![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, din pacate. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Culmea e ca imi luai cantar si arata cam cu un kilogram mai mult decat cel vechi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie cu 500 grame. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Of fetelor....reveniti-va:P
In seara asta am mancat si niste tarta de mere. Fides mai bine nu ne dadeai reteta aia:)))) Lasa si maine e o zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Incerc sa imi amintesc ca mai am de slabit vreo 15 kg:)) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am si e vreo 10 in total (maxim).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Book, ne luam de mana! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu fiti triste !Va permiteti la felul in care aratati. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Daca nu ne oprim n-o sa ne mai permitem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
V-am spuc ca si-a batut joc de mine cantarul meu de pana la 2 kg ami putin si am acum un cantar analitic imi arata ca am ami si slabit dupa ce am mancat atata cioco si-mi place.Aveti dreptate sa va ingrijorati,dar stiti voi sa le topiti pe cele puse recent nu ma indoiesc;va doresc succes!
Azi:D kiwi,cafea fara lapte,vasa cu magiun P aceeasi mazare cu friptura la tava cu praz(am ramas singura la ea,dar azi se termina).probabil ciuperci cu maioneza,cafea cu alpte,cioco(2 patratele) Cpresimt ca o sa mananc in nestire de nervi pana la anuntul rez alegerilor,daca nu mananc numai fructe |
|
|
![]()
|
|
Azi:
MD: pastrama de porc afumata (un fel de sunca, mezel) cu o rosie, branza de oaie si 2 felii salam de vara P: pulpe de pui dezosate si fara piele la cuptor cu salata de rosii C: paste din grau dur cu sos de rosii si busuioc G: mandarine |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: omleta simpla cu putina salata verde p: branza 0% cu magiun si cioco 2 patratele c: friptura din pulpa de curcan si mar |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rody, cam putin la pranz. Si cand mananci friptura incearca sa adaugi si niste salata ceva, zic eu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Incerc sa ma dau pe brazda: MD sau P- un mar, saganaki cu creveti, ceai C- un mar, ciorba de perisoare mai tarziu- paste integale cu sos de rosii si busuioc. This post has been edited by bookaholic: Dec 7 2009, 12:17 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:51 AM |
|