![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Esti de aceeasi varsta cu mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multi inainte si multa sanatate. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Daaa? Nu stiu de ce aveam impresia ca esti mai tinerica. Multi inainte cu sanatate si tie!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ceva e putred in Danemarca. Analizele mele sint in limitele normale. O sa va scriu mai tiziu un pic valorile.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Dienus, asta da veste buna! Ma bucur ca ti-au iesit analizele ok! Poate trebuie adaptat tratamentul - vezi ce iti vor zice dr. saptamana viitoare. Si te rog mult sa nu mi-o iei in nume de rau ca iti zic, dar incearca sa o iei mai usor!
Poopici si te asteptam cu noutati! Ai grija de tine! |
|
|
![]()
|
|
Fetelor, astazi nu vreau sa ma gandesc la cele ce ne-apasa, ci vreau sa va urez sa va treziti cu zambetul pe buze in fiecare zi (chiar daca uneori este foarte greu), si sa fiti vesnic indragostite!
Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani, Kitty! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum te mai simti?
|
|
|
![]()
|
|
Buna! Cum ma simt? Bine, adica la fel. Mi-e dor de casa, dar sunt pe ultima suta de metri. Tare nu-mi place-n Bucuresti... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tu cum mai esti? Ai fost la control azi?
|
|
|
![]()
|
|
Miine e prima programare, Kitty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lasa, mult a fost, putin a ramas curind o sa mergi acasa cu bebica (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Multumesc de incurajare, Diana! Sa vii cu vesti bune de la dr. maine!
Pupici |
|
|
![]()
|
|
Promit sa spun tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:26 AM |
|