![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu,mixedemul e doar la fata- sint in hipo. Imi cade iar parul la greu...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si eu. Mie a inceput sa imi cada cind eram tot pe hiper, aia e faza foarte ciudata. Kitty, am citit de doctor Fraga Silvia Paveliu ca e foarte buna pe endo si pe endo pentru gravide, din ce am inteles eu e specializata pe endocrinologia in sarcina, ai auzit de ea? Cori, de cind ai simtit ca se mareste gusulita? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Diana, tunde-l scurt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kitty, eu nu vreau sa te sperii dar daca ai Basedow ai doua variante: tratament sau operatie. Tratamentul foarte indelungat este riscant, deci... Basedow nu se vindeca de la sine niciodata. Va pup! Diana, gusulita mea nu e imensa si nu ma deranjeaza. Poate fi din cauza ca am mancat mai mult de sarbatori si am facut 55 de kg. Poate fi si din cauza varstei ca aproape toate femeile fac barbia dubla. Eu aveam un pic de gusulita si inainte dar pentru ca eram foarte slaba nu se observa. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Diana, nu am auzit de ea. Eu merg la alt dr. de la Parhon; oricum intr-o sapt am programata cezariana, apoi o sa merg in continuare la dr. asta pt ca pana acum mi-a placut cum s-a ocupat de mine, se agita, se consulta si cu alti medici de alte specializari.
Corina, nu ma sperii stai linistita. Am citit mult pe tema asta. Insa eu nu vorbisem de vindecare neaparat, desi se poate si lucrul asta (cunosc chiar personal un caz), ci de faptul ca tiroida poate reveni la o functionare cat de cat ok, sa se regleze. Mentionez ca FT3 si FT4 le am in grafic, doar TSH-ul e problematic. Tratament iau si acum si ma simt ok avand in vedere ca iau sg medicament care se poate administra pe sarcina si doza minima, multumesc lui Dumnezeu! Oi vedea cu exoftalmia ce va mai fi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La Kitty merita sa incerce tratament, io-te la mine a fost excelent pina s-o busit iar, insa ea are toate sansele sa fie bine, ca boala a plecat de la alte premise.
Auzi, Cori, nu te pacali si tu ca mine, ca te-ai ingrasat! 55 de kile e o greutate perfect normala pentru inaltimea si virsta noastra, baga de seama, te rog eu frumos. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Gata, caut aparatul foto, sa vedeti si voi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Diana, te-ai gandit la operatie? S-ar putea ca dupa sa fii alt om. Cel putin eu nu am citit de nimeni care sa se fi operat si dupa aceea sa ii fi fost mai rau ca inainte.
|
|
|
![]()
|
|
Kitty, o sa fie bine, nu-ti pierde speranta! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
M-am tot gindit si m-am tot razgindit, Kitty... Adica o zi imi zic "ma duc", in cealalta zic "mai bine nu" ... si tot asa! Oricum azi merg sa imi fac analizele. Fug la birou, ne revedem in maxim 30 de minute. Pupici. |
|
|
![]()
|
|
Deci...si gusa si operatia!
(IMG:http://i1028.photobucket.com/albums/y345/lifturica/g1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Operatia arata super-bine! Nu vreau sa te sperii, dar asa a inceput si la mine, cind te duci la doctor sa il intrebi de sanatate neaparat. La 55 de kile nu trebuie sa o ai.
A, si nu ma tund nici moarta, de-abia s-a lungit un pic. |
|
|
![]()
|
|
Din pctul meu de vedere operatia arata super, iar gusita nu iese deloc tare in evidenta. Ca estetica, daca te deranjeaza intr-atat de mult, se poate opera si ea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:15 AM |
|