![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte frumoasa colectia, Rody! Si mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Melcri foarte frumoase multe dintre ele, cel mai mult imi place primul colier. Ar trebui sa i le arat lui barbatemeu pe ale voastre ca sa vada ce inseamna bijuterii multe, nu ce am eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Sunt poate jumatate din ce am ptr ca s-au adunat in decursul a catorva zeci de ani;cu siguranta si colectia ta se va fi marind cu trecerea anilor.
(IMG:http://i759.photobucket.com/albums/xx232/melacris2010/DSC01303-1.jpg) (IMG:http://i759.photobucket.com/albums/xx232/melacris2010/DSC01308.jpg) Si gata v-am plictisit destul cu ale mele,ultima (IMG:http://i759.photobucket.com/albums/xx232/melacris2010/DSC01316-1.jpg) colierul din ultima poza nu a iesit bine;asta este treb sa mai invat sa fac poze;si de postat am repetat niste poze,scuze (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by Book: Mar 29 2010, 08:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ooo, ce colectie! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Foarte frumoase, Melcri! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Imi plac mai ales cele din prima postare, primele doua poze... (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Multumesc,gagici!Am luat nota
de aprecieri si obs |
|
|
dacris |
![]()
|
Musafir ![]() |
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.
Magazinul online de bijuterii din argint EDITAT SPAM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In prag de Sarbatori , te-ai ales cu un ban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pacat!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Arata bine,mai ales bratarile.
|
|
|
alina05 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super bijuteriile tale.....am gasit un site de nijuterii super ok si la pret si la modele.au produse frumoase.
editat .incercati. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:32 AM |
|