![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Neata, fetele!
Incep prin a spune ca dieta prescrisa...are o usoara nota comica. Din pctul meu de vedere - dar eu nu-s cadru medical, cele 3 kg acumulate si gushita ta nu necesita neaparat un regim alimentar. Acum, ce ti-a zis dr. la care ai fost azi...ca dupa analize boala va recidiva intr-o luna. Ei, lasa-ma sa zic "what bullshit is that?" In primul rand nu cred ca-i vreun pui de Nostradamus sa stie ca peste o luna recidiveaza Basedow-ul tau, intr-o luna se pot intampla o gramada de lucruri bune sau mai putin bune (nu neaparat sa recidiveze boala). Si doi, ca si cadru medical NU SE FAC PREDICTII mai ales cu caracter negativ sa descurajezi pacientul care trebuie sa lupte cu boala, nu sa ii dai una in cap (la figurat fireste). |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kitty, stiu ca ceva se intimpla, insa nu stiu ce anume exact. Acuma, na, nu e Nostradamus, insa femeia a spus "dupa cum arata"- asta nu inseamna ca e musai, ci ca e posibil. Si prima a spus cam acelasi lucru, insa in alte cuvinte "ai grija, primul soc, stres, efort, te trimite inapoi" inseamna tot aia.
Ideea e ca dupa atita timp, am inceput sa simt cind se intimpla ceva cu mine care nu e normal. Ma refer la tiroida, pina acum am simtit-o inainte sa apara analizele si inainte sa merg cu ele la medic de 4 ori, desi aparent totul era ok. Nu ma las doborita, sint de multa vreme obisnuita cu ideea ca boala poate recidiva oricind si acum sint pregatita, in sensul ca I can deal with it, nu mai sint ca un pui de-abia iesit din ou, cum am fost la inceput. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Kitty, ai perfecta dreptate. Un medic nu trebuie sa faca astfel de predictii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dieta aia de toata jalea, fie vorba intre noi.
Da` daca ma supar, o pun in aplicare. Pai va dati voi seama ce ar fi sa dau eu jos 4-6 kile in doua saptamini? Pai o sa zic dupa aia ca e cea mai tare. Insa problema e ca nu stiu unde sa gasesc fructe de primavara si nici cum sa fac citronada de mar. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bre, nu fiti prapastioase, femeia m-a atentionat, nu m-a speriat. Ca vorba aia, un om informat face cit doi. Si daca e o chestie care se poate preveni, de ce nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum sincer, eu chiar ma buucur ca mi-a spus asta pentru ca pot lua masuri. De azi adio sare iodata si daca ma mai streseaza cineva o sa zimbesc si ii articulez un wok in cap in secunda doi si spunind: " NU MA STRESA!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Eu credeam ca citronada se face din lamaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In fine...
Sa nu te superi pe noi, Dienus, mie una nu mi-ar placea sa imi zica dr. la care ma duc ca peste o luna nush ce o sa patesc, poate peste o luna da o masina peste mine - Doamne fereste! Ce vreau sa zic este ca mi se pare stupid ca un medic sa spuna ca e posibil sa. E vorba de organismul uman la mijloc, numai matematicienii lucreaza cu probabilitati. E bine sa fii pregatit pentru ce e mai rau, dar predictii de genul asta iti mai reteaza din elan oricat te-ai crede de puternic. Mai ai de mers la inca un dr. saptamana asta, nu? Eu va zic ce am observat din exp personala: daca te duci la 7 dr., fiecare iti va zice ceva diferit. Pup si multa sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Pe 24 ma duc la a treia. It`s gonna be fun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A, Kitty, acum serios, citeva kilograme date jos imi vor face bine, am nu mai putin de 20 de kilograme in plus, treaba care nu ajuta inima deloc, mai ales dupa ce a trecut prin zapacelile hipertiroidiei. Ideea de baza nu e rea deloc. In ceea ce privese atentionarea, depinde de la persoana la persoana cum receptioneaza si e foarte important si tonul pe care e spusa treaba asta. Iar modul in care a spus-o nu m-a speriat. Per ansamblu, mi-a placut de ea ca medic. |
|
|
![]()
|
|
Normal ca depinde de la persoana la persoana, tocmai de aceea am si specificat ca mie nu mi s-ar parea ok sa-mi zica niste banuieli inainte, care pot sau nu sa se confirme.
Kg si eu am luat in plus (dar din cauza sarcinii fireste) si o sa discut cu dr. dupa sa stiu exact care sunt nevoile organismului meu avand in vedere afectiunea la tiroida. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kitty, eu sint o persoana optimista, chiar daca pe aici s-ar putea parea ca sit genul care se lamenteaza la greu. Nu ma dau batuta asa usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kitty, m-am tot gindit la tine zilele astea! Ce faci, daca ai ajuns acasa cu bebica... Asa ca iti trimit ginduri bune! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Diana, te duci azi la al treilea doctor, nu?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:04 AM |
|