![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
Hey, fetelor!
Eu am un Philips Duometricks Straight de vreo doi ani, insa nu-mi place cum intinde. Si daca ma chinui sa-l intind pe tot, ceea ce dureaza mult, dupa cateva ore parul se onduleaza. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acum vreau sa-mi iau o alta placa, Remington evident, si voi ruga pe cineva sa mi-o ia din Milano. Problema e ca nu stiu ce model sa aleg .. sunt prea multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) din cate am citit aici sunt vreo 3-4 modele mai rasarite, insa eu nu inteleg care e diferenta majora intre ele .. care o fi cea mai noua/buna/blanda cu parul? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-June 08 Member No.: 4,095 ![]() |
vreau sami cumpar o placa de par noua...nu ma pot decide intre remington S2002 si S2003....CE IMI RECOMANDATI?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sysy inainte sa deschizi un topic cauta putin in site
ti-am mutat topicul aici |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
N-am gasit mutarea post-ului in alta parte...oricum, nu-ti lua S2002 ca eu am...si ma enerveaza ca bretonu` il fac foarte greu sa stea cat de cat lipit de frunte, nu tintuit in fata...asta e din cauza ca varful placii e rotund si grosimea e destul de mare a bratelor si nu prea poti sa intind bretonu` sa nu stea prea "sculat" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu in locu` tau mi-as lua o placa mai ...plata, cu bratele mai subtiri...asta as face daca ar fi sa`mi iau acum alta placa...cat despre firma Remington, numai de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-June 08 Member No.: 4,118 ![]() |
Ellou:)..Io`s noua p`aci...vreau si eu o sa`mi cumpar o placa..m`am saturat sa tot dau banii la coafor pentru 3 zile..:|..am inteles ca alea de la Remington ar fi bune..am gasit una la Altex,S8102..la 250ron...si vreau sa`mi mai iau si un foehn si un spray cu care sa`mi dau inainte de indreptare si niste keratina,sau nu stiu..ceva...ce`mi recomandati?eu am parul ondulat,pot spune ca nu`l mai suport:(Tre` sa`l dau mereu cu spuma..apoi zici ca e imbacsit..si desfacut nu`l pot tine mult ca apoi incepe sa se faca cat un curcubeu...astept sfaturile voastre:)
Pupaceli}{ |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
ce sa zic..placile de la remington sunt bune, asta cred ca stie toata lumea, si eu am folosit de cateva ori de la o prietena. eu am de la vidal sasson, si sunt foarte multumita de ea, nu imi prinde parul sau ceva, e foarte fina
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-June 08 Member No.: 4,138 ![]() |
heeeelp!! De vreun an am si eu o placa de indreptat parul(remington st-2010) destul de ingusta si are pieptanel pe margine...o folosesc aproape zilnic impreuna cu spray-ul pentru protectie. Dar deja nu mai are efect...nici inainte nu intindea asa perfect, dar acum e si mai rau.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai stiu unde am citit ca parul indreptat cu o placa remington nu rezista. As vrea sa-mi iau alta placa, dar nu stiu de care. Cum sunt cele cu ioni, aburi etc? Imi place sa fie perfect drept..Voi ce m-ati sfatui sa incerc?? multumesc anticipat:rolleyes:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, adinaa!
Eu iti recomand sa iei tot topicul asta la puricat si vei gasi modele si firme de care fetele sunt multumite. |
|
|
baby_blue18 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt noua pe acest site si dupa ce am citit toate parerile despre placile de intins parul miam zis sa vo spun si io pea mea.Eu am parul ondulat si firul de par subtire (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si ineinteles ca vrau parul drept,desi pana acu vrun an nu mapucase damblaua asta cu paru drept (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) .in fine miam luat din cora acu vreo 6 luni o placa de la babyliss nush ce model e dar pot spune ca nu e buna de nimik,imi intind paru si dak ies pe afara indiferent de vreme dup vro 2 ore se increteste iar (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) si nush ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mor dupa un par perfect intins si stralukitor dar dak na fost sa fie:( Acum ma gandesc sami iau remington dar nush care e mai buna S2003 sau S9000 cika s9000 ar fi mai bun da cne stie;voi ce ma sfatuiti fetelor? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baby, bine-ai venit la noi. Te rog sa scrii corect romaneste, e musai pe forumul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:24 PM |
|