![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-September 08 Member No.: 4,637 ![]() |
heyyy. sunt noua pe aici si am citit toate sfaturile voastre.Vreau sa va cer parerea in legatura cu niste placi am auzit ca cele mai bune sunt cele cu ceramica si sticla dar nu am gasit niciunde (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu am parul cret si aveam o placa luata din salon wigo dar i-a cazut unei prietene si s-a stricat. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De cateva zile caut pe net modele de placi dar nu ma pot decide pe adresa asta IA CITESTE MATALE REGULAMENTUL FORUMULUI CAP=COADA si am mai vazut si unele de la vidal ca aspect mi se par ok...dar acum nu stiu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) m-am gandit si la remington dar a avut o prietena si i s-a cojit ceramica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) chiar nu stiu ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) astept raspunsurile voastre. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
This post has been edited by Maàt: Sep 4 2008, 02:47 PM
Reason for edit: AVERTIZARE: LA URMATOARELE LINKURI CATRE .RO , FACI ARIPIOARE INSTANT! SI AIA CARE NE IUBESC DIN PRIMA IAU IN 99 LA SUTA DINTRE CAZURI, BAN!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,657 ![]() |
Eu mi-am luat de curand Remington S9000,dar sincer nu ma satisface (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Parul nu-mi sta drept nici macar o zi intreaga si nici nu straluceste cum zic ei ca are diamant,teflon si mai stiu eu ce (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu stiu daca se gaseste in Romania, ar fi frumos sa fie si la noi, o folosesc toti in salonul in care lucrez eu si nu numai ca nu deterioreaza deloc parul dar chiar ii face bine: placa de indreptat parul GHD.
Am colege care isi indreapta parul in mod regulat cu ea si n-au absolut nici o problema. Eu am firul destul de gros iar in 10-15 minute am parul perfect drept si sta asa pana la urmatoarea spalare. E cam scumpa, sincer nici eu nu-mi permit sa-mi iau acum, mi-as dori-o pentru ca ar fi o investitie pe termen lung (nu absolut necesara dar.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), pe undeva la 200-250$ cred. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, eu am CHI, tot de acolo luata. De ea, ce parere ai? Am dat in jur de 140 $ pe ea.
Oricum, nu mai fac greseala sa-mi iau ceva din State, pentru ca-i pe priza americana si n-o pot folosi decat acasa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Rox, de CHI nu stiu nimic, eu am vazut doar GHD la mine.
Cu priza ai nevoie doar de un adaptor,nu? Sau e problema si cu voltajul? Chiar si pentru asta stiu ca se poate face un transformator. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, pai am un transformator, confenctionat de socra-miu...dar are peste 5kg si iti dai seama ca nu pot sa-l iau cu mine-n bagaj.
Stiu ca am luat-o tot dintr-un coafor din Phili, ca daca o luam de pe net dadeam pana-n 100 $ pe ea, dar n-am fost inspirata. |
|
|
![]()
|
|
Wow, 5 kg?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Tu esti multumita de CHI-ul tau? De vreo 2 ani eu sunt innebunita dupa parul drept asa ca al japonezelor daca se poate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sunt f multumita si nu-mi arde parul. O folosesc de 2 ori pe saptamana, dar nu pe tot parul, doar unde am nevoie.
La fel spun si astia despre CHI, ca nu deterioreaza parul etc. Am citit pe net review-uri f bune despre CHI. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu ma gandeam sa ii iau lui sora-mea o placa de Craciun, dar nu stiu la care sa ma opresc. Am vazut pe beautetest ca e foarte bine cotata babyliss, dar nu pot face corelarea intre modelele de acolo si ce se gaseste in magazinele noastre. Aveti vre-o recomandare?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-December 08 Member No.: 5,537 ![]() |
Am avut pana acuma 2 placi pentru par ...in fine amandoua erau ceramice dar din nefericirea amandoua mi sau stricat ... parul meu era drept si doar la varfuri imi era putin ondulat si de cand am folosit placa de par paru mi-a luato razna mi cu totul aniurea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) mi in toate directile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dati-mi o idee si mie ce sa fac ...pls ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
This post has been edited by Maàt: Dec 21 2008, 11:57 PM
Reason for edit: scos scrisul colorat;
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:37 AM |
|