IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Placa de intins parul
afobia
post Jan 24 2008, 05:12 PM
Post #121

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

daca fac cu degetele , ma ard ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu mi place ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma rog , eu la inceput ma faceam la coafor si de la ele am invatat mai ales ca am pus o sa mi arate cum si ce , nu stiam sa tin pieptenele and stuff (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dar am prins pana la urma ..

Bubbles , cum adica par de oaie ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bubbles
post Jan 24 2008, 05:57 PM
Post #122

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,104

asa imi zice cel care ma tunde..sheep (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))) am parul ondulat...si de un an jumate stau cu el indreptat...mai putin cand ma descopera cineva...la mare sau ce sa mai cand se uda ma dau de gol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
afobia
post Jan 24 2008, 08:09 PM
Post #123

Incurabil

ce'as da sa am parul ondulat si tu ti'l strici cu placa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
bubbles
post Jan 24 2008, 08:23 PM
Post #124

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,104

eh pai stii cum e...fiecare isi doreste ce nu are...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 28 2008, 09:19 PM
Post #125

Incurabil

Fetelor , mi am cumparat ieri o noua placa , dupa ce placa mea de toate zilele "a murit" cazand pe scari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si d fapt pe taicameu l am pus sa mi ia o placa si mi a luat una de la babyliss si e f naspa ! imi prinde parul in niste chestii de metal puse la capetele placii , simt cum imi maltrateaza paru :-s sunt f naspa ! :-s

Ca sa nu va mai spun ce greu merge placa si parea smechera pana sa o deschid ... a costat in jur de 1,900 si calitatea lasa de dorit .. :|

asa ca sa stiti si voi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 28 2008, 09:28 PM
Post #126

Musafir

mie mi s-a ars o placa...apoi a gasit sor-mea o oferta:masina de tuns(vroiam pt iubu meu) si o placa...la 20 de euro...am crezut ca e o panarama...dar intinde mai bine ca prima!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mi-a zis una din bloc ca si-a facut onduleuri cu ea.am sa incerc si eu(nu ca n-as fi creata de la natura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cum se face?prind varfu suvitei ..si rasucesc placa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 28 2008, 09:29 PM
Post #127

Incurabil

buna , rozy!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da , asa se face ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 30 2008, 06:23 PM
Post #128

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Nop, nu se prinde varful.
Suvita se prinde de sus, se infasoara peste placa si se elibereaza usor in timp ce se rasuceste placa. Nu stiu daca m-am facut bine inteleasa, dar asta e metoda aplicata de stilistul meu. Cel mai bine ar fi sa mergi la salon o data ca sa vezi exact procedura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 30 2008, 09:30 PM
Post #129

Musafir

Da..e clara ca trebuie sa-mi dai meditatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am uitat cum mi-a explicat si coafeza si nici cum zici tu, nu prea inteleg....de data asta ne omoara teoria (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
afobia
post Jan 30 2008, 09:49 PM
Post #130

Incurabil

QUOTE(Ala80 @ Jan 30 2008, 07:23 PM) *
Nop, nu se prinde varful.
Suvita se prinde de sus, se infasoara peste placa si se elibereaza usor in timp ce se rasuceste placa. Nu stiu daca m-am facut bine inteleasa, dar asta e metoda aplicata de stilistul meu. Cel mai bine ar fi sa mergi la salon o data ca sa vezi exact procedura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

asa mi a facut mie coafeza , mi a prins d varf si dupa in sus pentru onduleuri.

+Quote Post

26 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 03:13 PM