IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic
Teocris
post Mar 7 2012, 08:40 AM
Post #501

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Şi, atunci, când trebuie mâncate fructele?
De fiecare dată când sunteţi pe stomacul gol. Dimineaţa, de exemplu, înainte de miculdejun. Dar, după aceea, va trebui să aşteptaţi, până să începeţi să mâncaţi, astfel: o jumătatede ora, dacă micul dejun este glucidic (adică pe bază de cereale, de exemplu) şi o oră, dacăeste lipidic (ouă, şuncă, brânzeturi).De asemenea, veţi putea mânca fructe seara, târziu, înainte de culcare. Adică, la celpuţin 2-3 ore după ce aţi luat cina.
Pentru cei care au probleme de insomnie (care, de altfel, ar trebui să se rezolve în parte datorită metodei de alimentaţie expuse în această carte), se recomandă să nu consume portocale la culcare, vitamina C având un efect care stimulează starea de trezie.
Un fruct poate-fi consumat, eventual, şi la mijlocul după-amiezii. Dar va trebui să vă asiguraţi că a trecut suficient timp de la prânz (circa trei ore) şi că mai este destulă vreme până la cină (cel puţin o oră).
Puteţi chiar să luaţi mese compuse numai din fructe. Cu condiţia să nu mâncaţi decât atâta.

Se pare ca eu am facut o medie si m-am ghidat dupa aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu m-am trezit de dimineata cu o stare de rau general. Imi venea sa vomit si m-am stricat si la stomac. Chestia este ca nu-mi dau seama de la ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Abia am inghitit fulgii de ovaz cu lapte degresat la micul dejun, iar pentru pranz nu mi-am luat nimic la mine pentru ca numai ce-am deschis frigiderul si am fugit la baie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pentru masa de seara n-am nici un plan deocamdata. Trebuie sa mai dau o raita pe la retete, poate-mi vine inspiratia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Teocris: Mar 7 2012, 09:04 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Mar 8 2012, 11:34 AM
Post #502

V.I.P.

Meniul meu de azi:
MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat
G - o cafea mare, cu lapte degresat
P - cascaval, kaizer, castravete
C - alanduski cu pateu de soia

Aseara am facut saramura de pui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
papusica
post Mar 8 2012, 06:23 PM
Post #503

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,169

Ieri
D: cafea, kiwi, paine conforma de secara si ovaz cu gem conform de capsuni
G: seminte decojite si neprajite
P: salata cu gratar
C mancarica de fasole

Azi am dat-o in bara vom vedea cat in urmatoarele zile
G cafea, smochine uscate
D paine conforma de secara si ovaz cu margarina si rosii
G smochine
P mancarica de fasole
C o felie de tort( azi fiind 8 martie mi-a adus sotiorul un tort si sa nu refuz, ca pe urma imi zice ca nu imi mai cumpara nici un cadou ca niciodata nu apreciez, am papat)

+Quote Post
Teocris
post Mar 9 2012, 08:31 AM
Post #504

V.I.P.

Papusica, margarina nu are ce cauta in dieta asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa nu incepi sa te simti vinovata pentru o feliuta de tort mancata la o zi speciala. Atata timp cat este o singura abatere, este mica si nu se repeta decat foarte rar, este de inteles. Nu a fost prea bine ca ai mancat-o seara. Oricum, pana de Paste nu iti mai cauta nici o scuza sa calci pe aratura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meniul meu de azi:

MD - o alanduska de aseara, cu cascaval si o felie de paine filozofala cu pateu de soia conform
P - telemea + castravete
C - nu stiu in ce va consta pentru ca plec din oras cu o prietena, sa ne facem de cap in contul zilei de ieri (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Voi incerca sa fiu conforma (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Facui alanduski din faina de soia. Buni la gust, dar au inghitit mult ulei si au fost oleaca uleiosi. Sa nu mai zic ca s-au cam imprastiat in tigaie Nu stiu cum de i-am bulit in halul asta, insa sotul meu a mancat tot ce i-am pus in farfurie si a zis ca sunt foarte buni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate n-a vrut sa ma supere de ziua femeii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Prea curand insa nu cerd ca mai incerc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
papusica
post Mar 9 2012, 07:03 PM
Post #505

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,169

O sa incerc dar fiindca urmeaza ziua mea prevad parca inca o mica scapare, o sa incerc sa nu calc stramb. Aici la zile de nastere sau de nume se servesc colegi cu niste ciocolatele umplute de mai multe feluri si sper ca luni sa nu calc stramb cand imi voi servii colegii cu ele.

D: cafea, capsuni,iaurt cu 2% grasime( nu gasesc aici mai slab de 2 % si nici branza)
P: salata de rosii si castraveti cu branza cottege ( 2,2% asta am gasit-o cea mai slaba in rest toate au de la 7% grasimi in sus)
C: muschi afumat cu salata de rosii si castraveti

Locuiesc in Grecia si am fost in majoritatea super-marketurilor si iaurt simplu nu am gasit mai slab de 2%. Am gasit un singur producator care are iaurturi 0,1% dar nu simplu, ci cu fructe(gem de fructe) si biscuiti si am preferat sa cumpar cel cu 2% fiindca era iaurt simplu fara alte amestecuri ciudate.

+Quote Post
Teocris
post Mar 12 2012, 09:12 AM
Post #506

V.I.P.

Buna dimineata!

Meniul meu de azi:
MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat
P - pateu de soia conform, intins pe felii de cascaval
C - sarmalute in foi de vita (carne tocata amestec, linte verde, ceapa, sare, piper, rosii in bulion)

+Quote Post
Teocris
post Mar 13 2012, 09:06 AM
Post #507

V.I.P.

Meniul meu de azi:
MD - fulgi de ovas cu lapte degresat
P - cascaval, o felie de friptura, doua oua fierte si castravete
C - mancarica de inimi de curcan + castraveti murati

Kilogramele pierdute: sapte!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2012, 10:55 AM
Post #508

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

7? Esti fantastica!!!

+Quote Post
Teocris
post Mar 13 2012, 12:29 PM
Post #509

V.I.P.

Nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2012, 12:56 PM
Post #510

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai chiar esti! Bravo!!!

+Quote Post

66 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:38 PM