![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Io azi dimineata m-am certat rau cu fiica-mea pe motive de revolta pre-adolescentina si am uitat sa-mi iau pastila. Plus c-am avut o zi super plina, cu o suta de mii de drumuri de facut si stres la greu, plus o deceptie la corason plus multe multe...si am simtit la un moment dat (eram pe strada) ca ma sufoc. Senzatia a durat cam juma' de minut, noroc ca am psihicul tare in astfel de situatii si n-am intrat in panica. Sa fie de la tiroida (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?
Oricum, chestia asta m-a convins sa ma duc maine sa-mi refac analizele, lucru pe care-l aman de luni de zile (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Vaaaai Silvia, asa pateste si maica-mea cand se supara. Face un fel de criza, se sufoca si intra in panica.
Offff, nici ea nu se duce sa-si repete analizele si eu o sec la cap cu asta si uneori nu am rabdare cu ea, e incapatanata ca mine. Du-te si fa nalizele, asa ceva nu se amana. Te pup, ai grija de tine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sylvia, doar sufocare? Sau sufocare si altele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar trebui sa iti refaci analizele... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Oana, cum de s-a hotarit cunostinta ta sa reia tratamentul? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Cunostinta asta foarte apropiata e mama. Spre rusinea mea, nu m-am interesat de boala ei de prea multe ori, dar nici ei nu-i place sa vorbeasca despre suferintele ei. Aiurea e ca tata o necajeste cumplit, ar trebui sa aiba liniste macar la batranete.
Eu nu discut prea multe cu ea, ascund multe aspecte ale vietii mele, tocmai sa n-o supar si de multe ori le afla din alte surse si se supara mai rau. Partea proasta e ca am presimtirea ca nu se tine de tratament. Ma tem sa nu spuna doar asa sa scape de gura mea. M-am uitat pe net sa vad ce se intampla daca nu ia tratamentul, dar prea multe n-am gasit. Boala asta a ei ma chinuie, ma intristeaza nu stiu cum sa zic, mai ales ca are si alte probleme de sanatate. Ma simt vinovata si eu pentru suferinta ei. Avand atatea probleme, intotdeauna prefer s-o tin la distanta. O sa discut la un topic mai potrivit mai multe. Multa sanatate tuturor suferindelor cu tiroida si aveti grija de voi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Multa sanatate mamei, Oana. E bine ca s-a reapucat de tratament. Si bate-o la cap sa-si faca analizele, cum m-au batut pe mine la cap mama si Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Ieri am fost sa ma intep, Diana, ma doare si acum mana, mi-o scos aia 3 eprubete de sange din vena (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , da' o sa-mi treaca. Saptamana viitoare ies rezultatele si merg sa-i cer parerea unui alt doctor, de fapt celuilalt endocrinolog din Galati, ca-s numai 2, mari si lati. Eu asa zic, ca doar sufocare, sper din tot sufletul ca a fost un episod si atat. Oricum, m-am odihnit mai mult zilele astea, nu m-am mai culcat ca de-obicei la ore matinale si sa ma trezesc la 6.30 sau 7. |
|
|
![]()
|
|
"Oana, cum de s-a hotarit cunostinta ta sa reia tratamentul? "
Diana, pai s-a hotarat , ca nu prea cred ca are alta posibilitate. I-am explicat destul de clar ca singura care are de suferit este ea. Ceilalti nu pot de cat s-o compatimeasca si nimic altceva. |
|
|
![]()
|
|
Vesti bune: analizele au iesit bune this time, uff, am scapat de-un stres. Doar VSH-ul il am marit, semn ca boala exista in corp. Dupa 15 mai, ma duc si la doctor, sa vad ce spune . Pana atunci, iau in continuare pastilele mele de toate zilele. In plus, cate o tableta de spirulina cu juma' de ora inainte de masa, cu efect garantat contra senzatiei de foame, incomparabil mai bune decat prostiile pe care le-am cumparat eu.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
TSH ul e mai mare decit normal? Cit adica?
|
|
|
![]()
|
|
TSH-ul e normaL, multumesc lui Dumnezeu. Cred ca se datoreaza si faptului ca din august anul trecut am respectat tratamentul cu sfintenie, plus ca m-am apucat de sala si de lucrul cu greutati, care reechilibreaza hormonal organismul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
VSH-ul, viteza de sedimentare a hematiilor, e marit, si anul trecut la analize tot marit era, posibil tot din cauza hipotiroidiei. La voi e ok parametrul asta ? |
|
|
![]()
|
|
Io am crezut ca era un typo. Stiu ce e VSH ul. Nu mi-am facut VSHul niciodata-n viata, spre rusinea mea...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:09 AM |
|