![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, nu cred ca ride cineva de asa patanie. Insa ai spus un mare adevar: daca nu esti atenta, ti-o iei in bot. Insa nu putem face nici politie cu propriile sentimente. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Kiti, condoleante pentru pierderea mamei tale.
M-ati bagat la emotii mai fetelor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma gandesc la mama mea si la faptul ca am inceput s-o ascult, chiar daca uneori nu prea imi place ce zice. Dumnezeu s-o tina mult si sa nu faca alte complicatii cu glanda asta nenorocita. Si-a refacut analizele si i-au marit doza de la jumatate de pastila (nu stiu cum ii mai zice), la una intreaga. Diana, eu cam am inceput sa fac politie, sa stii. Decat sa ma pocneasca altii peste bot, mai degraba ma pocnesc singura inainte(e mai putin dureros) This post has been edited by Oana: Feb 10 2011, 02:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Multumesc, Oana! A trecut 1 an jum de la tragicul eveniment asa ca dr. a zis ca poate sa fie si asta parte a cauzei, dar ca nu e sigura pt ca pana la imbolnavire a trecut ceva timp. Om vedea ce o mai fi.
Asculta de mama ta; parintii nu ne vor niciodata raul. Sper ca sintagma folosita de tine cu luatul in bot nu se referea la violenta fizica, pt ca e nasol atunci. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kittu, condoleante, s-a o odihnneasca Dumnezeu in pace! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu ma bucur tare ca ne-am gasit. Oana, mama ta e hipo sai hiper? Nu mai fa politie, ca te superi fara motiv. Fii tu asa cum esti si lasa-i pe restul, oricum gura lumii numai pamintulo astupa. A, si ieri ma uitam la o emisiune, butonind eu asa telecomanda. Zicea o tipa cu abilitati paranormale dovedite si testate, tipa care lucreaza cu politia la cazuri extrem de grele (omoruri cu autori necunoscuti samd) sa nici binele, nici raul, nu vin nechemate, asa ca e musai sa gindim pozitiv! O sa fie bine, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mama e cu hiper si cand o intreb ceva de boala si-i spun sa tina un regim sare ca arsa si-mi da papucii imediat.
Nu prea inteleg de ce se fereste sa vorbeasca. Intotdeauna reactioneaza ca si cum as fi speriat-o si imi spune: de ce intrebi? de ce intrebi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De parca ar fi cel mai mare secret. In fine..asa e felul ei. |
|
|
![]()
|
|
Nu, e boala care o face isracibila, Oana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Da, asa e, uneori boala te poate face mai tafnos (nu e o regula). Si eu am hiper, dar nu am avut nici o manifestare nervoasa (pana acum cel putin). La ce regim te refereai pt mama ta?
|
|
|
![]()
|
|
Ea nu-i de felul ei tafnoasa, are doar momentel ei si eu o las in pace.
KIti, ma refeream la faptul ca ea are probleme cu greutatea si are colesterolul marit. Ii place sa manance prajit si gras. Cand se ingrasa mai tare, se intoarce la regim, apoi uita si tot asa. |
|
|
![]()
|
|
Incearca sa ii vorbesti calm despre faptul ca te ingrijoreaza starea dansei de sanatate, fi-i alaturi, cicaleste-o daca e cazul.
|
|
|
![]()
|
|
Acum depinde si in ce faza a bolii este.
Kity, eu nu credeam ca sint buba-n fund, insa mi s-a spus dupa ca eram, jumatatea mea a suprortat citeva exteriorizari ciudate - bine, nu de-alea cu urlete, insa eram mult mai irascibila decit imi este mie felul in mod normal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:58 PM |
|