![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Nu stie careva care e situatia exacta cu infertilitatea provocata de bolile tiroidiene?
Multumesc mult. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mar, in general se pot face copii daca ai probleme cu tiroida.
In alta ordine de idei, de doua zile ma simt rau. Am iar singerari nazale minore si tensine- imi vijiie urechile rau si palpitatii... Plus perioade sde insomnie dublate de perioade de letargie. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pun pariu ca daca imi fac analizele, o sa iasa mai mult decit dezastruoase... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Di, cum te mai simti? Nu sta asa, fa-ti un set de analize sa vezi care e situatia si sa iei lucrurile din pripa. Sanatate multa iti doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai grija de tine!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) chiar am in plan sa ma duc sa ma intep zilele astea pentru TSH, T3 si T4...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Multa sanatate ,Diana.
O sa fie bine, vei vedea (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ai idee cam cat costa T3 si T4? As vrea sa mi le fac si eu cu prima ocazie.
|
|
|
![]()
|
|
La cel mai bun centru de analize in Craiova, TSH, T3 si T4 - deci toatre cele 3 analize ajunge la 100 de lei fara ceva. E de-ajuns insa sa faci TSH ul prima data - daca ceva nu e in regula, va aparea imediat . Si functie de ce da TSH ul vezi daca e cazul (sa speram ca nu!) sa le faci si pe restul... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Lary, eu aveam senzatii de sufocare si simteam pur si simplu ca ma strange glanda tiroida. Dupa ce m-am plans la toata lumea, am amanat cat am putut sa ma duc sa-mi fac o analiza...pana la urma m-am dus la un laborator particular si m-am intepat.
TSH-ul a iesit 1,90, iar intervalul de referinta este 0,46-4,68. Acum le-am scris de pe buletinul de analiza, sa nu scriu aiurea (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) M-a costat fix 60 lei. Mi-am mai facut tot atunci si analiza pt calciu si magneziu, care au iesit la limita inferioara. Cauza era stresul mare, caldura, ma alimentam doar cat sa nu lesin si munceam peste limita. Multa sanatate iti doresc Lary (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Iti multumesc Oana, ori saptamana asta ori cealalta imi voi face analizele. Nu sunt prea ingrijorata dar am de mai multa vreme niste problemute si vreau sa elimin niste variante. Di, o sa fac atunci TSH-ul, merci ca mi-ai spus. Tu ce mai faci, cum te mai simti? Nu te-am mai vazut pe forum, e totul in regula? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Buna, tuturor! Sunt o graviduta diagnosticata cu boala Basedow acum 3 luni. Ca si tratament mi s-a prescris (de catre un dr. de la Parhon) Prothuryl. Ceea ce doresc sa va intreb este daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu simptomele acestei boli in timpul sarcinii si daca dupa nastere boala s-a remis?
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:38 PM |
|