplut (carne amestec, ceapa, ciuperci) cu sos de rosii

+Quote Post
papusica
post Mar 5 2012, 07:41 PM
Post #495

Contaminat
*

Teocris asta nu o stiam in carte citisem ca fructele se mananca cu 20 de minute inainte,( sau probabil am inteles eu gresit, se intampla des asta la mine) in fine eu le mananc cam cu o ora , si nici asta nu stiam cu dulciurirle si cand am vazut reteta m-am gandit ca e si pentru faza 1( deci pana ajung la kg dorite nu o sa mai pap)
Fetelor la cafea am o mica mare problema eu ma trezesc zilnic la ora 4 dimineata am baut vre-o doua sapt cafea decofeinizata dar nu ma ajuta la ora 11 adorm in picioare si vineri era cat pe ce sa imi tai degetele, si am revenit la o cescuta micutza de cafea. Daca aveti ceva sfaturi sa imi dati in legatura cu un inlocuitor bun astept sugestii
D cafea, capsuni musli cu lapte 0,1%
P gratar cu salata de varza
C salata ( ridichi , rosii, castraveti, ceapa)

This post has been edited by papusica: Mar 5 2012, 08:40 PM

+Quote Post
Teocris
post Mar 6 2012, 09:33 AM
Post #496

V.I.P.

Ai grija ca musli de obicei contine zahar! iti recomand sa-i inlocuiesti cu fulgi de ovaz sau de secara, sau chiar cu tarate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca o cafea neindulcita, dimineata, nu-ti va afecta prea tare dieta.

Meniul meu de azi:
MD - painica filozofala cu magiun de prune Topoloveni + o cana de lapte degresat
P - salata cu pui (varza alba, morcov, piept de pui la tava, iaurt 0.1% grasime)
C - ardei umplut (carne amestec, ceapa si ciuperci) cu sos de rosii

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2012, 11:52 AM
Post #497

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Apropos de magiunul de Topoloveni, s-a facut vreo 15 lei borcanul. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Anul asta mai bine ne facem noi gemuri conforme! Eu, una, o sa imi fac...

+Quote Post
Teocris
post Mar 6 2012, 01:00 PM
Post #498

V.I.P.

Eu am cumparat la oferta (7.99 lei/buc) cu ceva vreme in urma, adica de Craciun, doua borcane pentru cornuletele cu untura si pentru ca am facut pana la urma altceva, am ramas cu borcanele in camara. Le-am gasit de curand, cautand un borcan cu castraveti murati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu gem conform nu ma apuc sa fac pentru ca il poti arde usor si mie nu-mi place de nici o culoare gemul afumat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Diana, faci mai mult si ne vinzi si noua, pe sub mana, cate un borcanel cand ne apuca pandaliile? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
papusica
post Mar 6 2012, 10:06 PM
Post #499

Contaminat
*

O sa cumpar acum ca tot am cumparat musli-ul asta sa il termin (desi scrie pe el ca e integral si fara zahar adaugat de asta l-am si cumparat)
Am gasit o reteta pentru spuma de fructe de padure si capsuni si vreau sa va intreb daca merge
450 g fructe(berries), 450 g iaurt 0.01%, 100 ml lapte, 25 g fulgi de ovaz - Pui fructele iaurtul si laptele in blander ( se recomanda shaker-ul dar eu nu reusesc sa fac prea multe cu ala:)) Crema se toarna in pahare si se orneaza cu fulgi de ovaz ( si in reteta normala este pusa si un pic de miere cu ovazul deasupra)

D: cafea , kiwi, paine conforma de ovaz si secara cu rosii si un pic de margarina
G: seminte neprajite, decojite si nesarate
P: piept de pui cu conopida frecata
C: mancarica de fasole cu carnati

Si mai am o problema aici nu gasesc branza 0.01% cea mai slaba e de 5% din aia pot manca?

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 6 2012, 10:31 PM
Post #500

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

QUOTE(Teocris @ Mar 5 2012, 12:59 PM) *
Papusica, fructele se mananca cu doua ore inainte de masa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu gasesc acum cartea, sa verific, dar din cate imi amintesc se mananca cu minim jumatate de ora inainte de masa, sau minim doua ore dupa masa... Iar fructele rosii, gen capsune, fragi, fructe de padure parca se pot manca imediat dupa masa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In alta ordine de idei, eu ma tin asa si-asa.. inca nu reusesc sa mananc conform...

+Quote Post

66 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:00 PM