IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
kittyvrancea
post Aug 2 2011, 03:13 PM
Post #391

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Romania
Member No.: 9,804

Bubulina noastra creste; mami isi face analizele luna de luna - directiva a la Parhon. FT3 si FT4 sunt in barem, dar TSH-ul e la fel de miiiiic, drept pt. care dr. tot cu operatia imi face capul paralelipipedic. Ochii se mai inchisesera nitel, dar de vreo saptamana zici ca m-am uitat la filme horror si am ramas asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) Ma duc la testat medicamentul minune numit hidrocortizon. Desi mananc putin si mai sanatos, tot fata buhaita am, gat umflat, ochi de melc...urata boala...te transforma intr-o chestie respingatoare. Dienus, te-ai mutat in Buc pana la urma? Como estas?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 2 2011, 03:54 PM
Post #392

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Is la Bucale din 10 iunie, saru` mina. Da` nu in oras, ci in Tunari. Si io am capu`umflat si fata buhaita si zau ca mi s-o acrit, de-aia vreau sa merg la doctor. Plus ca afurisitele astea de claduri ma termina!
Cum dormi? Te odihnesti indeajuns? Banuiesc ca Bubulina-mititica nu te lasa, insa trebuie, ca altfel geaba tratamentul daca nu dormi destul si nu eviti stresul. Ai scos sarea iodata din alimentatie?

+Quote Post
kittyvrancea
post Aug 2 2011, 08:53 PM
Post #393

Tratabil
**

Fetita, de dormit acum dorm pt. ca am terminat de mai bine de o luna cu durerile cauzate de colici, cat despre eliminarea stresului...e ceva utopic pt. ca din pacate bunica (cea care ne-a mai ramas) nu se implica in cresterea nepotelei sale, asa ca am destule pe cap + nunta religioasa luna viitoare (am respectat perioada de un an de doliu dupa decesul mamei). In privinta alimentatiei...hmmm...a disparut pofta aceea de necontrolat de a manca, chiar mananc extrem de putin (dar am stagnat la datul jos, nu mai merge fara sport). Nu am eliminat sarea pt. ca efectiv am uitat sa nu mai pun.
Somnic pufos!

+Quote Post
Diana.
post Aug 25 2011, 02:27 PM
Post #394

Fondator eLady.ro

Ce faceti, fetelor? Cum va mai simtiti?
Pe mine m-a cam terminat caldura din ultimele doua zile...

+Quote Post
kittyvrancea
post Nov 4 2011, 09:38 AM
Post #395

Tratabil
**

Bonjour, tuturor!
S-a lasat linistea aici...sa fie un semn bun? Daca este asa, atunci ma bucur din toata inima.
Cum ati intampinat sezonul rece?
O zi buna, oriunde v-ati afla, ladies!

+Quote Post
Diana.
post Nov 4 2011, 10:31 AM
Post #396

Fondator eLady.ro

Kitty, nu stiu daca o sa ma crezi insa ieri seara m-am gindit la tine. Ce face bebelusa? Tu cum esti?

+Quote Post
kittyvrancea
post Nov 5 2011, 02:50 PM
Post #397

Tratabil
**

Howdy!
Bubulina noastra e bine (multumesc Celui de Sus!), iar in ceea ce ma priveste ma simt la fel; nu am mai ajuns insa la un control de pe la sf. lui august. Astept sa imi puna cineva o vorba la un dr. ce practica in Cluj am uitat cum il cheama, este chirurg si a operat si tiroide. La Parhon dr. tot insista cu operatia si totusi eu consider ca nu am incercat suficient pe alte cai non-chirurgicale, drept pt. care doresc sa solicit o alta parere avizata (cunosc destule persoane care au numai cuvinte de lauda la adresa medicilor clujeni, a modului in care este tratat pacientul in institutiile lor sanitare, indiferent ca-s de stat sau private).
Tu cum stai cu sanatatea?
Pupici!

+Quote Post
ELLA33
post Dec 6 2011, 11:37 PM
Post #398

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Diana, draga mea...iarta-mi absenta dar sa stii ca atunci cand am ramas insarcinata m-am gandit la tine si pe parcursul sarcinii iar dupa ce am nascut tot ziceam sa-mi fac timp sa intru sa-mi recuperez parola, asta vis-avis de tiroida si problemele ei. Si uite cum zboara timpul, e prima ora adin viata mea cand nu stiu cum a trecut anul. Tra sa-mi fac si eu analize recenta dar la anu ca acum chiar nu am timp si chef.

Deci, cum spuneam, mi-am schimbat medicul, nu's cum D-zeu nu mi-a trecut prin minte lucrul asta muuult mai devreme, cand tot vedeam ca nici analize bune nici bebe....in fine, m-am dus la Clinica la Madam Marinescu Ioana (sotia celebrului ginecolog Marinesc) cu analizele in dinti, s-a ingrozit ca luam Tirozol de vreo 5 ani, m-a chemat la spital si am stat vreo 3 zile ca la statiune cu rezerva si dupa-amiezi la plimbare prin Buc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am revenit dupa o luna adica la sf luni ianuarie cu analize noi si fara tratament luat de 2 luni si eram sanatoasa tun iar luna urmatoare am ramas insarcinata, uite asa.....sa nu merg la cretina la care am fost sa-i dau 2 peste ochi?
Ca acum poate mai aveam un bebe, ca tare fain e si mi-as mai dori unul dar uite cum iti ia cineva ani din viata si nu mai poti intoarce timpul. E cel mai minunat si nu pot exprima in cuvinte ce simt si cat plin e sufletul meu si vitaa, cum poate un copil sa te completeze si sa te faca sa-l iubesti pe zi ce trece mai mult. Uneori simt ca ma doare sufletul cat de mult il pot iubi.....
Cu sarcina a fost ok, doar greturi atat aaa si imi iesise analizele la dublu-test nasoale si uite ca trecui si printr-o amniocenteza. 6 tigari am fumat in ziua cand trebuia sa ma sune sa-mi spuna rezultatul. In rest pana in ultima saptamana am condus masina, plus ca eram in curatenie generala ca deh, vine bebe, tre sa vina in casa super curata. Si dai si enerveaza-te cu cretii de mesteri, fuga dupa materiala si toata ziua nu stateam , cand ma vedeau aia prin Practiker ce burta am credeau ca nasc acolo. Ma tugam sa termin curatenia si sa am timp cateva zile sa stau si sa ma adihnesc si sa ma reasfat gatind ceva bun la bucatarie. Am facut cezariana, m-am refacut cam greu dar a trecut si durere si ore nedormite. L-am alaptat cam pana la 7 luni, de pe la 6 luni i-am dat si completare de lapte praf. Am avut problele cu el cu dermatita atopica intr-un stadiu destul de avansat ca ziceai ca are carne vie si avea mancarimi, micutu de nu putea sa doarma noaptea nici 30 de minute iar eu eram zombi.....
Ce sa mai spun.....mai detaliez in functie de ce vrei sa ai stii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Dec 7 2011, 03:04 PM
Post #399

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Diana, ce mai faci? Esti prin zona?

+Quote Post
Diana.
post Dec 7 2011, 03:29 PM
Post #400

Fondator eLady.ro

Dap, insa acum am foarte multa treaba, iti scriu mai spre seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Iarta-ma!

+Quote Post

57 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 06:18 AM