![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaa!
Meniul meu de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - mancarica de inimi de curcan (inimi de curcan, ceapa, ulei, ardei capia rosu, rosii in bulion, sare si piper macinat) C - omleta cu ceapa verde si cascaval |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD - pizza cu tarate (ou, tarate, salam, ceapa si cascaval) P - ciorba de salata C - vinete cu maioneza pe blat simplu de pizza cu tarate + rosii |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Gata ,de azi:
md:kiwi,fulgi de ovaz,cafea g: zazcusca pe fincrisp p:fasole boabe cu afumatura,gogosari murati,cafea c:nu mai pot nimic,poate um mar Teo,cam putin dupa gustul meu |
|
|
![]()
|
|
Mel, cum adica cam putin? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Meniul meu de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - ciorba de salata C - varza murata calita si picanta, cu carne de porc |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Salve! Știu că sunt novice, dar ce citesc eu pe aici pare cam hipocaloric...Ori chiar asta discreditează MM în carte...Oricum, eu am început aseară, iar meniul e de post.
Ieri seară- mâncare de năut(năut fiert, ceapă, ardei, roșii, ulei măsline) cu soia fiartă în multe condimente, ardei kapia și măsline Azi MD- lapte de soia cu fulgi de ovăz (făcuți făină la mașina de cafea, să se înmoaie mai repede), cafea decofeinizată fără zahăr și ciocolată neagră (74%). P - Mâcare de năut și soia, caieri, plus salată(roșii, castraveți, ceapă, ulei măsline, oțet) C - pâine hipoglucidică cu magiun de prune fără zahăr, ceai slab. Sper că e în regulă, nu am experiență |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Teo,eu nu m-as satura sa mananc asa putin cum mi se pare ca mananci tu
Md:kiwi,fulgi ovaz,cafea P:fasole boabe cu afumatura,gogosari murati,saaalata boeuf fara cartofi,cafea cioco cam multa c:o portocala ,o minola,,fistic,cam mult sunt o gurmanda mareeee |
|
|
![]()
|
|
Danuka, painea este recomandat sa fie mancata numai dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mel, numai ti se pare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce-ai pus in salata boeuf? |
|
|
![]()
|
|
in salata boeuf morcovi,mazare,castraveti murati,carne vita,maioneza
Md 2 kiwi,cafea g fisstic P ciorba vitel,fasole carnat,gogosar,cafea cu cioco 85% deseara probabil ton cu zacusca mai tarziu mar |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
[quote name='Teocris' date='Mar 21 2012, 09:46 AM' post='287744']
Danuka, painea este recomandat sa fie mancata numai dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Groaznic, atunci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Atâta chin dejaba...Poate de aia aveam mai mult azi dimineață, mai ales că aseară simțeam că-mi fierbe în gât tona aia de pâine din stomac (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Azi: MD- măciniș de fulgi de secară cu lapte, cafea decofeinizată fără zahăr, ciocolată neagră, o bucată de kapia P - aceeași mâncare de năut cu un pic de soia fiartă, ardei, roșii, pâine care părea neagră(dar făina tip 650 conținută, nu cred că e...) cu semințe + magiun conform C - două mandarine, clementine, sau ce-or fi fost... Nasoală treabă, mai ales că nu am timp zillele astea de gătit. În plus, cred că nu am citit cu atenție, da parcă nu am văzut în carte treaba cu pâinea seara..Și cum să fac să am prânz mai proteic, că încă nu m-am dumirit dacă să includ fasulelele și năuțelul la proteine sau la ceva mai carbohidrat... |
|
|
![]()
|
|
Danuka, la pranz iti poti face : pasta de naut, salata de vinete, fasole frecata, fasole scazuta, mancare de fasole verde, salate de cruditati cu branza tofu, pateu de soia, mancare de mazare, zacusca, mancare de ciuperci, salate calde cu legume la gratar (dovlecei, ardei, ciuperci, rosii), paste integrale al dente cu sos de rosii si/ sau cu ciuperci, saramura de pleurotus, supe creme de conopida, brocoli, mazare, supa rece de rosii si cate si mai cate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Idei sunt, putina bunavoita mai trebuie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te sfatuiesc sa renunti la ciocolata, macar o luna si ai grija cu cafeaua! Nu mai cumpara paine din comert, oricat ti s-ar parea de neagra. Nu e conforma! Painea conforma trebuie sa contina tarate in proportie de 50 %, sau sa fie din faina de secara. Iti poti face paine singura. Nu iti ia mult si esti sigura de ceea ce mananci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mel, daca salata contine morcovi fierti, atunci nu este conforma. Data viitoare te sfatuiesc sa il inlocuiesti cu naut fiert. Meniul meu de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - telemea cu rosii si o bucatica de friptura C - ceva cu pui, inca nu m-am hotarat ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:07 AM |
|