IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
Diana.
post Feb 10 2011, 01:58 PM
Post #271

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oana, nu cred ca ride cineva de asa patanie. Insa ai spus un mare adevar: daca nu esti atenta, ti-o iei in bot. Insa nu putem face nici politie cu propriile sentimente. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Feb 10 2011, 02:02 PM
Post #272

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Kiti, condoleante pentru pierderea mamei tale.
M-ati bagat la emotii mai fetelor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ma gandesc la mama mea si la faptul ca am inceput s-o ascult, chiar daca uneori nu prea imi place ce zice. Dumnezeu s-o tina mult si sa nu faca alte complicatii cu glanda asta nenorocita.
Si-a refacut analizele si i-au marit doza de la jumatate de pastila (nu stiu cum ii mai zice), la una intreaga.

Diana, eu cam am inceput sa fac politie, sa stii. Decat sa ma pocneasca altii peste bot, mai degraba ma pocnesc singura inainte(e mai putin dureros)

This post has been edited by Oana: Feb 10 2011, 02:05 PM

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 02:14 PM
Post #273

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Romania
Member No.: 9,804

Multumesc, Oana! A trecut 1 an jum de la tragicul eveniment asa ca dr. a zis ca poate sa fie si asta parte a cauzei, dar ca nu e sigura pt ca pana la imbolnavire a trecut ceva timp. Om vedea ce o mai fi.
Asculta de mama ta; parintii nu ne vor niciodata raul. Sper ca sintagma folosita de tine cu luatul in bot nu se referea la violenta fizica, pt ca e nasol atunci.

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 02:22 PM
Post #274

Fondator eLady.ro

Kittu, condoleante, s-a o odihnneasca Dumnezeu in pace! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu ma bucur tare ca ne-am gasit.
Oana, mama ta e hipo sai hiper? Nu mai fa politie, ca te superi fara motiv. Fii tu asa cum esti si lasa-i pe restul, oricum gura lumii numai pamintulo astupa.

A, si ieri ma uitam la o emisiune, butonind eu asa telecomanda. Zicea o tipa cu abilitati paranormale dovedite si testate, tipa care lucreaza cu politia la cazuri extrem de grele (omoruri cu autori necunoscuti samd) sa nici binele, nici raul, nu vin nechemate, asa ca e musai sa gindim pozitiv! O sa fie bine, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 10 2011, 02:33 PM
Post #275

Incurabil

Mama e cu hiper si cand o intreb ceva de boala si-i spun sa tina un regim sare ca arsa si-mi da papucii imediat.
Nu prea inteleg de ce se fereste sa vorbeasca. Intotdeauna reactioneaza ca si cum as fi speriat-o si imi spune: de ce intrebi? de ce intrebi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De parca ar fi cel mai mare secret. In fine..asa e felul ei.

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 02:50 PM
Post #276

Fondator eLady.ro

Nu, e boala care o face isracibila, Oana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 02:53 PM
Post #277

Tratabil
**

Da, asa e, uneori boala te poate face mai tafnos (nu e o regula). Si eu am hiper, dar nu am avut nici o manifestare nervoasa (pana acum cel putin). La ce regim te refereai pt mama ta?

+Quote Post
Oana
post Feb 10 2011, 03:01 PM
Post #278

Incurabil

Ea nu-i de felul ei tafnoasa, are doar momentel ei si eu o las in pace.
KIti, ma refeream la faptul ca ea are probleme cu greutatea si are colesterolul marit. Ii place sa manance prajit si gras.
Cand se ingrasa mai tare, se intoarce la regim, apoi uita si tot asa.

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 03:19 PM
Post #279

Tratabil
**

Incearca sa ii vorbesti calm despre faptul ca te ingrijoreaza starea dansei de sanatate, fi-i alaturi, cicaleste-o daca e cazul.

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 04:20 PM
Post #280

Fondator eLady.ro

Acum depinde si in ce faza a bolii este.
Kity, eu nu credeam ca sint buba-n fund, insa mi s-a spus dupa ca eram, jumatatea mea a suprortat citeva exteriorizari ciudate - bine, nu de-alea cu urlete, insa eram mult mai irascibila decit imi este mie felul in mod normal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

57 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:58 PM