![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pentru ce pudra de diamant, breee, slefuieste? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am intrebat si eu! Asa scrie in reclama! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 23-January 07 Member No.: 1,085 ![]() |
hello fetelor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..am si eu o intrebare,cam la toate placile de par este scris o temp. si spune k acea temp poate fi reglata in functie de par..dak e natural sau vopsit,stie cineva ce temp as putea folosi pt parul natural,si pentru cel vopsit...eu am parul natural dar sora mea are parul vopsit...help me pls (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Intreb si aici, voi ar trebuie sa stiti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folositi ceva pentru protectie termica? M-ar interesa mai mult ceva dintr-o gama profesionala.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca temperaturile sunt in functie de cat e firul de par de gros. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa-i cu temperaturile insa exista si produse care ajuta la intins parul mai repede. uite un produs bun Matrix sleek look.
Am avut si eu o placa luata de pe net am dat vreo 120$ acum 3-4 ani. Era fantastica. Facea parul foita dintr-o miscare insa clar cred, cu cat e temperatura mai mare si folosesti placa mai des cu atat iti agresezi parul mai tare. Pana la urma am dat-o cuiva, eu am par cretz-ondulat si n-am nici chef nici timp sa stau sa-mi intind parul. Asa l-am dat unor amici care nu-si permiteau sa-i cumpere fetei ceva mai de soi si nebunica isi intindea parul cu fierul de calcat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu l-am intins o data cu fierul. Hai, ma, ca e scuzabil atata timp cat talpa fierului e de ceramica ca si placa si ambele incalzesc si netezesc, mai conteaza acuma ce? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
din pacte se practica inca pe scara larga metoda "fierul de calcat". tipul care ma tunde pe mine mi-a pove cum o clienta aproape s-a scalpat de la chestia asta. cica parul din crestetul capului era pur si simplu rupt la doar cativa cm de la radacina...ce sa mai vorbim de pielea capului, care era toata jupuita...doamne, ce toanta!
Intreb si aici, voi ar trebuie sa stiti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folositi ceva pentru protectie termica? M-ar interesa mai mult ceva dintr-o gama profesionala. eu folosesc fashionista smooth&shine-tigi, gama profesionala si este destul de ok. am cumparat-o din salon |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Intreb si aici, voi ar trebuie sa stiti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folositi ceva pentru protectie termica? M-ar interesa mai mult ceva dintr-o gama profesionala. Eu am un ser de par de la Satinique pe care-l dau inainte de intins cu placa si peste spuma de par. Ma intrebam daca exista ceva special pentru intins cu placa/ondulat cu ondulatorul, etc. O sa intreb la un salon mai bine, desi acolo se practica intinsul cu peria si feohnul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
am gasit o placa de vanzare S 2014 - din ceramica, teflon si turmalina... Are cineva modelul asta? 2014 e mai noua decat 2003? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multumesc :*
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am cumparat si eu placa si-am folosit-o putin azi dimineata si mi-a placut. Desi afara a plouat si parul meu se ondula inainte pe o astfel de vreme, acum a ramas drept. Mi-am luat modelul asta si m-a costat 137$ (am luat-o din coafor, as fi scapat mult mai ieftin daca eram fata isteata si-o luam de pe net).
Placa de par! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:50 PM |
|