IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
kittyvrancea
post Jun 1 2011, 11:12 AM
Post #371

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Romania
Member No.: 9,804

Da, am unul de 11/7 mm pe lobul dr parca si celalalt are aspect chistic - banuiesc ca e vba de > chisturi mai mici. Ganglionii sunt in regula. Dar, decat sa bag chimicale-n mine cu pumnul, prefer sa mi-o scoata si sa iau tratament de substitutie; plus ca din ce m-am mai interesat asa, cica nu ar fi o operatie grea. Fetita reste. Te muti la Bucuresti? De tot? Aoileu...

Buna Roxana, cum o mai duci? Ieri in drum spre Parhon, am vazut ca in Eliade Tower - e o cladire destul de maricica in Floreasca - se va deschide centrul de fertilitate al clinicii Polisano.
Numai bine!

Insa am de gand sa mai cer inca o parere in ceea ce priveste imperitatea interventiei chirurgicale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanacioceanu
post Jun 1 2011, 12:03 PM
Post #372

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 10,150

Buna! Am fost la Parhon,mi-am facut analizele si am fost azi si le-am luat,mi-au iesit f bine.D-na doctor a zis sa nu mai iau tratamentul(Thyrozol) si sa mai revin cam peste 6 luni sa-mi mai refac analizele sa vedem cu ies dupa o perioada mai mare de pauza de tratament si mai aveam o problema ca ma durea f rau capul si imi curge cam des sange din nas am rezolvato si pe asta am o sinuzita,nu este de la tensiune ca eu am mica tensiunea.Acum mai trebuie sa merg la dl dr Cristescu ginecologul meu sa vedem daca imi da cumva unda verde sa vedem daca pot sa fac si eu un bebe(in sfarsit) si sper sa fie bine si pe parte de gineco.
Va atasez rezultatele la analize:
Ft4-14.50
Tsh-0.61
Sper sa aud si de voi vesti cat se poate de bune!
Va multumesc pt sprijinul acordat!
Eu intru pe sit aprope in fiecare zi si sper sa pastram legatura.
Va pup si va doresc o zi buna!

+Quote Post
kittyvrancea
post Jun 1 2011, 12:33 PM
Post #373

Tratabil
**

Multumescu, Roxi (sper ca nu te deranjeaza daca-ti spun asa)! Sper sa dea Dumnezeu sa ramai graviduta cat mai repede: orice alta realizare paleste in fata aceleia de a avea un copil. Eu am nascut acum 3 luni si jumatate asa ca iti tin pumnii stransi sa reusesti pt ca inteleg ce inseamna sa iti doresti f mult un bebe. Daca esti in regula cu tiroida, da-i batai inainte! Eu va trebui sa urmez tratamentul pentru reechilibrare hormonala - mai ales ca dupa nastere Basedow incearca sa isi arate coltii si mai aprig, apoi urmeaza operatia de inlaturare a glandei si dupa toate astea sper sa im dea Dumnezeu un alt bebelus.
Sa va bucurati de vremea asta superba!
P. S. Dienus, am intrebat-o pe dr. daca e rezolvabila pbma caderii parului in hipertiroidie si mi-a zis ca in timp se regleaza si asta. In cazul meu, imi cade cam tare si din cauza hipertiroidiei si din cauza ca am nascut de curand. Nu exista un medicament anume pe care ti-l poate recomanda cineva; ce poti face in situatia asta si cred ca asta voi face si eu, am sa ma tund ceva mai scurt si astept sa isi faca efectul tratamentul sau operatia.
Pupicei!

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2011, 01:07 PM
Post #374

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-am gindit si eu si ma mai gindesc la operatie, Kittisor. O sa vedem ce spun si medicii.
Roxi, daca in astea 6 luni incepi sa te simti rau, sa nu astepti sa treaca toata perioada ca sa te duci la medic. Cind a recidivat la mine a recidivat dupa o luna - doctorita mi-a spus ca de ce am venit, insa cind a vazut rezultatele analizelor (mi le facusem pentru ca am simtit ca se intimpla ceva) a zis bine c-ai venit!!!
Kitty, la mine a trecut problema cu parul cu tratament cu diprofos (3 injectii in 15 zile). Intreab-o pe doctorita ta. Eu l-am repetat cu succes cind o lua iar razna cu cazutul...

+Quote Post
roxanacioceanu
post Jun 1 2011, 01:28 PM
Post #375

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 10,150

QUOTE(kittyvrancea @ Jun 1 2011, 01:33 PM) *
Multumescu, Roxi (sper ca nu te deranjeaza daca-ti spun asa)! Sper sa dea Dumnezeu sa ramai graviduta cat mai repede: orice alta realizare paleste in fata aceleia de a avea un copil. Eu am nascut acum 3 luni si jumatate asa ca iti tin pumnii stransi sa reusesti pt ca inteleg ce inseamna sa iti doresti f mult un bebe. Daca esti in regula cu tiroida, da-i batai inainte! Eu va trebui sa urmez tratamentul pentru reechilibrare hormonala - mai ales ca dupa nastere Basedow incearca sa isi arate coltii si mai aprig, apoi urmeaza operatia de inlaturare a glandei si dupa toate astea sper sa im dea Dumnezeu un alt bebelus.
Sa va bucurati de vremea asta superba!
P. S. Dienus, am intrebat-o pe dr. daca e rezolvabila pbma caderii parului in hipertiroidie si mi-a zis ca in timp se regleaza si asta. In cazul meu, imi cade cam tare si din cauza hipertiroidiei si din cauza ca am nascut de curand. Nu exista un medicament anume pe care ti-l poate recomanda cineva; ce poti face in situatia asta si cred ca asta voi face si eu, am sa ma tund ceva mai scurt si astept sa isi faca efectul tratamentul sau operatia.
Pupicei!

