![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Tare frumos pufosul tau Fanny!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
sar'na.are o fetisoara atat de expresiva ca-mi vine sa-l mananc. cand vede ca se trebaluieste in casa isi baga si el nasucul turtit. asa ca orice facem prin casa se finalizeaza cu o sedinta foto... pentru matz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Nu mai lasa pisoiul la tastatura :-) Il inveti prost.
Regards |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu mai lasa pisoiul la tastatura :-) Il inveti prost. Regards ce tastatura, dom'le! era cutia cu bormasina lu "taticu" lui blue. baietu vrea sa invete meserie... sa scoata un ban cinstit si sa poata juca la loto. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/02-08-07_2009.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-s rele pisicile astea persane sau cum se cheama? Ca din cate am vazut pe la cei care aveau sunt cam capricioase.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
deloc. din contra, au cel mai calm temperament dintre rasele de pisici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ca la orice animal, rasfatul in exces dauneaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fanny, frumoasa foc 'turtita" ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Forte are dreptate, sunt foarte echilibrate si cuminti...deloc agresive!
|
|
|
![]()
|
|
mie nici nu-mi placeau pisicile pana sa-l intalnesc pe tatal lui Blue. credeam ca toate pisicile sunt rautacioase, dar l-am descoperit pe motanul-tata prietenos si tandru cu oamenii care-i placeau si foarte detasat cu restul. Blue ii seamana la comportament. Si sper sa devina, cu timpul, la fel de... "macho". (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ce dor imi e de "tata".
Pozele cu Blue imi mai alina suferinta. Sa mai postezi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ce dor imi e de "tata". Pozele cu Blue imi mai alina suferinta. Sa mai postezi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) s-a facut. ma duc sa-l alerg cu aparatu! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:32 AM |
|