![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 22-April 12 Member No.: 11,168 ![]() |
Multumesc foarte mult , mi se pare o idee geniala (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Maine- iaurt cu 0% si cu musli de la MMPranz- salata verde cu otet balsamic cu sunca de pragaSeara-Telemea de capra cu rosii.Te pup
Dupa masa de pranz si cea de seara, beau un ceai fierbinte, cica ajuta la digestie. Nu stiu exact la ce ajuta, dar eu ma simt bine dupa ce beau ceaiul si parca imi taie pofta de mancare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bun, iubita! Iaca notele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Atentie la otetul balsamic, de obicei contine zahar sau zaharuri invertite. La fel si sunca de praga, asigura-te ca nu are in ea amidon modificat. Inlocuieste telemeaua cu o brinza mai veche si mai tare - branzeturile moi au un IG ridicat. Ceaiul e bun, detoxifica, taie pofta de mancare, ajuta la digestie intr-adevar. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si-i cam putin la pranz.. IMO (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Bine ai venit la noi! Ai putea sa adaugi macar un fruct ca gustare.. This post has been edited by Globetrotter: Apr 26 2012, 12:53 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 22-April 12 Member No.: 11,168 ![]() |
Nu este cam putin la pranz,Globetrotter, pt ca asa mananc eu de obicei, seara, cand trebuie sa fac ceva pt copii si cand se aduna la masa, imi este cel mai greu.
Inainte mancam salata mare verde cu rosii si castravete, la care adaugam branza si sunca. Asta chiar imi place. Toata ziua nu am treaba, la servici, pot tine cura de orice fel. Cand ajung acasa ma apuca o furie de foame pe care o stapanesc foarte greu. Astazi la servici vad ca o sa am probleme pt ca avem tort si banuiesc ca nu o sa pot sa refuz. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai sa stii ca iti este foame tare seara pentru ca nu ai papat indeajuns la prinz...
|
|
|
![]()
|
|
Sa stii ca mie imi este foame de ceva bun, chiar daca am terminat masa. Eu sunt pofticioasa,de aceea trebuie sa ma lupt cu mine atunci cand vine seara si se aseaza la masa familia mea. Iar asta se intampla cam dupa ora 20.30 si eu nu stiu unde sa mai fug prin casa si ce sa fac. Eu imi fac ceaiuri si le beau fierbinti ca sa imi treaca de foame. Intr-o seara am baut 3 ceaiuri la rand, pt ca numai puteam. Culmea ca ai mei, in loc sa ma sustine, vin la mine si imi spun sa vin la masa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
azi am mancat iaurt cu musli si acum am sunca pe care nu scrie amidon, branza si rosii si castraveti. Deseara nu stiu ce voi manca, gasesc eu salata cu o conserva de tuna in apa. Vine minutatul de wekeend unde singura masa sigura este micul dejun, deoarece noi mancam omleta, dar restul meselor este foarte diferit in functie de drumurile pe care le vom face, in parc etc, asa ca nu stiu ce voi manca. Va pup De ce imi para dublul scrisul? |
|
|
![]()
|
|
Dai reply de doua ori repede probabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Revin cu un raspuns mai tirliu putin, acum is in mare graba! BTW, cu tot calcatul pe alaturi de la medicamentele care contin amidon si de la tantum verde care are zahar, dimineata aveam 72 kg. Rectificare:71,8 kg. M-am cintarit din nou. Si am si doua cani de ceai in burta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ehe, iaca ca s-a marit echipa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul meu de ieri: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - chec cu tarate, legume si telemea G - doua mere C - mancarica de fasole verde cu coaste de porc Greutatea mea a ajuns la o faza de plafon. Nu am scazut in greutate, dar nici nu m-am ingrasat in ultima saptamana. Probabil si pentru ca am avut armata rosie pe cap pana ieri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ceea ce ma bucura peste masura este faptul ca am primit complimente de la cunostinte, ceea ce inseamna ca se observa bine ca am slabit (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Diana, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Carine, bine ai venit in gasca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Trebuie sa-ti diversifici meniul ca sa scapi de tentatiile neconforme. Pe forum vei gasi o gramada de retete conforme care te vor ajuta sa-ti compui un meniuri satioase si diversificate. Din experienta mea personala iti spun ca este foarte greu sa tii dieta daca nu ai sustinere in jurul tau si motivatia ta nu este destul de puternica. Este foarte bine ca te-ai alaturat noua pentru ca poti schimba impresii, poti cere sfaturi si vei fi incurajata. Si mie mi se pare ca mananci foarte putin. In dieta asta nu este incurajata infometarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu sunt foarte multumita pt ca reusesc sa nu mananc prea mult. Apropo am slabit deja 1,5kg, sunt (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) m (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) super incantata. Problema mea este acasa, la servici am foarte multa treaba si uit de mancare, ceea ce consider eu este foarte bine. Adica am ore fixe la 8 si pe la 12, atunci cand toata lumea papa, ca sa nu mi se faca pofta de ceva. Ideea este ca atunci cand ajung eu acasa pe 18.30, sa ma canalizez pe supe, ciorbe si multe ceaiuri. Eu cred ca intre mese trebuie sa fie 4-5 ore, am citit undeva ca este legat de insulina, intervalul asta de timp si rezultatele sunt mai rapide. Culmea ca saptamana asta am mancat si tort si cu toate astea tot am slabit. Eu primele 5 kg le dau repede jos, probabil este apa din organism, eu beau minim 2 litri de apa, dupa care intervine perioada cea mai nasoala, de stagnare. Aceasta perioada la mine dureaza mai mult si imi cam piere elenul de cure. Sper ca de data asta sa reusesc. Eu nu prea mananc fructe, pt ca nu-mi plac, cel mai mult imi plac piersicile si pepenele verde, dar cred ca sunt exact cele interzise. Mi-am propus sa mananc mere, dar dupa o ora am o gaura in stomac si imi vine sa mananc orice, deci nu e bine.O sa ma gandesc ce voi manca saptamana viitoare la servici, pt ca eu merg la servici, chiar daca este 1 mai si voi posta. Nu prea stiu ce sa combin pt dimineata in afara de fulgi cu iaurt, am crezut ca varianta cu dulceata dietatica cu WASA, era buna, dar mi s-a spus ca nu. Sincer imi place dimineata sa mananc ceva dulce, dar nu prea am ce sa aleg.Multumesc tuturor pentru sfaturile voastre minunate sa stiti ca voi incerca sa ma conformez intocmai.Va pup si vacanta placuta de 1 mai.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Bună, fetele...I m back! După post mi-am satisfăcut toate poftele, fără excese, dar de mâine, revin cu meniul. Am în program:
MD- lapte soia și cereale integrale P- păstrăv prăjit cu lămâie C- legume crude G- fruct |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:55 PM |
|