![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
La mine operatia abia se mai zareste, doar daca ma uit atent o vad. Nu am reusit sa ajung la control la Constanta sa vad daca mi se schimba doza de Eutyrox, dar sper sa ajung saptamana viitoare. Ma simt foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind ai fost la ultimul control, Lifturici?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In ianuarie, cand am luat si rezultatul histopatologic. Dar am fost la Bucuresti atunci, iar medicul care ma are in evidenta si la care ma duc eu destul de des este la Constanta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Lifturici, cat Euthyrox iei zilnic ? In weekend nu faci pauza ?
Stiti cum fac eu dimineata ? Nush daca e bine sau nu, poate ma luminati voi: primul lucru dis-de-morning, iau tableta , apoi la juma' de ora beau cafeaua, care in ultima perioada s-a transformat in ness (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) iar de mancat, mananc abia peste vreo ora, doua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . E rau ? Voi cum faceti, mancati fix la juma' de ora dupa ce luati pastila ? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint inca pe tirozol, una dimineata si una seara, Sylvie. Nu stiu cum e cu euthyroxul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Beau cafeaua la 6'30, iau Eutyrox pe la 9 si mananc pe la 10. Eu cum ma trezesc ma duc direct la aragaz sa pun de cafea, asa ca prima oara beau cafeaua. Important e sa nu mananci nimic pana nu iei Eutyroxul, ca de baut ai voie.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Diana, daca crezi ca te ajuta sa vezi operatia mamei mele, ii pot face o poza. Ea a fost operata acu mai bine de 10 ani, aici la Baia Mare. Ea stiu sigur ca avea hipertiroidie si boala Basedoff (or fi acelasi lucru? nu stiu). Oricum, daca vrei sa o intreb ceva sa iti transmit sa-mi spui.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Vroiam sa pun si eu cateva intrebari despre boala asta care se numeste hipotiroidie.
Am o ruda foarte apropiata care sufera de boala aceasta si care evita sa discute despre subiect. Nu stiu de ce. Astazi am aflat ca a intrerupt tratamentul cu Eutyrox si ca nu mai vrea sa-l continue. Tot am citit aici despre simptome, despre tratament si nu mi se pare o idee buna sa faca dupa capul ei ce vrea, fara sa consulte un medic. M-am certat azi cu ea, in loc sa o fac sa se gandeasca mai bine si sa asculte de cei din jur. Am dat-o-n bara , dar nici nu as vrea s- sperii cu ce se poate intampla. Nu stiu cum sa procedez. |
|
|
![]()
|
|
Povesteste-i despre o "persoana" care a patit acelasi lucru, facindu-te ca nu stii ca are si ea aceeasi boala... Alta idee nu-mi vine la ora asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Slava cerului, a inteles ideea si a inceput sa-si ia tratamentul (IMG:style_emoticons/default/ots.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:38 AM |
|