![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm...ciudat. Ai folosit Phytocyane sau cel intr-un tub? Tu ai parul uscat de fel? Din ce povestesti tu, cred ca a fost prea agresiv pentru tine daca ti se descuama pielea, este o falsa matreata.
Pentru mine produsele Phyto au fost o revelatie in momentul ala, am mai spus. Imi cadea parul, se ingrasa, vai de "capul" lui. Acum nici nu mai spui ca este vorba de acelasi par sau aceeasi posesoare. p.s.: sper sa ma plateasca bine cei de la Phyto! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa ca fac poza si din fata...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Te cred. Ti-am spus, multa lume mi-a spus ca e bun. Parca asa arata...
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/images.jpg) A aparut cand ma dadeam cu el, am revenit la ce foloseam inainte si nu mi-a trecut, am incercat altceva, tot nu mi-a trecut... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si nu stiu ce tip de par am... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Dar am deviat de la subiect... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Diana, eu am senzatia ca incerci prea multe produse intr-un timp foarte scurt.
Eu stiu ca la nici un tratament contra caderii parului ( ca de asta vorbeam acum ) nu se vad rezultate decat in doua-trei luni, poate mai mult. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetele, caderea parului e provocata de ridicarea si scaderea brusca a nivelului hormonal, pastilele si tratamentele contra caderii parului sint doar un paleativ. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna ziua,
Numele meu este Corina si am Boala Basedow Graves.M-am operat pe data de 26 noiembrie 2009 , practicandu-mi-se tiroidectomie totala.Ieri am luat rezultatele diagnosticului histopatologic postoperator si nu stiu sa-l interpretez.Rezultatul este urmatorul: -Boala Basedow cu medie retractie epiteliala posttratament cu ats si arii de hiperplazie limfoida interstitiala. Daca stie cineva ce inseamna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va rog sa-mi spuneti si mie! Va multumesc anticipat si va pup dulce! Hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi se pare ciudat sa fie ok intr-o singura doza pentru ca tiroida lucreaza non-stop daca stam sa ne gindim... aka nu secreta totul deodata. Neavind insa studii de specialitate, mi-i insa greu sa zic ca nu e ok insa logica imi zice ca pare normal sa fie "sparta' doza. Mie nu prea mai are ce par sa mi se ridice-n cap (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , na, fac si eu haz de necaz... insa cred ca as muri daca m-ar pune sa stau in pat non-stop si sa ma mai si dopeze bine! Orice, numai leguma parca nu-mi vine! Sper sa ne reglam ca si pe mine ma sperie operatia. Adevarul e ca am si vazut numai cicatrice extrem de urite, toate in stil Frankenstein lasate de operatia de extirpare, ca ma baga in sperieti gindul... adica si cu ochii beliti, si cheala, si deformata, si cu carnea aia cusuta ca un caltabos, e prea mult. Mai bine ma duc sa traiesc cu lupii! Doctorita mea mi-o tot batut apropouri in general la modul: "Facem un copil si dupa aia la cutit", insa desi vreau un bebe, acum nu e timp de el si de cutit.. Doamne-feri!!! Sa stii ca eu m-am ingrasat de la tratament, insa, din ce spune doctorita, nu cit s-au ingrasat alte femei, la modul ca la mine e "parfum" fata de ce au patit altii. Imi daduse si o listuta cu alimente interzise ca sa nu ma ingras. Ce crezi? Erau toate cu IG de-ala mare! Scuze-ma, dar nu prea imi dau seama ce inseamna pentru tine " cicatrice extrem de urate, toate in stil Frankenstein lasate de operatia de extirpare". Eu am facut o astfel de operatie si gatul meu nu arata ca lui Frankenstein.Daca pentru tine, o ultima solutie ar fi operatia, ce ai face?Nu ai face-o din cauza unui semn?A unei urme lasate dupa operatie?Pentru tine conteaza mai mult partea estetica? |
|
|
![]()
|
|
Buna, Corina! Basedow Graves am si eu. O sa iti explic ce si cum vis-a-vis de ce am spus si m-ai citat mai sus. Si o sa revin si cu mai multe detalii privind diagnosticul tau. Bine ai venit!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multumesc Fides!
|
|
|
![]()
|
|
Nu ai pentru ce, Corina. Eu sint Diana. Imi pare bine de cunostinta (desi as fi preferat sa ne cunoastem in imprejurari mai fericite). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asta e viata Diana, niciodata nu e prea tarziu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:40 AM |
|