![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Evident, de ce nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-October 13 Member No.: 12,153 ![]() |
Salutari din la toata lumea! sper sa ma primiti printre voi,am descoperit ca sufar de Basedow cu 2 luni in urma,am 30 de ani si visez sa am si eu un bebe odata...
Viatza mea s-a schimbat de and am aflat de boala in sensul ca iau pastile Tyrozol de 3 ori pe zi , Metroprolol si fac perfuzii saptamanal timp de 3 luni pt oftalmopatie-care nu e asa observabila dar dr.doctora a zis ca e bine sa o tratam timpuriu.... In circumstantele astea sunt cam debusolata...si as avea nevoie de suportul vostru. Mai e cineva aici cu boala asta ? cum s-a manifestat in timp? o sa mai pot trai ca un om normal? Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Ai citit macar putin pe aici ca sa vezi daca mai e cineva cu boala asta?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma simt rau tare- de mai bine de saptamina am racit si peste asta am facut tensiune, sint in depresie, am insomnii si pulsul e dat peste cap, zici ca am o vrabie timpita in piept care se zbate sa iasa. Saptamina viitoare ma duc la analize. Ceva nu e in regula deloc. Asa ca stau cuminte, incerc sa ma gindesc numai la lucruri frumoase si sa fac abstractie de tot ce e in jur, ca sa diminuez stresul... Sper ca e doar vorba de influenta vremii (primavara si toamna bolile de tiroida o iau nitel razna...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, tu mai faci tratament inca? Sau l-ai oprit?
Sanatate!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Nu, nu am mai luat tratament de citiva ani. O sa vad ce spun testele. Saru mina!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Buna dimineata, fetelor si la multi ani caci a fost ziua noastra! Desi ziua noastra este in fiecare zi...Vreau sa impart cu voi o mare bucurie, din punctul meu de vedere cea mai mare pe care o poate trai un om: acum 2 saptamani am nascut cel de-al doilea copil - tot fetita - Teodora.
Am tinut sa va dau aceasta veste pentru a incuraja toate suferindele de Basedow care isi doresc sa devina mamici. Se poate, cu tratament, cu o viata ordonata si cu multa credinta si rugaciune, este posibil. Va pup si sa aveti o zi insorita! |
|
|
![]()
|
|
Kitty, ma bucur tare de tot pentru voi! Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatosi amindoi!
Eu astept azi rezultatele analizelor si am inima cint un purice... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Neata! Dar de ce ai inima cat un purice, Diana? La ce scenariu sumbru te-ai gandit?
|
|
|
![]()
|
|
Ca o sa iasa proaste, evident (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dupa cum ma simt, ma astept la orice. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Azi am cazut iar. Am ametit si am luat-o la vale... E ciudat. Ma simt bine o zi, doua, trei si dupa aia, se intimpla "minunea". Nu stiu ce sa mai cred. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:41 AM |
|