![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Neata, fetelor!
Incep prin a va intreba daca stiti vreun remediu - de-o fi vreunul - pt a mai reduce exoftalmia...e atat de aiurea; daca pt restul simptomelor exista medicamente ce le pot tine in frau, treaba cu ochii e groaznica. Daca aveti vreo idee, postati-o aici, insa in afara solutiei chirurgicale. Nu as ajunge atat de departe decat in caz de ultima instanta. In al doilea rand, e careva care a incercat cataplasme cu argila? Diana, cum te mai simti? E si vremea asta mohorata...sunt asa de obosita ca m-as culca si m-as mai trezi cand e cald si bine afara, dar mi-e imposibil. O zi linistita! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu la fel d eobosita, Kittysor!
Pentry ochi: odihna. Cu doi copii mici insa stiu ca ti-i imposibil... Nu am incercat cataplasme cu argila. Ai auzit ca ar da rezultate? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 123 Joined: 1-February 11 From: Romania Member No.: 9,804 ![]() |
Hello again!
Da, am gasit cateva impresii in Asul Verde alor unor oameni care au folosit argila. Acum nu stiu, nu precizau detalii referit la cum se manifesta boala in cazul lor, doar ca nodulii isi redusesera dimensiunea. |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Eram curioasa daca vreuna dintre voi a avut stari depresive si daca pot fi puse pe seama bolii? Am cativa ani de cand tot pendulez intre perioade cand ma simt cat de cat ok si perioade de anxietate comb cu depresie.Va pup! Sa aveti parte de sarbatori linistite!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da. Eu. Sint depresiva.
|
|
|
![]()
|
|
Buna, tuturor!
Pacat ca nu se mai discuta pe acest forum; sau poate ca gresesc eu: linistea din ultima vreme inseamna ca e mai putina lume bolnava, ceea ce este un lucru bun. Oricum, eu va transmit toate cele bune si sper ca ati petrecut frumos de sarbatori. Keep in touch! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-April 14 Member No.: 12,425 ![]() |
Buna fetelor...in urma cu o saptamana mi s a pus diagnosticul de Basedow-graves gusa polinodulara
Urmez tratament cu thyrozol 5 pastile pe zi,beta lock 2 pastile si sedocalm.timp de doua luni fac tratam apoi sunt decisa sa ma operez .am 29 de ani si un baietel de 2 ani.nu vreau sa ajung nici cu ochii scosi din orbite nici sa cad pe strada nici cu ficatul praf de la tratam.vroiam sa stiu daca s a operat cineva la medicul Ioan Dragomir din Brasov?va doresc multa sanatate |
|
|
![]()
|
|
Buna, Ana!
Eu am 31 de ani, am fost diagnosticata cu Basedow in anul 2010 (eram in trim doi de sarcina). Am nascut o fetita sanatoasa, iar anul acesta in martie am nascut a doua oara, slava Domnului e ok fetita. Fac tratament din 2010, cu cateva pauze de cateva luni pe per sarcinii. Analizele la ficat mi-au iesit ok pana acum, luna ac treb sa ma duc la recontrol post-partum (eu de la inceput mi-am monitorizat tiroida la Parhon) si voi reintra pe tratament. Daca mi se va propune operatia, nu o voi refuza dar asta dupa ce ma voi documenta mai temeinic. Eu deja am exoftalmie, gusa proeminenta, intoleranta la caldura si alte probleme tot din cauza tiroidei, si ma rog sa se rezolve sau macar sa se mai atenueze in cazut unei interventii chirurgicale. Oricum, daca nu stii, de pastile nu scapam pt ca dupa inlaturarea tiroidei, se ia hormon de substitutie toata viata. Acestea fiind zise, fac un apel catre toate care ati trecut deja prin operatia ac sa ne impartasiti, daca doriti, experienta voastra si cum e viata in prezent din pct de ved al sanatatii. Pup! |
|
|
![]()
|
|
Kitty, a fost ziua mamei tale! La multi ani pentru ea!
Corina e operata de ani buni, o sa o rog sa intre sa ne mai spuna cum se mai simte si cum a evoluat ea. Ana, eu am fost diagnosticata in 2009.Mi-au iesit ochii din cap, am chelit, am cazut pe strada, am slabit, m-am ingrasat...tot tacimul! Dar de cutit mi-a fost frica. Si cind tratamentele prescrise au inceput sa se bata cap in cap pe acelasi set de analize, n-am mai luat nimic. Analizele acum sint in limitele normale. Mai am exoftalmie, insa nu de-aia sa o iei la goana, am reusit sa scap de kilele in plus cu sport (pilates si inot) si dieta moderata. |
|
|
![]()
|
|
Da, asa este, a fost ziua de nastere a mamei mele, Dumnezeu sa o odihneasca la dreapta Sa!
Abia astept si eu sa imi fac analizele, desi nu cred ca situatia e prea roz - mai ales ca stresul e in floare perioada asta. Imi spunea dr ginecolog ca trebuie monitorizata periodic si sanatatea sanilor mai ales in cazul pacientelor care sufera cu tiroida. Oricum, un lucru este cert: de cand nu imi mai functioneaza in parametri normali tiroida, nu mai sunt acelasi om. Din cauza exoftalmiei nu mai am aceeasi expresie a fetei, si din pacate nu exista medicament ptr asta. Cand ma uit pe poze si vad si gusa care parca e un manson in jurul gatului, ma gandesc ca mi-as dori sa fac operatia si maine. Paralel cu asta, am acumulat in jur de 10 kg de cand cu sarcinile si nu reusesc sa le dau jos nici daca fac foamea, lucru care oricum nu e sanatos. Dar copiii sunt mici inca si nu am cand sa ajung la o sala sa fac miscare. M-am saturat! Scuze guys, m-a ajuns oboseala! Somnic pufos voua celor care puteti dormi (noi suntem cu circul noaptea)...! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:01 PM |
|