![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 2-March 08 Member No.: 3,412 ![]() |
Buna fetelor! Am si eu o intrebare: aveti idee daca placile cu flux de ioni sunt mai bune decat cele cu ceramica si teflon? Eu as vrea sa imi cumpar un remington S8200 sau m-ar fi tentat un S3003. M-am facut cu S3003 la salon (inainte parul a fost indreptat cu peria) si vreau sa spun ca am fost f multumita de rezultat, insa am citit ca s-ar duce stratul de teflon! Are cineva S8200 si cam cat timp sta parul intins dupa ea? Pupici !
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
De unde pot cumpara place Remengton? eu am o placa cu ceramica, dar se nu stiu ce se intampla ca mi se duce stratul jos, asa ca nu stiu daca sunt ok cele de teflon.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-March 08 Member No.: 3,482 ![]() |
De unde pot cumpara place Remengton? eu am o placa cu ceramica, dar se nu stiu ce se intampla ca mi se duce stratul jos, asa ca nu stiu daca sunt ok cele de teflon. AM EU DE VANZARE O PLACA REMINGTON S3003...E NOUA, AM FOLOSIT-O DE MAXIM 3 ORI...E IN STARE PERFECTA, AM PRIMIT-O CADOU, DAR NU VREAU SA IMI DETERIOREZ PARUL...PRETUL NU IL STIU...APROXIMATIV ACELASI CARE ESTE PE PIATA...CINE E INTERESAT, NUMARUL MEU ESTE editat... This post has been edited by kalua: Mar 16 2008, 12:18 PM
Reason for edit: Accesarea forumului doar in scopuri de-a vinde ceva este interzisa
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-March 08 Member No.: 3,489 ![]() |
eu am o placa <UFESA- PROFESSIONAL STYLER> este foarte buna...indreapta si rezista parul 3-4 zile.:)nu este scumpa...(1mil 200)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
AM EU DE VANZARE O PLACA REMINGTON S3003...E NOUA, AM FOLOSIT-O DE MAXIM 3 ORI...E IN STARE PERFECTA, AM PRIMIT-O CADOU, DAR NU VREAU SA IMI DETERIOREZ PARUL...PRETUL NU IL STIU...APROXIMATIV ACELASI CARE ESTE PE PIATA...CINE E INTERESAT, NUMARUL MEU ESTE editat... Mersi Lavinia, dar deja mi-am comandat de pe net un uscator de par care si intinde parul, astept sa imi soseasca si sa va zic cum e. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 23-April 08 Member No.: 3,753 ![]() |
Hai sa incerc si aici... Deci, cum spuneam, nu-mi place doar cu placa, dar 17girl mi-a dat o idee f buna cu Lissima, apoi placa, asa ca acum cercetez piata. Ce placi bune aveti (modelul daca se poate)? Oscilez intre Rowenta Optiliss, Philips Duometricks (parca) si Remington, unde nu m-am hotarat la model. Eu folosesc placa de la remington s1031, este ft buna, invelis de ceramica, teflon si turmalina, o am de aproximativ un an de zile si sunt ft multumita de ea. au incercat-o si alte prietene d-ale mele si au fost multumite si ele, o recomand!! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-May 08 Member No.: 3,801 ![]() |
eu am remington s9000 si sunt ff multumita de ea. chiar daca o am de putin timp si m`am intins de 2 ori imi place cum imi sta parul . Insa am o nelamurire..la cat e indicat sa`l intinzi ? ca la LCD nu indica gradele ci 1.2.3 pana la 8...eu la 3 il intind dar nu stiu daca e bine sau nu.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..daca poate cineva sa-mi raspunda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
eu am remington s9000 si sunt ff multumita de ea. chiar daca o am de putin timp si m`am intins de 2 ori imi place cum imi sta parul . Insa am o nelamurire..la cat e indicat sa`l intinzi ? ca la LCD nu indica gradele ci 1.2.3 pana la 8...eu la 3 il intind dar nu stiu daca e bine sau nu.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..daca poate cineva sa-mi raspunda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu tot la 3 il intind! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-May 08 Member No.: 3,801 ![]() |
dar ai incercat si aburii?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu am modelul cu aburi. Am pe cea 3 in 1 cu teflon, ceramica si turmalina. Eu sunt multumita de ea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:12 AM |
|