![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Auzi, asta cu umflatul s-ar putea să fie de la fibre...La mine se vede ”înainte”și ”după”(golire)..
Ieri: MD - uscătură, verzăciuni, cicoare, ciocolată 80 (am zis că nu mai mânânc, dar am mințit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) P - salată verzăciuni, fasole conservă + murătură, cicoare, ciocolată (uuups) C - țelină + castraveți murați + maioneză fasole- iubesc mâncarea asta! Azi MD - uscătură, verzăciuni, tofu, măsline, cicoare, cioco P - roșii umplute cu ciuperci + fasole verde, 1/2 clătită secară (ultima, că nu nu merita aruncată, le-am făcut greu (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) ), zeamă de fiertură legume, cicoare (no ciocolate!!!) C - văd eu, vă spun mâine Teo, te rog să fii cu ochii pe mine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
MD - uscătură, verzăciuni, cicoare, ciocolată 80 (am zis că nu mai mânânc, dar am mințit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca vorbesti o limba straina, n-am inteles nimic.. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) „uscătură” îi zic la pâinea aia knackerbrot uscată și crocantă, integrală de secară (sau cum mama ei o mai fi numele, că nu am făcut germană...)
„verzăciuni”- ardei, castraveți, roșii „ciocolată 80”e 80% (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, ieri seară C- salată țelină crudă+ castraveți murați+ maioneză fasole+ mujdei G- suc mere, salată verzăciuni (aci cred c-am greșit...iarăși) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Azi
MD- talpă cu gem conform, cicoare G - kiwi, suc mere P - salată verzăciuni+roșii cu ciuperci la cuptor, salată fasole cu castraveți murați, cicoare G - mere C - portocală |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD - o cana de lapte degresat si doua feii de paine de secara cu gem de prune conform G - un mar bot de iepure P - sufleu de conopida (Diana e de vina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) + sufleu de ciuperci ( cate o felie din fiecare) C - supa strecurata de legume cu taitei integrali |
|
|
![]()
|
|
Servus, fetele! azi:
MD - uscătură cu gem și cu zacuscă conforme, cicoare G - kiwi P - mâncărică de spanac cu ceapă și usturoi verde, roșii cu ciuperci la cuptor, năut fiert fără sos, cicoare G - mere C - caju, cioco 85%, un pahar vin negru sec (știu că nu e ok, dar azi a fost ziua bunicii, 85 de ani!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , și nu am vrut să las evenimentul nemarcat, orice ar fi...) Fetele, văd că voi postați cantități, și că acestea sunt limitate destul de tare. Întreb, nu chiar asta zicea MM? Că important ar fi ce, nu cât? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) NU că eu aș mânca o căruță, deși tre să recunosc că cu postul ăsta e cam greu la Monti... Parcă aș mânca numai cartoane, m-am săturat de toate... (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu postez cantitati atunci cand stiu sigur cat am mancat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, nu te poti ghida dupa asta pentru ca o portie la mine poate insemna fie un bol mic, fie o farfurie mare, in functie de cat de tare imi place mancarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La tine poate o felie inseamna de fapt o feliuta subtirica, iar la altcineva inseamna o felioaie groasa bine.
Este foarte important sa te saturi, insa asta nu inseamna ca e ok sa bagi in tine pana pleznesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In concluzie, postezi meniul asa cum vrei tu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Meniul meu de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat G - o cafea mica fara alte adaosuri P - pateu de ficat cu ardei gras verde C - pui cu legume la wok (ardei gras, fasole verde, muguri de soia, ciuperci, castravete, ceapa verde) |
|
|
![]()
|
|
Ieri
G- verzăciuni, măsline MD- uscătură cu zacuscă conformă, verzăciuni, măsline, cicoare G- mere P- fasole simplă cu castraveți murați și ceapă C- salată vinete cu maioneză fasole și dovlecel, țelină crudă cu castraveți murați și maioneză fasole Am descoperit cu groază că am consumat fasole cu zahăr (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . Am cumpărat mai multe tipuri, și unul mi-a rămas neverificat, probabil. Am aflat când am fost la magazin a doua oară. Ideea e că eu evit zahărul la conservare dintotdeauna, nu știu ce am avut acum... |
|
|
![]()
|
|
ieri
MD - talpă cu gem, cicoare G - caju, ciocolată, mere ( (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) P - ciuperci călite, salată țelină C - mere |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi:
MD - ....... G - 2 mere P - trei felii de friptura de porc + castraveti in saramura C - peste prajit + mujdei |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:44 AM |
|