IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
shyla
post Jan 28 2010, 12:59 PM
Post #101

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,580

Pentru tratamentul bolilor de tiroida uleiul de cocos este de ajutor.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jan 28 2010, 01:02 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Imi pare sincer rau ca a recidivat boala (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mama ei de boala (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jan 28 2010, 06:39 PM
Post #103

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Di, tu esti puternica, iar noi suntem alaturi de tine.

+Quote Post
danati
post Jan 28 2010, 07:19 PM
Post #104

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Tare rau imi pare de ce-aud, Diana ! Noi suntem aici, daca te putem ajuta cu ceva... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2010, 11:05 PM
Post #105

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E de-ajuns ca sinteti aici! Asta e tot ce conteaza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Corina
post Jan 29 2010, 01:07 PM
Post #106

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Diana imi pare tare rau ca treci prin toate astea.Te inteleg perfect pentru ca si am trecut prin starile astea. Sunt alaturi de tine si sa ai multa sanatate!

+Quote Post
Diana.
post Jan 29 2010, 01:09 PM
Post #107

Fondator eLady.ro

Saru` mian mult... Ce sa facem, mergem mai departe... Asta e. :| Sineti tare dragute! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2010, 02:08 PM
Post #108

Fondator eLady.ro

Buna ziua, fetele cu tiroida bulibasita ca a mea!
Nu am mai scris de mult la topicul asta si voiam sa va impartasesc noutatile. Sint iarasi, de 16 zile pe tirozol. M-am umflat iar la fata, am un edem de toata frumusetea si falcile mi-s iar de buldog. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi am facut a treia injectie cu hidrocortizon, iar tratamentul a dus la oprirea alopeciei difuze!!! Poate ca nu as fi facut legatura, insa simbata trecuta eram la o sindrofie de lume buna si vorbeam cu prietena unei prietene, care e dermatolog. Ei, povestim noi cite-n luna si-n soare, politica, moda, femei, barbati si alte chesti pline d emiez si de importanta si ii zic la un moment dat ca am nevoie de o programare la ea si ma intreaba de ce.
Ii explic eu cum stau lucrurile si-i zic ca nici un produs antichelire din comertul specializat nu a dat rezultate si ea-mi zice ca oricum alea-s paleative, ca sa nu zica apa de ploaie, si ca pentru mine ar trebui corticosteroizi...
Ii zic eu ca fac oricum o tura de 3 injectii sparte-n 3 doze in 15 zile si imi zice sa fiu atenta sa vad daca mai cade parul in trimpul acesta...
Nu numai ca nu mi-a mai cazut parul, insa a aparut altul nou si chelia NU mai este atit de vizibila. Imbunatatirea aspectului general sare-n ochi de la distanta!
In urma reinceperii tratamentului cu tirozol mi-a revenit cheful de viata (cred ca se vede asta din cite prestez pe la bucatarie, ca v-am innebunit cu pozele de nebuna ce-s (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), mi-a disparut si starea de depresie in care cazusem care ma bintuia rau de tot, mai rau decit o turma d efantome furioase, insa mi-a cam disparut somnul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum serios, mi-i sa nu dau in hiperactivitate!
De ingrasat vad ca inca nu m-am ingrasat, insa o sa incerc sa fiu mai atenta de data asta, ca macar acum sint patita de data trecuta si nu tin neaparat sa iau locul 1 la Miss Hipopotam!
Mi s-a mai linistit si tahicardia si exoftalmia s-a mai retras, ceea ce m-ar fi facut sa seman cit de cit a om, daca nu eram falcoasa ca un hirciog! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Pe scurt, desi arat ca naiba-n vacanta, ma simt iarasi bine! Va pupicesc si astept sa imi spuneti ce ati mai facut si ce mai faceti voi.

+Quote Post
Teocris
post Feb 12 2010, 03:30 PM
Post #109

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

In sfarsit vesti bune!
Ma bucur pentru tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2010, 03:40 PM
Post #110

Fondator eLady.ro

Saru` mina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post

57 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:10 AM