IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Montignac: Ce sa mancam azi, Topic de spovedit meniul Monti zilnic
danuka
post Mar 23 2012, 12:12 AM
Post #521

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,087

Aoleu, incep să plâng!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vai de mine, da chiar nik nu am voie să mănânc, Aveam și eu niște plăceri nevinovate(pe lângă alea vinovate, bineînțeles (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...)ceaiuri fără zahăr și o cafea dimineața, și tre să renunț și la ele...Văleu, dar fie: o să țin cont!!!! Mulțumesc mult de sugestii, dar chiar acum s-a suprapus o perioadă aglomerată și acasă și la serviciu, și nu am putut găti, deși am mai găsit câte o rețetă...De luni voi reintra în normal, deci va fi mai simplu. azi am mâncat:
- pâine, magiun, cafea, ciocolată(aceleași amintite)
- năut+salată(aceleași) + ceva ciuperci cu mazăre boabe
- salată(aceeași)+ciocolată(cantitate importantă, nu spui cât...). Mai târziu(ora 22), a trebuit să gust ce găteam: ciuperci și mâncare păstăi.
Încă o dată, mulțumesc, și voi ține cont (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

A, am uitat, azi am cumpărat pâine conformă. Sigur e așa, conține secară integrală, tărâțe, și arată ca talpa la papuc...
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Mar 23 2012, 08:31 AM
Post #522

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Danuka, eu talpa de papuc n-as manca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am observat ca te cramponezi de aceleasi alimente si nu faci bine. Ajungi la saturatie si vei ceda foarte usor in fata tentatiilor.
Poate crezi ca sunt tot cu gura pe tine, insa nu vreau sa te supar. Oricum, daca motivatia ta nu este destul de puternica, nu vei duce la capat ceea ce ti-ai propus.

Eu aseara am facut saramura de pui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Meniul meu de azi:
MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat
P - salata de legume cu telemea
C - vinete cu maioneza pe felii de capia rosu

This post has been edited by Teocris: Mar 23 2012, 08:32 AM

+Quote Post
melcri
post Mar 23 2012, 07:03 PM
Post #523

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Teo,stiam de morcovi n-am avut altceva
Ieri md: kiwi,fulgi ovaz,cafea
d: carnat cu mancare fasole boabe,cafea cu cioco 3 patratele
c:seminte de floarea soarelui,curmale,strugure negru

Azi,md:anaanas,cafea fara cofeina
in loc de gustare: am fost la piscina,inot 2 ore cu sauna
d: pilaf din orez salbatic cu pulpe de pui,salata verde,cafea
g:o portocala,o minola
c: ciorba de vitel cu legume si cu bors

+Quote Post
danuka
post Mar 26 2012, 02:16 PM
Post #524

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 11,087

O, nu-i nici o supărare, chiar te rog și îți mulțumesc. Cramponarea se referă la pâine și ciocolată?...eventual și cafea? Eu zic că pâinea asta e conformă. Se numește ”Pâine integrală de secară; produs pasteurizat”. Este produsă în Germania și conține:”făină integrală de secară 59%, maia naturală din drojdie, apă, sare, drojdie”. Cât despre aspect, arată exact ca talpa de papuc, maronie și greoaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Presupun că la compoziția asta nici nu are cum să fie altfel, mai ales că rată ca o aglomerare de semințe secționate.
Ce-am mâncat zilele astea cred că a fost ok, dar ieri mi-am permis să gust ceva vin (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) și ciocolată 80%, voit și deliberat, bucuroasă că mi-a revenit bărbatul acasă, după două săptămâni de absență cu care nu sunt obișnuită.

Azi:
MD- talpă de papuc cu gem conform, cafea
G- măr (la mare distanță de mese)
P- pastă de susan (așa-zis pate- boabe fierte, ceapă, usturoi, ulei măsline)+ciuperci călite+salată (la mine asta înseamnă verzăciuni, roșii, ceapă, etc, ulei și lămâie); o cană zeamă fiertură legume înăcrită cu borș
C- citrice

mâine aș vrea
MD- lapte de soia cu măciniș integral și scorțișoară, cafea cu scorțișoară (azi am uitat să pun)
P- idem azi
C- mâncărică păstăi verzi(cu șnițel soia?)
G- citrice

Am două întrebări:
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dacă în fiertura de zarzavat am dat un clocot la morcov și țelină, înseamnă că acum e neconformă? Le-am dat numai un clocot, apoi le-am aruncat...
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dacă fac șnițele de soia cu susan, nu cu făină, sunt ok?

La cafea nu renunț încă, nu sunt chiar atât de disperată să slăbesc, o beau decof și fără zahăr. În linii mari, sunt mulțumită de mine, fiindcă am scos total amido-noasele și zahărul din meniu (ciocolata a mai rămas, că-i ”conformă” (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Oricum, în post e mai greu, chiar dacă sunt ceva mâncăruri...

Motivul editarii: sters citatul inutil

Doamne, dorm, numai prostii fac, voiam să modific, și uite ce cârnaț a ieșit...Am greșit, la prânz era pastă de soia, nu de susan...

This post has been edited by Teocris: Mar 26 2012, 03:40 PM

+Quote Post
Teocris
post Mar 26 2012, 03:49 PM
Post #525

V.I.P.

Cred ca stiu la ce te referi cu talpa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am cumparat si eu de la Kaufland paine din aia si-mi place. Zici ca-i din nuca facuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa nu o mananci cu grasimi! Cu magiun, branza 0.1% grasime, iaurt 0.1% grasime, legume si numai dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand am zis ca te cramponezi m-am referit la cele cateva (foarte putine) feluri de mancare ce le mancai in fiecare zi. Putina diversitate ti-ar prinde de minune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca doar ai fiert radacinoasele in supa si apoi le-ai scos, atunci supa e ok.
De ce nu faci snitele cu mustar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ies foarte bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre cafea, sunt fete care nu au renuntat la cafeaua de dimineata si au slabit foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atata timp cat nu o indulcesti si nu-i adaugi frisca, bineinteles.

Mel, strugurele se mananca singur singurel, de preferat dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2012, 04:01 PM
Post #526

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am vazut si eu talpa de-aia, insa nu mai stiu exact ce nu era conform din ingrediente si nu am luat. Bine, e posibil sa fi fost un alt produs asemanator, ala de l-am ochit eu nu era ok.
Azi ceai si conopida gratinata. Atita deocamdata.

+Quote Post
Teocris
post Mar 26 2012, 04:07 PM
Post #527

V.I.P.

Diana, sunt vreo 6 sortimente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Par la fel, dar ingredientele difera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ii fac poza si va arat de care am luat eu.

Am si eu o conopida in frigider. Vreau sa fac salata de conopida cu morcov si maioneza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2012, 04:33 PM
Post #528

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cum faci salata aia, Teo?

+Quote Post
melcri
post Mar 26 2012, 07:46 PM
Post #529

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

md 2 kiwi,ananas,cafea,fulgi ovaz cu lapte 0,1%
p zacusca,pilaf cu pui,cafea cu cioco 80%
c 2 minole,alune

+Quote Post
Teocris
post Mar 27 2012, 08:52 AM
Post #530

V.I.P.

Dau pe razatoare conopida si morcovul si le amestec cu maioneza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Potrivesc de sare si piper si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte buna! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Mel, gand la gand cu bucurie :0 Azi am si eu zacusca la pranz (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Meniul meu de azi:
MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat
G - o cafea fara adaosuri
P - zacusca de vinete
C - fasole scazuta + castraveti murati

+Quote Post

66 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:54 AM