IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
roxanacioceanu
post May 3 2011, 08:38 AM
Post #361

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 10,150

Merci mult de informatie o sa-ma interesez si sa vad daca mai este de actualitate si cat mai costa.
Go to the top of the page

+Quote Post
kittyvrancea
post May 3 2011, 11:43 AM
Post #362

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Romania
Member No.: 9,804

Hello!
Da, exista o legatura intre tiroida si infertilitate, dar ff mica. Ovarele sunt cele care trebuie investigate mai in amanunt. Din punctul meu de vedere (eu am nascut cu un alt dr. tot la Giulesti, care de altfel mi-a monitorizat si sarcina), analizele astea mai putin uzuale este indicat sa le faci intr-un centru privat, deoarece aparatura este una performanta (in 99% dintre cazuri), iar la stat...se cam da buleala...pe romaneste. Diferenta de pret stat\privat in asta rezida: dotarea tehnica a clinicilor. Cred ca e ceva mult prea important si pentru a obtine un rezultat cat mai corect, sa te uiti la 1 mil, hai 2. Daca iti doresti asa de mult un bebel, merita banutii. Nu te supara pe mine, dar in spitalele de stat e jale.
Multa sanatate!

+Quote Post
roxanacioceanu
post May 3 2011, 12:42 PM
Post #363

Contaminat
*

Si parerea mea este la fel ca a ta,dar eu acum trec putin printr-o perioada mai slaba financiar si vroiam sa stiu daca a facut cineva la stat asa ca pt mine,ca d-na dr tine neaparat sa-o fac acum.Dar saptamana viitoare chiar am vb cu ea si merg la Parhon la dumneaiei si o sa discut cu dansa sa mai aman putin interventi ca sa pot sa-o fac acolo unde mi-a recomandat(la privat) ca alta solutie nu am in monemtul acesta.Merci mult de sfat!

Cu cine ai nascu?Imi poti recomanda ca si dr?

+Quote Post
kittyvrancea
post May 5 2011, 09:22 PM
Post #364

Tratabil
**

Buna! Roxana, dr. care mi-a monitorizat sarcina si cu care am nascut se numeste Mihai Mitran, insa el e f bun pe probleme care tin de sarcina + nastere. Nu stiu pe cine sa iti recomand, dar ma mai interesez si iti zic. O amica de-a mea cu ac pbma facea tratament cu Pregnyl.
O seara placuta!

+Quote Post
roxanacioceanu
post May 10 2011, 08:31 AM
Post #365

Contaminat
*

Buna!Merci mult de infosrmatie,merg saptamana viitoare la Parhon sa-mi refac investigatile si merg si la dr.Neamtu sa vedem ce mai zice ce trebuie sa mai fac si o sa-o intreb de ce mi-a zis tu ,cred ca sunt injecti parca daca nu ma insel ca am mai auzit.Merci mult si va dau de veste dupa ce merg la parhon sa vedem ce am facut si ce ma mai sfatuiti.Va pup si va doresc o zi buna!

+Quote Post
kittyvrancea
post May 17 2011, 09:05 PM
Post #366

Tratabil
**

Hello, fetelor!
Am ridicat astazi buletinul de analize si situatia nu e tocmai roz, dar nu a fost deloc un soc pentru ca ma asteptam:
- TSH 0,05
- FT3 - 11 (limita max. 8.10)
- FT4 - 20.2 (limita max. 28.2)
De la tratamentul cu Prothuryl, transaminazele sunt mari - TGP mai ales, iar leucocitele au scazut mult, la jumatate - 5000 adica. Ma avertizase dr. ca se va intampla asta la un moment dat, asa ca sigur voi renunta la tratamentul asta, ca sa nu dau in eltele. Ficatul e totusi un organ f important si nu vreau sa dau in hepatita. Pe de alta parte, nr. scazut de leucocite te predispune la tot felul de infectii si daca apararea organismului e la pamant, suferi de 100 de ori mai rau de la chestii in mod normal banale.
Saptamana viitoare ma prezint la Parhon la dr. Neamtu. Deja sunt putin cu moralul mai cazut, dar sper sa fie bine.
Somnic usor!

+Quote Post
roxanacioceanu
post May 18 2011, 12:00 PM
Post #367

Contaminat
*

Buna! Sper sa fi optimista si sa vezi ce faci cu tratamentul ca nu este in regula daca iti afecteaza ficatul poate se poate o schimbare de tratament care sa fie mai benefic,am fost si eu ieri la parhon si mi-am facut analizele si astept rezultatele,cica ar trebui sa fac o centigrama sa vedem intai analizele. Am fost si pe la d-na dr Neamtu este total neschimbata(am fost ultima oara in sep 2010)si este o dulce ca de fiecare data.Multa bafta si va anunt cum mi-au iesit analizele.

+Quote Post
Diana.
post May 31 2011, 10:14 PM
Post #368

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Kitty, ce mai faci, cum te mai simti? Nu ai mai intrat de ceva vreme si incep sa ma ingrijorez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Roxana, cum a fost cu analizele?

+Quote Post
kittyvrancea
post Jun 1 2011, 10:41 AM
Post #369

Tratabil
**

Neata, Dienus & co! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am mai intrat pt ca am fost super busy bee; am organizat botezul fetitei. Ieri am ajuns in sf la control la PArhon si situatia se prezinta in felul urmator: ochii s-au mai inchis asa ca nu am nevoie de hidrocortizon, mi-a schimbat tratamentul - in loc de Prothuryl mi-a dat Tyrozol de 10 mg cu repetarea hemoleucogramei dupa 2 sapt. Daca nu am reactie alergica la acest medicament, in cateva luni ma va reechilibra cat de cat sa pot face operatia. La finalul consultatiei mi-a facut si o ecografie si glanda e varza, adica e de dat afara pt ca Basedow recidiveaza periodic si nimeni nu se poate indopa la nesfarsit cu medicamente. Cam atat...
Va pup si la multi ani voua mamicilor si piticilor vostri!

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2011, 10:47 AM
Post #370

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Damn! Adica o sa te tai... E vorba sa ne mutam la Bucuresti, deci o sa ajung si eu la Parhon mai devreme sau mai tirziu. Totusi, in Basedow spun ca tratamentul poate dura si citiva ani pina a se lua hotarirea de a face o tiroidectomie totala sau partiala... Of! Ai noduli?
A mica ce face?

+Quote Post

57 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th September 2025 - 06:40 PM