![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
In situatii dintr-astea trebuie sa intervina controlul, as zice. Cred ca oricine si-ar impune, macar sa numere pana la 10 si apoi sa vorbeasca, ar reusi sa evite situatii aiurea. Trebuie sa avem grija de noi, sa ne luam tratamentul, sa ne facem analizele regulat, sa nu mancam ce nu ne face bine si sa fim cat mai optimiste.
A incercat vreuna din voi tratament homeopat? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, eu, Kitty, insa fara rezultate deosebite, as putea spune. Mai mult, medicul homeopat nu si-a dat seama ce boala am, desi semnele erau bataopare la ochi. Si tot ii spuneam ce simptome am si desi e medic generalist, nu recunoscut tiroida defecta. Iti dai seama...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Eu nu am incredere in genul asta de tratament asa ca am respins ideea din start.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Dap, nici eu nu am incercat vreun remediu homeopat, din aceleasi motive.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am facut 3 programari:
- marti la ora 19:15 la doctorita veche - joi 17 feb ora 08 dimineata la centrul Helios - joi 24 feb 15:50 la alta doctorita Analizele le-am facut, miine dupa masa sint gata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tare sunt curioasa sa vad ce ne zici dupa toate astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca de mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu am "probleme". Desi le cunosc, de ceva vreme le ignor total. M-am scarbit si mi-e lehamite de doctori, analize, nervi, stres... Deocamdata mi-e bine, pot spune mai bine ca atunci cand bagam problemele in seama, ce-o fi... Vom vedea. Sa nu faceti ca mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pun pariu cu voi pe ce vreti ca o sa fie atit de down ca o sa strige "hipooooooooooo" . Si nu de la hipopotam... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Neata, tuturor!
Teocris, nu faci bine trecand cu vederea o problema de sanatate. Urmarea o stim cu totii. De disparut, nu dispare de la sine si sincer nu inteleg cum cineva se poate pedepsi in asa hal incat sa isi faca singur rau. Ce povestim noi aici nu te-a impulsionat sa te duci la dr. macar o data? Hmmm...nu e ok, dar deloc. Te rog sa mai starui asupra problemei ca nu e de gluma, da? Diana, o sa ai o saptamana super incarcata. Sper sa nu fie prea mult intr-un interval de timp prea scurt. Eu, in locul tau cu banutii aia ma duceam intr-un oras mare care sa aiba spital endo, dar eu nu-s tu si invers. Sper sa fie ok, de vreme ce tu ai considerat ca asta e cea mai buna solutie. Si daca va fi hipotiroidism, analizele o sa indice lucrul asta (nu mai cobi si tu ca doar tot ne ziceai de energia pozitiva si cea negativa ca nu vin nechemate). Oricum, intre 2 rele, o alegem pe cea mai putin rea, in acest caz cea mai putin rea fiind hipotiroidia. Edemul se va retrage de la tratament, iar parul va creste din nou. E important sa ai tu o atitudine optimista, de invingatoare si sa gasesti dr. potrivit. Deja ma lungesc...va doresc un inceput de weekend cat mai odihnitor si sa ne auzim cu bine! Pup, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Kitty, ce varsta ai , daca nu-i cu suparare?
Daca vrei, poti sa vii la baruletul nostru si sa mai vorbesti cu noi si acolo la o cafea virtuala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Teo, eu nu mai zic nimic, doar ca-s suparata pe tine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by Oana: Feb 11 2011, 11:41 AM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:03 PM |
|