![]() |
![]() ![]() |
![]() |
baby_blue18 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baby, bine-ai venit la noi. Te rog sa scrii corect romaneste, e musai pe forumul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce e musai? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru ca acest forum este pentru femei destepte, care stiu ca scrie romaneste corect si nu le este rusine sa o faca.
O vizita la regulamentul forumului te va lamuri. REGULAMENT FORUM 1. Utilizarea limbii romane si exprimarea in mod corect pe forum si bloguri este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum. Pentru ca felul in care ne exprimam spune exact cine sintem. 7. Va rugam nu prescurtati cuvintele: nu "dc" in loc de "daca", nu "pt" in loc de "pentru" , etc. Urmatorul cititor nu este obligat sa faca exercitii de decriptare pentru a intelege ce ati vrut sa spuneti. Doar nu vrei sa credem ca nu stii sa scrii romaneste, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
baby_blue18 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca acest forum este pentru femei destepte, care stiu ca scrie romaneste corect si nu le este rusine sa o faca. O vizita la regulamentul forumului te va lamuri. REGULAMENT FORUM 1. Utilizarea limbii romane si exprimarea in mod corect pe forum si bloguri este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum. Pentru ca felul in care ne exprimam spune exact cine sintem. 7. Va rugam nu prescurtati cuvintele: nu "dc" in loc de "daca", nu "pt" in loc de "pentru" , etc. Urmatorul cititor nu este obligat sa faca exercitii de decriptare pentru a intelege ce ati vrut sa spuneti. Doar nu vrei sa credem ca nu stii sa scrii romaneste, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Normal ca stiu sa scriu corect romaneste doar am 18 ani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . In fine cam ciudate regulile astea (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) . Oricum astept raspunsuri in legatura cu placa please.Care e mai buna Remington S2003 sau remington S9000. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) [quote name='baby_blue18' date='Jun 30 2008, 01:13 PM' post='178395'] Aaa si daca am mai prescurtat sau am scris codat este pentru ca asa mam obisnuit de la messenger (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
baby_blue18 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu mai intra nimeni cu raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
dar de ce nu mergi sa intrebi la magazin? cu siguranta vei primi niste informatii utile si o sa te hotarasti singura.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu am o placa de la Vidal Sasson.
Imi place la ea ca nu are temperatura foarte mare, pot sa imi fac si bucle, iar pentru parul meu care trebuie indreptat doar la varfuri e (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
si eu am tot vidal sasoon si sunt foarte multumita. si mai imi fac si eu din cand in cand bucle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
baby_blue18 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o placa de la Vidal Sasson. Imi place la ea ca nu are temperatura foarte mare, pot sa imi fac si bucle, iar pentru parul meu care trebuie indreptat doar la varfuri e (IMG:style_emoticons/default/322.gif) eu nu am auzit de marca aceasta. Imi spui si mie de unde ai cumparat-o please (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar de ce nu mergi sa intrebi la magazin? cu siguranta vei primi niste informatii utile si o sa te hotarasti singura. Ayleda,la cate minciuni spun aia ca sa-si vinda produsele mai bine nu.Asa m-a aburit si o tipa care lucra la cora si cand am venit acasa cu placa de aproape 200ron mi-am dat seama ca nu era deloc cum a descriso individa (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Baby, eu am dat comanda pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar depinde mult de parul tau. De exemplu, al meu e drept dar mi se intoarce la varfuri. Eu numai pentru asta o folosesc. Pe parul colegei mele care e foarte cret nu face fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-July 08 Member No.: 4,234 ![]() |
Pentru cele care vor sa`si cumpere o placa d par, eu v`as recomanda una d la Rowenta p care o folosesc si eu si este extre d buna ! (cel putin p parul meu ) ! eu folosesc modelul CF 7112 si nu m`a dezamagit...si apropo este din ceramica si costa maxim 120 d lei ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sper sa va ajute cu ceva sfatul meu ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:12 AM |
|