![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara.
Meniul meu de azi suna cam asa: d: paine integrala prajita cu magiun si putina branza 0% p: paste integrale cu sos de rosii si busuioc,usturoi si niste ciuperci la gratar (vreo 3) c: o para, o portocala si o pulpa de pui la cuptor(fara piele) cu putin ardei rosu si putina sunculita. Intrebare...credeti ca e ok sunculita chiar daca e de porc? E carne practic, nu am mancat din aceea cu grasime. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata de afine P: salam cu cascaval G: migdale si alune si prune C: ciorba de vacuta, cascaval pane si niste cioco |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi am mancat pe la ora 11 deci voi mai manca mai tarziu pe la vreo 4 ca apoi plec acasa cu trenul. Iar calatoresc toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am mancat asa: o para si o portocala si o jum de ora mai tarziu omleta simpla cu o felie sunculita, iar o ora mai tarziu am mancat 2 cuburi cioco 85%cacao |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Salut! fetele
D strugure,cafea cu lapte0,1% P friptura de porc la tava cu usturoi,vin rosu,praz,mozarella,un iaurt,cafea cu lapte0,1%,cioco(4 patratele) C fidea grau dug fiarta 1 min,sos rosii,busuioc,ciuperci mere mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ieri:
D: lapte cu fulgi de ovaz P:muschi umplut legume cu sos olandez G:migdale, prune C: chili con carne si inainte de cina cu vreo 2 ore am mancat niste cioco |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea ,fulgi de ovaz cu mar ras
P mancare amzare cu friptura la tava cu praz,cafea cu lapte,cioco(3 patratele) C fidea grau dur fiarta al dente,sos rosii,busuioc,ciuperci mere mai tarziu |
|
|
![]()
|
|
Buna seara!
Azi am mancat asa: d: mar cu para si cu fulgi de ovaz si scortisoara+ o lingura magiun p:fasole verde fiarta cu carne de vitel fiarta +2 cuburi cioco 85% cacao+o portocala s: portocale si o cana de lapte |
|
|
![]()
|
|
Neata! Ieri:
D: branza cu smantana si cacao cu lapte P: chili con carne G: cioco C: salata de fasole si o bucata de cascaval |
|
|
![]()
|
|
D kiwi,cafea cu lapte0,1%,fulgi ovaz cu mar ras
P mancare de mazare cu friptura la tava cu praz,kaiser,mozarella,cafea cu lapte0,1%,cioco(3 patratele) C fructe |
|
|
![]()
|
|
Azi am mancat asa:
d:(09:00) mar razuit cu fulgi de ovaz si scortisoara 13:00: branza 0%cu magiun si 3 patratele cioco 85%cacao 15:45: carne de vitel fiarta si cu putin usturoi la sfarsit cu mazare boabe fiarta Seara ma gandesc sa mananc niste fructe si poate niste lapte |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:01 AM |
|