IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
Corina
post Feb 10 2011, 12:51 PM
Post #261

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Kitty, la ce dr. mergi la Parhon?
Go to the top of the page

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 12:57 PM
Post #262

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Romania
Member No.: 9,804

Sunt si eu de acord cu voi cum ca in momentele de cumpana se cern prietenii adevarati. M-a deranjat shushoteala si mirarea prosteasca de genul "vaaaai, ce ai patit la ochi?", compatimirea si rautatile gratuite pe la spate sau zise direct in fata (stiind motivul ochilor bulbucati, eram intrebata "ce te holbezi asa?" etc). Cand inca ma mai duceam la munca mi se umflasera picioarele in asa hal incat stateam cu inca un scaun sub birou sa le pot tine sus, iar sprijin din partea colegilor sau a conducerii, nici vorba; ba chiar stiind ca nu-s ok, se purtau parca mai urat ca niciodata. Si in familie am vreo cateva rude "binevoitoare" care fac mishto de mine, dar na...daca atat ii duce capul...asa ca am luat si eu distanta de tot ce nu e ok. Sotul, tatal meu si bebe shtrumfitza sunt stalpii mei de rezistenta.

Corina Neamtu

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 01:22 PM
Post #263

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ladies, chiar nu stiu ce sa mai spun...
Vorbeam la un moment dat cu Cori la telefon si ziceam, dom`le, mamele noastre ne-au avertizat ca nu toata lumea e ca noi... Iaca ca eu nu am bagat la cap.
Vorbele imi erau rastalmacite si orisice as fi spus era interpretat - si mai este si azi - ca rautate si ...blesteme. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cel mai mult nu m-a durut tradarea, ci faptul ca nimeni nu s-a obosit sa ma cunoasca sau ...poate ca nici nu au avut scopul asta.
Insa nu vreau sa ma mai gindesc la asta, ce a fost a fost, sa imi fie invatatura de minte. Sa mergem mai departe si sa ne vedem de ale noastre linistite, ca Dumnezeu e mare si stie ce avem in suflete. Si eu zic sa imi dea Dumnezeu dupa sufletul si inima mea, ca rau nu o sa imi fie.

A, cind m-am ingrasat mi s-a spus ca sint umflata, cind tremuram m-au banuit ca as fi betiva, cind ma scarpinam au zis ca-s nespalata, cind am spalbit ca n-am bani de mincare si ca-s in faliment... Judecati si voi.
Altii mi-au zis ca au stiut ca e Basedow, dar nu mi-au spus ca nu era treaba lor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Acuma na, fiecare zice si face dupa cit il duce capul sau interesul. Ca se mai intimpla si de-astea din nenorocire, insa nu numai cind esti bolnav, sint chestii inerente in viata.

+Quote Post
Corina
post Feb 10 2011, 01:27 PM
Post #264

Incurabil

Fata, Diana...cat m-ai emotionat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt convinsa ca va fi bine si ca problemele de sanatate se vor rezolva. Important este sa avem rabdare.

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 01:33 PM
Post #265

Fondator eLady.ro

Si sa avem credinta, Cori. Pe mine asta m-a salvat si ma salveaza intotdeauna. Am mai spus, cind sint in impas si cred ca totul se duce la vale, vine asa Doamne-Doamne si ma scoate la lumina.
A, si pentru asta am fost judecata, ca-s inapoiata ca eu cred in Dumnezeu si ca am idei inguste si ca nu am nici o logica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iaca asa sint eu, ce sa-i faci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 01:40 PM
Post #266

Tratabil
**

Fetelor..., prin cate trece un om si cate a adunat in suflet numai el stie. Din pacate, sunt din ce in ce mai putini oameni cu frica de Dumnezeu. Banii i-au orbit pe multi. Si eu ca si voi si ca altii am trecut prin clie f grele, am stat zi si noapte cu mama mea in spital, m-au prins si sarbatorile de iarna stand la capul ei, bantuiam pe culoarul spitalului si ma uitam pe geam la instalatiile de prin curte si la ceilalti (cat de lipsiti de griji imi pareau). Si in acele clipe, toate rudele mele "dragi" s-au evaporat efectiv...Dr. chiar se gandea ca boala mamei si decesul ei pot sa fi contribuit la dereglarea tiroidei (mele). Asa ca...noi sa fim puternice sa le ducem pe toate!

+Quote Post
Corina
post Feb 10 2011, 01:48 PM
Post #267

Incurabil

Kitty, stresul foarte mare deregleaza tiroida. Eu m-am imbolnavit dupa ce am aflat ca tata are cancer. M-am consumat foarte mult, am fost foarte stresata, am avut si o perioada foarte grea la munca si urmarile s-au vazut dupa aceea.

Si doctorul meu a zis ca tiroida mea a luat-o ''razna'' din cauza unui soc emotional foarte puternic.

+Quote Post
Oana
post Feb 10 2011, 01:52 PM
Post #268

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu tot stau si va citesc si va inteleg si va admir pe toate pentru puterea voastra.
ASA....si n-am intrat aici sa pup funduri si voi stiti asta.
Rautatile astea gratuite sant cele mai aiurea. Mai ales cand ai un necaz, nu neaparat sa fii bolnav. Dau exemplul meu, poate mai invata cineva din tampenia mea.Te ia pe nepregatite lovitura, pentru ca nu te astepti de la persoana respectiva, care te felicita tot timpu'si-ti spune cat de puternica esti ,frumoasa si alta ca tine nu-i (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Se baga cu intrebari in viata ta intima, ca vorba aia...vrea sa te ajute. Daca nu vrei sa zici nimic, te ia la rost ca ascunzi ceva si nu-i bine...tot pici rau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Oricum ai face in final ti-o iei in bot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta pt ca n-ai belit ochii bine, ai intuit dar te-ai dus dupa turma, ca oaia... Daaaa...si persoana respectiva e o sfanta in fata altora!
Asta-i faza de anu' trecut , care m-a invatat sa dau un sut in fund celor din viata reala care ma streseaza si profita de cumintenia mea.
In fine, as avea multe de zis, dar sunt cam of topic. Ma duc la jurnalu' meu sa-mi vars oftica.
Vroiam doar sa va fac sa mai zambiti putin si sa mai radeti si de pateniile altora.

This post has been edited by Oana: Feb 10 2011, 01:55 PM

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 01:54 PM
Post #269

Fondator eLady.ro

Kitty, la mine a fost tot o cmlulare de probleme si stres, si munca peste masura. Nu pot sa o leg de diagnosticul si operatia mamei de cancer, ca aia s-a intimplat in 2005.

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 01:54 PM
Post #270

Tratabil
**

Stiu ca stresul poate fi factor declansator. Pai, sa iti vezi un parinte cum se stinge din cauza cancerului (si in ce chinuri), cum din om normal ajunge o umbra in doar 5 luni, cat de tare trebuie sa fii sa nu fii afectat la propriu?
M-am intristat aducandu-mi aminte dar trebuie sa merg inainte caci asta si-ar fi dorit si mami meu. Si acum voi fi si eu mamica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce ma bucur ca v-am gasit si ca putem vbi despre ale noastre!

+Quote Post

57 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:32 PM