![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Pentru tratamentul bolilor de tiroida uleiul de cocos este de ajutor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi pare sincer rau ca a recidivat boala (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mama ei de boala (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, tu esti puternica, iar noi suntem alaturi de tine.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Tare rau imi pare de ce-aud, Diana ! Noi suntem aici, daca te putem ajuta cu ceva... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E de-ajuns ca sinteti aici! Asta e tot ce conteaza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Diana imi pare tare rau ca treci prin toate astea.Te inteleg perfect pentru ca si am trecut prin starile astea. Sunt alaturi de tine si sa ai multa sanatate!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mian mult... Ce sa facem, mergem mai departe... Asta e. :| Sineti tare dragute! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua, fetele cu tiroida bulibasita ca a mea!
Nu am mai scris de mult la topicul asta si voiam sa va impartasesc noutatile. Sint iarasi, de 16 zile pe tirozol. M-am umflat iar la fata, am un edem de toata frumusetea si falcile mi-s iar de buldog. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi am facut a treia injectie cu hidrocortizon, iar tratamentul a dus la oprirea alopeciei difuze!!! Poate ca nu as fi facut legatura, insa simbata trecuta eram la o sindrofie de lume buna si vorbeam cu prietena unei prietene, care e dermatolog. Ei, povestim noi cite-n luna si-n soare, politica, moda, femei, barbati si alte chesti pline d emiez si de importanta si ii zic la un moment dat ca am nevoie de o programare la ea si ma intreaba de ce. Ii explic eu cum stau lucrurile si-i zic ca nici un produs antichelire din comertul specializat nu a dat rezultate si ea-mi zice ca oricum alea-s paleative, ca sa nu zica apa de ploaie, si ca pentru mine ar trebui corticosteroizi... Ii zic eu ca fac oricum o tura de 3 injectii sparte-n 3 doze in 15 zile si imi zice sa fiu atenta sa vad daca mai cade parul in trimpul acesta... Nu numai ca nu mi-a mai cazut parul, insa a aparut altul nou si chelia NU mai este atit de vizibila. Imbunatatirea aspectului general sare-n ochi de la distanta! In urma reinceperii tratamentului cu tirozol mi-a revenit cheful de viata (cred ca se vede asta din cite prestez pe la bucatarie, ca v-am innebunit cu pozele de nebuna ce-s (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), mi-a disparut si starea de depresie in care cazusem care ma bintuia rau de tot, mai rau decit o turma d efantome furioase, insa mi-a cam disparut somnul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum serios, mi-i sa nu dau in hiperactivitate! De ingrasat vad ca inca nu m-am ingrasat, insa o sa incerc sa fiu mai atenta de data asta, ca macar acum sint patita de data trecuta si nu tin neaparat sa iau locul 1 la Miss Hipopotam! Mi s-a mai linistit si tahicardia si exoftalmia s-a mai retras, ceea ce m-ar fi facut sa seman cit de cit a om, daca nu eram falcoasa ca un hirciog! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pe scurt, desi arat ca naiba-n vacanta, ma simt iarasi bine! Va pupicesc si astept sa imi spuneti ce ati mai facut si ce mai faceti voi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In sfarsit vesti bune!
Ma bucur pentru tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:10 AM |
|