IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de suport pentru suferindele cu tiroida, Pentru informare si sustinere reciproca
Diana.
post Jan 5 2010, 12:30 PM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna, Andrra si bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
O sa ne interesam.

Tirotonul, hormon tiroidian sintetic, este de 5 ori mai activ decat tiroxina. Actiunea lui stimulanta se exercita asupra metabolismului intreg si indeosebi asupra transformarilor grasimilor si asupra echilibrului hidric. Raspunsul metabolic apare rapid si se manifesta prin cresterea pulsului si a temperaturii, energie crescuta si vioiciune mintala. In primele 24 de ore se observa cresterea rapida a metabolismului bazal si, dupa primele 5 zile de tratament, scaderea in greutate insotita de cresterea diurezei. Tiroton urmeaza ciclul enterohepatic ca si tiroxina, dar spre deosebire de aceasta este mai bine eliminat prin bila, resorbtia in intestin se produce mai rapid si proportional in cantitate mai mare, de asemenea este mai bine tolerat, deoarece tendinta la cumulare este mai slaba.

Levothyroxine is a thyroid hormone supplement used to treat people who do not produce enough thyroid hormone on their own. Levothyroxine helps to reduce the symptoms of low thyroid hormone such as weight gain, sensitivity to cold, lack of energy, and dry skin. It may take several weeks for this medication to have a noticeable effect on your condition.

Fir-ar, informatiile sint foarte putine!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
andrra
post Jan 5 2010, 12:59 PM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,723

Fides, multumesc pt informatii.In mare parte am inteles ca nu prea inseamna acelasi lucru. Problema e ca eu am luat TIROTON si acum nu se mai gaseste in farmacii. EUTHYROXUL e un alt hormon sintetic dar nu e similar.... asa ca nu stiu ce pastile ar contine aceeasi substanta activa. Ma umflu rau de tot de la el....
pupici (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2010, 01:09 PM
Post #53

Fondator eLady.ro

In mod sigur nu inseamna acelasi lucru, banuiesc ca este vorba de diferente chimice, mileculare sau mai stiu eu ce, nu sint chimista... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai caut.
Te umfli? Cum adica? Unde te umfli? La fata, iti da balonare, faci retentie de apa sau cum? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
andrra
post Jan 5 2010, 01:21 PM
Post #54

Contaminat
*

ma umflu peste tot. da fac retentie de apa cred... am o senzatie naspa de tot... picioarele sunt ca niste bolovani...
nu mai incap in pantaloni... si nu pt ca ma ingras... nu suport blugii spre ex. ma strang rau de tot
ca sa intelegi mai bine ... eu nu sunt o tipa grasa. am 52 kg si 1.65 inaltime.Dar inainte de ciclu cu 10-12 zile ma umflu rau de tot... sanii ma dor ... si de cand iau EUTHYROX sunt umflata tot timpul... nu mai are legatura cu menstra...

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2010, 01:28 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

Andrra, de cind nu ti-ai mai facut analizele? Tremuri cumva? Menstruatia e normala sau reduisa si cantitativ si la numarul de zile?

+Quote Post
andrra
post Jan 5 2010, 01:39 PM
Post #56

Contaminat
*

nu mi-am facut analizele cam de mult. stiu ca ar trebui sa le fac dar la noi in oras analizela se fac... pe banda rulanta
nu tremur, dar mi-e frig tot timpul.oricum eu sunt o friguroasa... dar acum am inebunit colegele...
e posibil sa fie de la EUTHYROX? faptul ca ma umflu?

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2010, 01:42 PM
Post #57

Fondator eLady.ro

Umflatul si durerile sint de hipertiroidie, iar din hipotiroidie in hipertiroidie si invers se trece foarte repede. Sin acest motiv te-am intrebat de analize.

+Quote Post
andrra
post Jan 5 2010, 01:42 PM
Post #58

Contaminat
*

menstruatia e ok. ca nr de zile si cantitativ

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2010, 01:47 PM
Post #59

Fondator eLady.ro

Ar fi bine totusi sa iti refaci analizele. Pentru orice eventualitate. Nu te-ai ingrasat deloc?

+Quote Post
andrra
post Jan 5 2010, 02:00 PM
Post #60

Contaminat
*

deci... parerea ta care e? sa intrerup EUTHYROXUL? si sa fac analizele?
si totusi... daca era hipertiroidism... n-ar fi trebuit sa slabesc?
nu mai stiu nici eu... cert e ca ma simt rau

pai asta e... ca m-am ingrasat... degeaba
am crezut initial ca sunt doar umflata... dar nu prea ma desumflu...nu prea m-a deranjat initial pt ca din cauza unor probleme slabisem exagerat... dar acum a inceput sa ma deranjeze
ce ar trebui sa fac?

+Quote Post

57 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:45 PM