![]() |
![]() ![]() |
![]() |
maghi24 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt filmulete aici despre facut bucle cu placa de par. buna fetelor,eu folosesc placa foarte rar ,deoarece arde parul orice ai pune sa il protejeze ,se observa cu timpul.dar e bine sa folosim mai des tratamente cum ar fi balsam,ulei de par,..etc.mai ales pentru parul mai deteriorat,ars,si tocit la virfuri.normal este sa mergem o data la o luna ,sau la doua luni sa taiem virurile deoarece, lasind ne tunse virfurile se vor despica singure ,si va fi nevoi sa tundem mai mult.asta e parerea mea ,din cite stiu si am auzit . |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 3-February 08 Member No.: 3,207 ![]() |
Ciao fetitele!:D
Am o placa de la Remington (intinde si onduleaza).Eu am parul lins, lung pana la baza gatului, subtire, matasos, fin.Mi se uleiaza si necesita spalare cam la 2-3 zile.Mi`am luat placa deoarece cand ma trezesc bretonul sta in 1982109 directii si varfurile la fel:-l.Placa e cu tripla protectie:ceramica, teflon si turmalina.Nu folosesc nicio alta protectie.O folosesc cam la 2 zile.Ar trebui sa folosesc si alte mijloace de protectie?Daca da spune`ti`mi va rog! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Salut , Loricica , (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Pai eu d exp folosesc protectie , dar asta mai mult ca se indreapta mai bine , acele solutii cica sunt pentru protectie dar mi am dat seama in timp ca nu protejeaza cine stie ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ajuta si ele , bineinteles , dar cel mai indicat e sa te indrepti o data pe saptamana sau chiar mai putin , dar te inteleg la faza cu parul , eu ma spal la doua zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am aceeasi problema. Si am avut si eu breton si groaznic e sa stai juma de ora sa ti indrepti doar bretonu , plus ca daca nu stii sa t indrepti calumea si ai breton drept .. sta in sus ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Concluzie ? da , foloseste o protectie pentru par , ajuta un pic insa nu mult la capitolul protectie , dar foarte mult la o coafura buna , alta e cand te dai cu ceva inainte.. poti d exp sa cumperi produse pentru asa ceva , dar daca ai parul asa de lins cum spui tu , singura chestie de care sunt sigura e ca nu ti as recomanda sa folosesti uleiuri de par [pentru protectie ca exista si din acestea,am vazut la kallos :magandesc: ] , caci dupa aia va trebui sa te speli .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mai des! La 2 zile t indrepti ? nu ti se electrizeaza parul , ai probl cu asa ceva ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Heyy! Eu am o placa de la Vidal Sassoon de aproape un an si sunt foarte multumita de ea. Ca protectie folosesc sprayul de la Schwarzkopf Hair Repair si o masca pentru fire deteriorate. Parul meu nu este deloc ars de la placa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Buna , ayleda!
Si eu folosesc de la Schwarzkopf , OSIS FLATLINER gen fas-fas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mai am unu , tot pentru placa OSIS SLICK , dar imi place mai mult primul , al doilea e gel care trebuie sa l distribui cu mainile in par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. De cate ori te indrepti ? o data pe sapt ? o data pe luna ? Ce masca folosesti pentru fire deteriorate ? Stie cineva produse pentru a nu ti se mai electriza parul ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mi a spus cineva de ceara dar nu mi place aspectul .. stiti de ceva masti sau alte lucruri ? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, pai produsul ala Flat Iron Spray de la Wella Professional e chiar si impotriva electrizarii, in afara de faptul ca protejeaza parul de caldura.
Mai am o crema tratament, care are efect ca si ceara, cu deosebirea ca nu imbacseste parul. Tot de la Wella P e. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
Hai sa incerc si aici... Deci, cum spuneam, nu-mi place doar cu placa, dar 17girl mi-a dat o idee f buna cu Lissima, apoi placa, asa ca acum cercetez piata. Ce placi bune aveti (modelul daca se poate)? Oscilez intre Rowenta Optiliss, Philips Duometricks (parca) si Remington, unde nu m-am hotarat la model. Eu am remington de aproape 2 ani si sunt foarte incantata de ea,nu mai stiu cum se numeste modelul dar este o placa subtire si cu ceramica partile care iti intind parul se misca si poti sa iti fixezi temperatura la care vrei sa o folosesti,eu o tin la 180 de regula dar daca ma grabesc o dau si la maxim 200 si in aprox 15 min pot sa ies pe usa cu paru intins super. Eu am paru ondulat si firul gros,nu folosesc produse pt par sau pt placa speciale decat un ulei de par pe care il dau un pic dupa ce l-am intins pt a nu se electriza si nu am nici o problema,nu se arde nu se despica,e totul ok. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mersi , roxanica10 , o sa l cumpar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu am folosit niciodata produse de la Wella
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
Buna , ayleda! Si eu folosesc de la Schwarzkopf , OSIS FLATLINER gen fas-fas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mai am unu , tot pentru placa OSIS SLICK , dar imi place mai mult primul , al doilea e gel care trebuie sa l distribui cu mainile in par (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. De cate ori te indrepti ? o data pe sapt ? o data pe luna ? Ce masca folosesti pentru fire deteriorate ? Stie cineva produse pentru a nu ti se mai electriza parul ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mi a spus cineva de ceara dar nu mi place aspectul .. stiti de ceva masti sau alte lucruri ? Hmm eu sunt de parere ca pentru fire deteriorate cel mai bine e sa folosesti foarfeca si sa le tai cate putin creste mult mai repede si are un aspect mult mai placut:P Ulei de par de la kalos eu asta il folosesc miroase super si nu folosesc mai mult de o picatura atunci cand il intind sau e proaspat spalat,nu imbacseste,miroase frumos si ii da un luciu frumos...poate il incerci:) |
|
|
![]()
|
|
il am si eu , produsu de la kallos , ala mai albastru deschis , dar eu cand l am fol n am stiut ca trebuie sa pun doar o picatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi , elecaterina
si am folosit d la kallos si tratamentul acela pentru par , balsamul , e bunicel , dar tot o sa incerc produsul de la wella sa vad cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:50 AM |
|