![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Revin la raport (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
d: mar razuit cu fulgi de ovaz si scortisoara p: 2 linguri branza de vaci 0.2% si 5 masline, dupa jumate de ora pulpe de pui la tigaie cu mazare fiarta si cateva felii de rosii c: mar si iaurt 0.1% Am fost azi la cumparaturi si mi-am facut provizii de fulgi de ovaz, tarate, faina integrala, fructoza, soia, linte verde, cioco 85%. Mentionez ca si mama tine cu mine regim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ieri:
d: lapte cu fulfi de ovaz si scortisoara p: cateva masline apoi supa de linte si vreo 2 pumni de semninte de floarea soarelui (nu am putut sa mananc nimic altceva) c: supa de linte si ardei rosu cu putina zacusca |
|
|
![]()
|
|
Azi:
d: un mar la trezire apoi fulgi de ovaz cu lapte, scortisoara p: conopida pe aburi si piept de pui la gratar si salata (castraveti, ardei, ceapa, salata verde, rosie) c: iaurt0.1% si un mar probabil si un pumn de fistic |
|
|
![]()
|
|
Azi: d: omleta cu conopida si grana padano+ masline; G: 2 mere; p: vinete la tigaie cu ceapa, usturoi, ardei roșu iute cu fasole batuta + salata de varza; s: am māncat doar niște seminte de floarea soarelui si fistic (pranzul a fost foarte satios)
|
|
|
![]()
|
|
In continuare singurica pe aici... haideti fetelor mai postati ca asa nu prea are farmec. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi: d:fulgi de ovaz cu lapte, scortisoara g:un mar p: supa de varza, salata de vinete coapte si ardei copti (cu otet,sare,ulei,apa), ardei cu o lingura de zacusca + un pumn fistic c: un peste pastrav la gratar cu mujdei si o bucata de branza tare + putina salata de la pranz |
|
|
![]()
|
|
Ieri:
d: omleta(ou, ceapa, ardei, patrunjel) cu grana padano peste si cu castraveti g: seminte de floarea soarelui p: mazare fiarta cu piept de pui la gratar+ cateva linguri de zacusca s: fructe- cateva prune si piersici cu branzica 0.1% |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
As scrie si eu dar n-am prea mancat conform.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu mananc in continuare conform, insa nu am mai scris meniul ca prea vorbeam singurica pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
voi de unde stiti ce e ala conform ?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Exista liste cu alimente interzise si cele permise in forum si site, Jo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:14 AM |
|