![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multumesc de complimente Melcri. O sa trecem peste toate, ca suntem puternice (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In primul rind trebuie sa va multumesc tututor. In al doilea rind trebuie sa ii multumesc in mod special lui Liftu care mi-a aratat operatia ei si a facut sa imi dispara cea mai mare groaza: cum arata operatia dupa. Sa nu va suparati pe mine, insa ce am vazut eu pina acum in real life, vreo 4 operatii de rezectie facute "cu picioarele" din punct de vedere estetic in care carnea e adunata ca pe o ata prea mica, nu are nici cea mai mica legatura cu finetea de cicatrice de dupa operatie pe care am vazut-o la Liftu. E o biata liniuta care se va diminua si mai mult in timp, o sa fie de-abia perceptibila.
Va imbratisez si va pup pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ma bucur ca in sfarsit ti-a disparut groaza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi ma duc sa imi refac analizele. Miine, teoretic, ies. Si ma duc peste doctorita, trebuie sa ma operez, eu nu ma mai suport in halul asta... Grasa si diforma, fara pofta de viata, un cadavru umflat si umblator... Asta nu e viata! Nu vreau sa mai cad pe strada si sa se uite lumea la mine cum tremur si sa creada ca sint beata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu treb sa-ti spun eu,dar intreab-o pe Liftu cu ce dr s-a operat sa-ti faca si tie doar un mic semn si probabil aparitia lui Liftu pe site a fost un semn de la D-zeu ptr tine,ptr incurajare.
Succes si Sanatate!iti doresc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, sora mea s-a operat si ea acum 5 ani la Parhon avea nodul si i-a scos doar jumatate din tiroida. Si acum se vede operatia doar daca te uiti foarte atenta la gatul ei.Sa nu-ti fie frica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa-i fac poze sa-ti trimit pe mail (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu mi-e frica. Mai rau ca acum nu poate fi... Mai rau de-atit chiar cu greu se poate sa arat...
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiu ce sa mai cred: TSH ul meu esre de 8,46 (normal intre 0,27 si 4,2). Ori m-am timpit eu, ori am intrat in hipotiroidism.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
TSH-ul marit e semn clar de hipotiroidie ? Cum ti-au iesit T3 si T4, sau n-ai facut analize si la ei ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:54 AM |
|