![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Versatila placa asta a ta! Foarte tare! Sa te bucuri de ea! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
am gasit o placa de vanzare S 2014 - din ceramica, teflon si turmalina... Are cineva modelul asta? 2014 e mai noua decat 2003? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multumesc :* La cate placi au scos astia... daca are protectie tripla e buna. nu conteaza cand e scos modelul, dupa parerea mea, ci efectul pe care-l da parului. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
baby_ade |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa incerc si aici... Deci, cum spuneam, nu-mi place doar cu placa, dar 17girl mi-a dat o idee f buna cu Lissima, apoi placa, asa ca acum cercetez piata. Ce placi bune aveti (modelul daca se poate)? Oscilez intre Rowenta Optiliss, Philips Duometricks (parca) si Remington, unde nu m-am hotarat la model. io am placa de par de la privileg e adusa din germania ceramica tot e ff buna |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut reclama la Remington aia cu pudra de diamant, ceramica si turmalina. Am citit undeva ca e cam 230 lei. Ati incercat-o? Ati auzit de ea ceva? Eu am varianta cealalta de la ei, cu teflon, ceramica si turmalina... pe care i-as face-o cadou sora-mii si mi-as lua eu ultimul model daca e mult mai bun:D. Ai mai gasit din asta Bia? Vreau sa imi iau si eu placa , m-am hotarat si asta suna bine. Dar unde gasesc? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ai mai gasit din asta Bia? Vreau sa imi iau si eu placa , m-am hotarat si asta suna bine. Dar unde gasesc? Carrefour. Eu de acolo am luat. Sper sa gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi..noi nu avem Carrefour, dar o sa incerc intr-un magazin din Mall unde am vazut placi si alte asemenea sau in Real.
|
|
|
raluca245 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor ce ziceti despre un remington cu placi ceramice dar cu abur ?? sunt mai bune ?
fetele de la altex mi`au zis ca sunt mai bune cele cu teflon decat cele cu ceramica... ce-i drept, 2 modele de remington costa 120 si 130 lei, iar modelul cu teflon costa 170 lei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) se merita acel remington cu teflon ? sau un model cu placi de ceramica de 120 lei.. tot remington ? sunt asa confuza, nici nu stiu ce sa iau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Si eu tot cea cu teflon o consider mai buna.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Ai mai gasit din asta Bia? Vreau sa imi iau si eu placa , m-am hotarat si asta suna bine. Dar unde gasesc? Care e modelul asta, cu pulbere de diamant? Ii stie cineva codul? Thank's. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, si inca o intrebare pentru Bia: ti se pare mai buna decat S1031? Ce diferente ai vazut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Nah, m-am lamurit, pana la urma, ca modelul asta cu pulbere de diamant e S8102 si costa doar cu vreo 20 de lei mai mult decat S1031.
Deci, cine ma ajuta sa ma lamuresc, care e mai bun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:41 PM |
|