![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu daca mananca putin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Depinde cat de mari sunt bucatile de carne, cat de mare e castravetele, rosia, etc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stati, bre, ca nu maninc putin!!! Maninc pina aproape sint satula. Adica pina apare senzatia de satietate, desi parca ar mai trebui un pic. Atunci ma opresc.
Azi mai am ficatei si piept de pui la gratar... deocamdata nu stiu ce o sa fac exact. Insa mi-i pofta de varza. Trebe sa fac varza. Desi in momentul asta nu-mi vine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Spune: "jur pe verde!" si poate te cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Esti femeie inteligenta si am pretentii de la tine, asa ca fa ce este bine, ca doar tu stii ce este bine pentru tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jur pe ce vrei tu! Insa zau ca nu ma infometez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de ieri
- cafea decofeinizata cu lapte - piept de pui la gratar si vreo 3 ficatei ramasi cu rosie - brinza cu smintina - alune Azi deocamdata cafea decofeinizata cu lapte. Cert e ca burta mea s-a mai miscorat si pulpele s-au tonifiat un pic, sta parca altfel carnea pe mine. Vom vedea... |
|
|
![]()
|
|
Il ultimele zile am fost cuminte. Mai putin simbata seara cind am baut ceva alcooale.
Sint pe minus cu 4,5 kg in 10 zile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Saru` mina, Teo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
N-am mai scris ce am mincat pentru ca nu am mai scris aproape deloc. Ieri: cafea cu lapte, ciorba de burta, fasole batuta. Azi: cafea cu lapte si la prinz varza cu carne. Deseara oi vedea eu... |
|
|
![]()
|
|
Ieri aproape am uitat sa maninc. Ceea ce nu e bine. Insa am mincat putin piept de pui si sunca.
S-au facut 2 saptamini de dieta si sala. Si am ajuns la 69,6 kg. Sint pe drumul cel bun. Si nu mai imi e pofta de dulciuri. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor! Revin la raport cu meniul, urati-mi succes pe mai incolo! :*
Azi: d: cateva prune la trezire, apoi fulgi de ovaz cu lapte p: piept de pui la gratar cu salata(ceapa, castraveti, morcovi, salata verde) c: nu mi-e prea foame azi ca sunt racita deci voi manca mere, prune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:36 PM |
|