![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna Loredana, astea sint, din ce am eu, valorile normale:
TSH: Normal: 0,27-4,2 T3: Normal: 1,3-3.1 T4: 153,8 66-181 |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 25-January 13 From: TIMISOARA Member No.: 11,625 ![]() |
Buna Diana, in primul rand multumesc de raspuns, sa inteleg ca analizele mele sunt bune? O zi frumoasa.
This post has been edited by loredana 30: Jan 26 2013, 10:15 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Ce faceti, fetelor?
Eu una mi-am inceput ziua intr-o nota lacrimogena.Am deschis calc sa citesc stirile si pe prima pagina era reportajul cu acei copii legati de pat la spitalul din Buzau. E inuman ce s-a intamplat! In ce tara traim! Sa nu aloci bani la buget pt sanatate cand e deficit de personal, sa nu fie bani pentru medicamente...Dar mai presus de toate, cum sa legi niste copii? Parca erau animale, nu stiu daca ati urmarit stirea...Stiu ca n-are legatura cu topicul, dar in ritmul asta bine nu are cum sa fie. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne dea mai multa minte! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, mai bine ca nu am vazut stirile, ca ma luau si pe mine toate alea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kittysor, imi poti trimite un email cu numele doctoritei tale de la Parhon, te rog?Am inteles ca tu esti multumita tare si am o prietena a carei sora a fost operata anul trecut (tot basedow a avut), chiar de ziua mea, pe 28 aprilie si nu e tocmai ok... Si m-a rugat sa intreb de un medic bun la Parhon.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Neata, Dienus!
Scze ca raspund atat de tarziu! Doamne, esti nascuta pe 28 aprilie? Pe aceasta data e nascuta mamicuta mea draga si scumpa. Doctorita care ma are-n evidenta se numeste Corina Neamtu si lucreaza la Institutul Parhon din capitala. Sunt multumita pentru ca s-au vazut rezultate. Acu, eu nu zic ca e cea mai tare din parcare, dar cine poate sa faca un drum pana la Parhon pentru o consultatie, nu are nimic de pierdut. Multa muulta sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos, Kittisor! Am trimis numele doctoritei tale mai departe.
Dap, in acte sint pe 28 aprilie, desi m-am nascut pe 29 - tata m-a declarat mai mare cu o zi, de fericire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
La multi ani, fetelor! Sa aveti o primavara cat mai frumoasa, incununata de mii si mii de zambete si de clipe minunate in compania celor dragi! Sper din suflet ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne ajute in demersurile noastre spre a ne simti mai bine!
Va pup! Tinem legatura! |
|
|
![]()
|
|
O primvara frumoasa, luminoasa si calduroasa si tie, Kittysor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 30-June 13 Member No.: 11,912 ![]() |
Salut, chiar daca este pt doamne si domnisoare, primiti si barbati? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2025 - 06:42 PM |
|