![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Salve, fetele!
Ieri: MD- Knackerbrot cu gem conform, cafea dec, G - Măr P - Salată cu țelină crudă, castraveți murați și maioneză(bestială!!!)+pate soia+ciocolată 70+ceai C - salată idem(la fel de bestială) Azi: MD- talpă papuc cu gem, cafea, ciocolată P - ce mai aveam din salată, fasole verde cu sos roșii, cicoare(mi-am cumpărat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), ciocolată G - măr C - Knackerbrot cu ceai (știu că nu e bine seara, dar m-am deranjat la burtă nu-știu-de-ce, și-mi trebuia musai ceva uscat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ). (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oare m-oi fi deranjat de la cicoare? Vai de capul meu, a fost groznic, credeam că nu mai ajung cu bine acasă, pocneam!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mda, până acum urmăream să nu aibă nik E-uri. De zahăr nu-mi păsa, că E-urile mă rodeau... Azi am aruncat o privire în K-land. Din fugă am văzut că fără ambele nu prea există...Știți voi ceva? Aștept ponturi, că eu sunt obsedată de aditivi de vreo 14 ani, și mai bine mă lipsesc...Mai bine mănânc ceva care îngrașă decât ceva chimicalizat...Oricum șnițele de soia nu am mai mâncat, că erau neconforme, na...Da le-am mirosit (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Sunt tare, NU MĂ LAS!!!! PS- despre muștar cu E-uri vb... Ieri: MD: omleta cu de toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (sunca, ciuperci, ardei, Gouda) P: un ayran (nu am avut timp sa pap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) C: chiftelute de ceapa date prin naut si am gustat niste orez basmati cu niste pui indian (dar nu mi-a placut si nu am prea papat) - cam de faza a 2-a Azi cantarul arata 64 kg si vinerea trecuta arata 66. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am scazut 1 kg sanii, nici nu-i scad. Ma fac ca nu-i am ca sa slabesc mai mult. Fetele, dar nu cumva trebuia să punem greutatea pe alt topic?(sper că așa se cheamă... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) Neata! Meniul meu de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - omleta cu telemea + ardei capia rosu C - fasole scazuta Mel, mai am o gramada de kilograme de pierdut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar ceva pt MD mai protido-lipidic și și de post, știi? Că m-am plictisit de glucidele astea... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, omleta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Salam, sunca, branzturi, lactate cu diverse legume cu IG mic ca si: rosii, castraveti, ardei, etc.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Da, omleta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Salam, sunca, branzturi, lactate cu diverse legume cu IG mic ca si: rosii, castraveti, ardei, etc. uau, mulțumesc mult (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) (IMG:style_emoticons/default/shutup2.gif) I-am făcut fiică-mii una cu de toate și cu ceapă verde. Am închis ochii și am adulmecat-o: mirosea BESTIAL!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mel, painica din poza o mananc cu gem de prune conform sau cu iaurt degresat, lapte degresat si branza degresata. Nu trebuie combinata cu grasimi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Danuka, in timpul saptamanii eu am acelasi mic dejun: fulgi de ovaz cu lapte degresat. Sambata si duminica mananc mai diversificat pentru ca am mai mult timp la dispozitie. Poti manca la micul dejun de post: tofu cu ardei sau cu ceapa verde, lapte de soia cu fulgi de cereale (ovaz, secara), salata de legume cu tofu, pateu de soia pe felii de ardei gras sau castravete, clatite din faina de naut cu magiun conform, salata de vinete cu rosii, zacusca, salata evoluata de morcovi , etc. |
|
|
![]()
|
|
Mel, painica din poza o mananc cu gem de prune conform sau cu iaurt degresat, lapte degresat si branza degresata. Nu trebuie combinata cu grasimi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Danuka, in timpul saptamanii eu am acelasi mic dejun: fulgi de ovaz cu lapte degresat. Sambata si duminica mananc mai diversificat pentru ca am mai mult timp la dispozitie. Poti manca la micul dejun de post: tofu cu ardei sau cu ceapa verde, lapte de soia cu fulgi de cereale (ovaz, secara), salata de legume cu tofu, pateu de soia pe felii de ardei gras sau castravete, clatite din faina de naut cu magiun conform, salata de vinete cu rosii, zacusca, salata evoluata de morcovi , etc. ok, dar eu aveam în plan să fac mâine dimineață clătite cu făină integrală de secară. Sunt bune? Le-aș servi dim cu gem și la prânz cu umplutură de ciuperci...Cât despre tofu, O URĂSC!!! Am o cutie în frigider și singura noastră relație e că o mut din când în când....Mă gândeam să o condimentez bine și să storc lâmăie peste ea, poate așa reușesc... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
md kiwi, fulgi ovaz cu mar ras,cafea
p salata de cruditati cu maioneza,cafea g strugure c fasole boabe cu gogosar murat mere |
|
|
![]()
|
|
Azi:
MD- lapte soia, fulgi secară măcinați, cicoare, ciocolată 85% G - măr P - năut fiert (conservă), fasole verde cu roșii, ciocolată, cicoare C - țelină rasă cu castraveți murați și maioneză din fasole, o roșie umplută cu vinete și ciuperci (la cuptor) G - măr din păcate, am gătit după prânz și a trebuit să gust...Erau conforme, dar na... Săptămâna asta am fost mai liberă și am încercat diferite rețețe, am frigiderul plin. Așa mai zic și eu, că în post nu poți să te salvezi cu o brânză, omletă, sau mai-știu-eu-ce... |
|
|
![]()
|
|
Sâmbătă - nici nu mai țin minte bine, dar, parcă:
MD- zacuscă conformă(și oribilă) cu uscătură, cicoare, ciocolată G suc mere stoarse P clătită secară(făină secară integrală, ulei, apă min) umplută cu ciuperci(la cuptor), țelină cu maioneză fasole și castraveți murați, ciocolată, cicoare C idem clătite, plus clătite cu gem , plus ciocolată, că trebuia să merg la o petrecere unde am stat până la trei (am băut doar apă!) Azi MD uscătură cu gem, cicoare, ciocolată P salată fasole cu varză murată, ceai C clătite cu ciuperci, cu gem, ciocolată, cicoare cam asta-i, de mâine las ciocolata, că am reușit să mă obișnuiesc cu cicoarea... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Am greșit!Tocmai mi-am dat seama, clătitele mele cu secară funcționau ca pâinea. În concluzie, am mâncat pâine trei mese din trei...Acum trebuie să casc ochii mai bine...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Danuka, chiar ma intrebam cum de ai mancat clatite de trei ori pe zi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am mancat conform si am fost cuminte dar am mancat haotic. La cantar nu se vede, dar ma simt umflata in burta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Neaparat trebuie sa revin la orele regulate de masa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:00 AM |
|