Multumesc mult pt urare! Chiar imi pare rau pt tine,mergi la dr si fa-ti toate investigatile si sper sa se rezolve sa nu ajungi la"cutit",stiu si eu ce inseamna sa-te operezi este f greu si eu sunt opereata de chisturi ovariene(2002)si mi-a fost foarte geru dupa operatie.Dar trebuie sa fi optimista si sa faci ce este bine pt tine si sanatatea ta,iar cu cazutul parului pote fi si din cauza nasteri am si eu o cumnata acre a nascut de curand si cam tot asa a patit si ea dupa nastere si s-a tuns cate putin mai des si s-a reglat problema cu caderea parului.
Sincer deabia astept sa merg la gineco sa vedem ce imi zice si sa vedem ce trebuie sa mai fac,intr-un fel erd de nerabdare sa ajung si eu la un rezultat(bebe) poate si din cauza ca sunt cam cu varsta pe limita normalului pt o sarcina buna(am 30 de ani) si stiti si voi o sarcina dupa varsta de 30 implica unele dificultati si cand ele exista de mai multi ani este mai greu,dar eu sunt optimista(un dr de la parhon mi-a zis de cineva pe care cunoaste ca a facut bebe cu un ovar scosd si avea si vre-o 35 de ani).
Va multumesc pentru intelegere!

QUOTE(Diana @ Jun 1 2011, 02:07 PM) *
M-am gindit si eu si ma mai gindesc la operatie, Kittisor. O sa vedem ce spun si medicii.
Roxi, daca in astea 6 luni incepi sa te simti rau, sa nu astepti sa treaca toata perioada ca sa te duci la medic. Cind a recidivat la mine a recidivat dupa o luna - doctorita mi-a spus ca de ce am venit, insa cind a vazut rezultatele analizelor (mi le facusem pentru ca am simtit ca se intimpla ceva) a zis bine c-ai venit!!!
Kitty, la mine a trecut problema cu parul cu tratament cu diprofos (3 injectii in 15 zile). Intreab-o pe doctorita ta. Eu l-am repetat cu succes cind o lua iar razna cu cazutul...

Da iti dai seama ca daca observ vreu un sintom mai ne la locul lui merg imediat la dr,dar sper ca fie bine si sunt optimista si sper ca d-zeu sa imi ajute sa reusesc si eu intr-un final.
Merci de sfat!

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2011, 01:32 PM
Post #376

Fondator eLady.ro

Doamne-ajuta! O sa fie bine, Roxi, sa nu iti perzi speranta si nici credinta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acuma poate o sa zica unii ca sint nebuna- ca nu ar fi prima data- insa sa stiti ca pe mine m-a ajutat si ma ajuta foarte mult mersul la biserica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kittyvrancea
post Jun 1 2011, 01:41 PM
Post #377

Tratabil
**

Roxi, nu ai de ce sa iti para rau pentru mine: nu sufar de ceva f grav, cu atat mai putin nu-s pe moarte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Operatia nu este una f grea: spitalizarea in conditiile in care totul decurge normal (post operator) este de 4 zile, adica exact cat am stat cu cezariana. Si crede-ma ca taietura e cat palma, iar durerile de dupa nu cred ca se compara cu cele din zona gatului. Te poti ridica din pat din prima zi, recuperarea e mai facila. Atata vreme cat medicina a avansat iar solutii exista, decat sa ma chinui cu tratamente toata viata, mai bine o operatie, un salt zdravan si o sg pastila pe zi toata viata (acum iau 5 pastile pe zi iar in timp asta poate dauna ficatului oricui).
As vrea sa retineti un lucru, desi nu doresc sa va sperii: asa dupa cum mi-a explicat si dr., principala cauza a hipertiroidismului o reprezinta existenta unui nodul (nu importa dimensiunea sa) sau mai multor noduli, care determina hiperactivitate -> hipersecretie. Asa ca sfatul meu: faceti-va ecografie periodic daca va stiti cu pbme endocrine!
Sa dea Domnul sa fie bine pt toata lumea!

Diprohos? Asta sigur e cortizon. Intrucat oftalmologic ma situez simtitor mai bine, dr. nu a considerat ca trebuie sa imi prescrie hidrocortizon.

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2011, 02:08 PM
Post #378

Fondator eLady.ro

Dap, e corticosteroid si mi-a dat ochii inapoi bine de tot.

+Quote Post
kittyvrancea
post Jun 1 2011, 02:55 PM
Post #379

Tratabil
**

Mie mi-au dat inapoi destul de mult fara cortizon si imi place de dr. oftalmolog ca nu imi da medicamnte daca merg bine fara. Dupa sarcia se mai regleaza nivelul ridicat al tiroxinei.
Pupici

+Quote Post
Diana.
post Jun 1 2011, 03:27 PM
Post #380

Fondator eLady.ro

Eu daca as sti ca o operatie imi rezolva toate problemele (cu greutatea, parul, ochii samd), m-as opera..ieri!!!

+Quote Post

57 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 04:53 PM