IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 04:32 PM
Post #281

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Romania
Member No.: 9,804

In situatii dintr-astea trebuie sa intervina controlul, as zice. Cred ca oricine si-ar impune, macar sa numere pana la 10 si apoi sa vorbeasca, ar reusi sa evite situatii aiurea. Trebuie sa avem grija de noi, sa ne luam tratamentul, sa ne facem analizele regulat, sa nu mancam ce nu ne face bine si sa fim cat mai optimiste.
A incercat vreuna din voi tratament homeopat?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 04:37 PM
Post #282

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, eu, Kitty, insa fara rezultate deosebite, as putea spune. Mai mult, medicul homeopat nu si-a dat seama ce boala am, desi semnele erau bataopare la ochi. Si tot ii spuneam ce simptome am si desi e medic generalist, nu recunoscut tiroida defecta. Iti dai seama...

+Quote Post
Corina
post Feb 10 2011, 05:07 PM
Post #283

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Eu nu am incredere in genul asta de tratament asa ca am respins ideea din start.

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 10 2011, 07:12 PM
Post #284

Tratabil
**

Dap, nici eu nu am incercat vreun remediu homeopat, din aceleasi motive.

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 08:36 PM
Post #285

Fondator eLady.ro

Mi-am facut 3 programari:
- marti la ora 19:15 la doctorita veche
- joi 17 feb ora 08 dimineata la centrul Helios
- joi 24 feb 15:50 la alta doctorita
Analizele le-am facut, miine dupa masa sint gata.

+Quote Post
Teocris
post Feb 10 2011, 08:43 PM
Post #286

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Tare sunt curioasa sa vad ce ne zici dupa toate astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca de mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Si eu am "probleme". Desi le cunosc, de ceva vreme le ignor total. M-am scarbit si mi-e lehamite de doctori, analize, nervi, stres... Deocamdata mi-e bine, pot spune mai bine ca atunci cand bagam problemele in seama, ce-o fi... Vom vedea.
Sa nu faceti ca mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2011, 08:56 PM
Post #287

Fondator eLady.ro

Pun pariu cu voi pe ce vreti ca o sa fie atit de down ca o sa strige "hipooooooooooo" . Si nu de la hipopotam... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 11 2011, 09:22 AM
Post #288

Tratabil
**

Neata, tuturor!
Teocris, nu faci bine trecand cu vederea o problema de sanatate. Urmarea o stim cu totii. De disparut, nu dispare de la sine si sincer nu inteleg cum cineva se poate pedepsi in asa hal incat sa isi faca singur rau. Ce povestim noi aici nu te-a impulsionat sa te duci la dr. macar o data? Hmmm...nu e ok, dar deloc. Te rog sa mai starui asupra problemei ca nu e de gluma, da?

Diana, o sa ai o saptamana super incarcata. Sper sa nu fie prea mult intr-un interval de timp prea scurt. Eu, in locul tau cu banutii aia ma duceam intr-un oras mare care sa aiba spital endo, dar eu nu-s tu si invers. Sper sa fie ok, de vreme ce tu ai considerat ca asta e cea mai buna solutie. Si daca va fi hipotiroidism, analizele o sa indice lucrul asta (nu mai cobi si tu ca doar tot ne ziceai de energia pozitiva si cea negativa ca nu vin nechemate). Oricum, intre 2 rele, o alegem pe cea mai putin rea, in acest caz cea mai putin rea fiind hipotiroidia. Edemul se va retrage de la tratament, iar parul va creste din nou. E important sa ai tu o atitudine optimista, de invingatoare si sa gasesti dr. potrivit.
Deja ma lungesc...va doresc un inceput de weekend cat mai odihnitor si sa ne auzim cu bine!
Pup, fetele!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 11 2011, 11:40 AM
Post #289

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Kitty, ce varsta ai , daca nu-i cu suparare?
Daca vrei, poti sa vii la baruletul nostru si sa mai vorbesti cu noi si acolo la o cafea virtuala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Teo, eu nu mai zic nimic, doar ca-s suparata pe tine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by Oana: Feb 11 2011, 11:41 AM

+Quote Post
kittyvrancea
post Feb 11 2011, 12:06 PM
Post #290

Tratabil
**

Nu e cu suparare. Am 28 de ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

57 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:03 PM