![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Diana,a m intrat si eu pe aici si ceea ce -am citit m-a intristat pentru tine;imi pare rau ca a trebuit sa prelungesti tratamentul pentru ca nu a dat rezultatele asteptate,dar iti doresc sa ai forta si putere sa treci anul acesta peste toate etapele si sa te vindeci in final definitiv.Daca rezultatele incep sa se vada, ma bucur nespus ptr tine si daca mai ai si pe cineva foarte aproape de tine,atunci iti va fi si mai usor sa treci peste acest obstacol.Iti doresc sanatate si sa vezi in cyrand si alte ameliorari ale starii tale.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc din tot sufletul pentru gindurile bune, Melcri! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fetelor, n-am mai intrat de multa vreme - am un nou regim de viaţă pe 2010, revin pe parcurs cu răspunsuri pānă ce citesc tot ce aţi mai scris voi.
Diana, operaţia nu mi-a fost recomandată niciodată şi nici medicaţia clasică de hipo. Iodul organic in diferite concentraţii a fost singurul aport medicamentos, să zicem. Am avu o intervenţie chirurgicală pentru afecţiune secundară, deşi nu m-a convins niciun medic de legătura dintre cele 2. Pānă la urmă ganglionii sunt chestii sensibile natural; īn fine, ar fi multe de adăugat. Teo, felicitări pentru reuşita cu Montignac, din 5 ianuarie am reusit să pierd 6 kg, ceea ce reprezintă cel mai mare succes din viaţa mea de hipo. Odiseea continuă cel puţin pānă īn luna august, fiindcă pancreasul a fost īntotdeauna raportat ca sănătos īn urma analizelor şi l-aş vrea departe de probleme. Aveţi multă grijă de voi şi mult succes īn demersurile voastre pentru optimizarea sănătăţii proprii, vom reuşi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Dore: Feb 28 2010, 02:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Buna!Nu stiu daca postez unde trebuie (sunt noua pe aici);as fi recunoscatoare totusi daca m-ati putea lumina in problema mea.
Sa incep cu inceputul:in urma unui control ginecologic, datorita menstruatiei neregulate din ultimele 3 luni, am fost indrumata sa fac analize pentru tiroida.Prin urmare, ieri am luat rezultatele, si singura valoare ingrijoratoare a fost la ANTI-TPO (Anti-tiroidperoxidaza).Eu am 186 UI/mL, iar valorile normale sunt de <34. Stitit cumva ce poate sa insemne asta, ca pana saptamana viitoare cand merg iarasi la medic stau ca pe ghimpi.Precizez ca toate celelalte analize mi-au iesit normale (FT3, Estradiol, FSH, Prolactina, FT4 si TSH).Multumesc anticipat! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Da, Mar, trecerea se poate face in ambele sensuri. Trecerea din hipertiroidie in hipotiroidie, dar si din hipotiroidie in hipertiroidie se poate face chiar foarte repede, in decursul si a 10 zile daca se aplica tratament-soc. Stiu asta cu siguranta de la doctorita mea. Multumesc pentru raspuns. Mi-ai putea explica cam ce fel de tratament-soc? In ceea ce priveste tratamentul alopat, eu am citit in nenumarate surse ca in vreme ce tratamentul alopat trateaza simptomele imediate ale hipotiroidiei, cel naturist actioneaza pe o perioada de timp mult mai mare.Administrarea sintetica cu hormoni tiroidiene duce la un fel de "atrofiere" a tiroidiei, care va functiona tot mai incet pentru ca organismul primeste deja artificial hormoni si pana la urma poate sa nici nu mai functioneze. Astfel se ajunge la tratament pe viata. Daca se ia in considerare faptul ca atunci cand unul dintre membre inferioare este ranit, facem exercitii pentru recuperare si nu il tinem de bibelou pana nu mai functioneaza, s-ar putea sa fie adevarat ca acelasi lucru e valabil si pentru tiroida. Eu va impartasesc cele citite insa totusi pentru mine sunt un semnal de alarma. De aceea sunt curioasa cam ce fel de tratament soc si cum functioneaza. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tratamnetul soc consta in supradoze, Mar.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Diana,cum e? mai bine?Vezi o ameliorare si o eficienta a tratamentului?Sanatate multa!
|
|
|
![]()
|
|
Am o fata buhaita si umflata de zici ca m-au piscat o mie de furnici nebune , picioarele mi s-au dezumlfat, m-am mai ingrasat (de parca nu era destul!) insa in rest ... sint bine, saru` mina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
A, si mi-a crescut parul pe chelie ceva de speriat. Parca niciodata nu l-am avut mai des. Desi e scurt, mama ei de treaba! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Abia acum am dat de topicul asta, imi pare rau Diana ca treci prin problemele astea si sper sa te simti din ce in ce mai bine.
Eu am fost spectatoare in "primul rand" la problemele cauzate de tiroida, mama mea a fost operata de boala basedow... avea hipertiroidism. Desi operata, e tot timpul pe medicamente de tiroida dar se simte bine, problemele ei vin de la inima si din alte parti. Scopul meu nu e sa te speriu, ci sa iti dau speranta: si daca cumva doamne fereste se ajunge la operatie se poate trai foarte bine si dupa. Dupa, adevarul e ca nu a mai avut nici un fel de simptom. Inainte se sufoca de-a dreptul, era deformata si inflamata glanda incat se vedea cu ochiul liber ca un "guler" la baza gatului. Gata, nu mai povestesc ca poate fac mai mult rau decat bine. Ideea e ca esti puternica si vei trece tu peste toate astea. Water under the bridge si las ca vezi tu, peste un timp tu vei fi sanatoasa tun cu pletele-n vant si eu voi avea dintisorii (toti) sanatosi si frumosi. Totul va fi bine. |
|
|
![]()
|
|
Diana,e bine ca macar ai vazut crescand parul si deci si la picioare o ameliorare care-ti da un optimism;musai!Abia astept sa iasa verdeata asta pe piata ca o sa avem un tonus si mai bun si o mai mare dorinta de viata,fapt ptr care o sa trecem si la slabit.Tot inainte!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:11 AM |
|