![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am refacut analizele ieri, azi au iesit. Normal, sint fucked-up. Si eu, si analizele. Miine merg la alt medic, am programare la ora 12.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Mar. Sincer consider ca nu trebuie sa te consumi pentru oameni care nu merita. Unele persoane sunt prea limitate/ superficiale pentru a intelege ceva mai mult decat propriul univers. Iar rautatea gratuita le condimenteaza existenta plictisitoare. Merita sa iti faci tu singura raul asta in plus? Concentreaza-te pe prioritatile tale, lasa ignorantii care cred ca le stiu pe toate si fii optimista. Am avut si eu "prietene" care imi erau alaturi doar in momentele bune si nu prea mai am chef de oameni interesati de una, de alta.
Noi suntem alaturi de tine, sa stii! Corect este sa nu judeci ceea ce nu intelegi perfect. (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) Bine spus, Book! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Diana, sper ca ai gasit un medic bun. Sa ne spui maine ce ai facut! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 2-January 10 Member No.: 7,707 ![]() |
Va multumesc enorm pentru sprijin, sa stiti ca conteaza mult ptr mine sa stiu ca exista si oameni care pot ma pot intelege. Intradevar ca rautatile gratuite trebuie trecute insa obisnuinta nu face sa doara mai putin.Incerc sa lupt pentru a merge mai departe si sper ca toti cei care au nevoie de sprijin sa isi gaseasca sustinerea. Orice gest sau cuvant ajuta!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca in seara asta ma tund la piele.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Hallooooooo lady,cre`ca-ti trece,ia lucrurile mai usor ,nu asa radical!
Daca vrei tunde-l scurt (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sau poarta palariute, bascute haioase pana se reface. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mai bine uitati-va aici: matreata si chelie. Za best! Asta e ce mai am eu pe cap. In caz ca va gindeati ca exagerezsi-mi dau vint in fund de-aiurea.
This post has been edited by Fides: Jan 18 2010, 05:18 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fides, dar ceva de la Phyto ai incercat? Au o gama complexa impotriva caderii parului: sampoane, fiole, tonic energizant, vitamine. Stiu ca tu luai Foltene, de sampon nu stiu mare lucru, dar eu m-am uitat pe compozitia pilulelor si mi s-a parut tare saracuta, sincer presimt ca nici tratamentul lor nu este cine stie ce rasarit. Mie, cand foloseam Phytocyane, nu mai imi cadea deloc par si imi facea asa un par plin de volum, vitalitate. Tonicul din plante iar mi-a placut mult. Eu am incercat foarte multe produse, dermato, profi, so sunt greu de satisfacut. Tu acum ce folosesti?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hai mai ca nu-i chiar asa grav, la cum te descriai mi te inchipuiam cu doua fire pe trei carari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cindy, eu de la Phyto ala impotriva caderii parului am facut o reactie ciudata, cojite pe scalp care ma mancau, matreata... De-abia am scapat de ea... Am auzit multa lume spunand ca e bun si intr-adevar parul mi-a cazut mai putin. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:47 AM |
|