![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nimeni nu cunoaste trecutul unei persoane, nimeni nu cunoaste ce a simtit sau daca a fost vreodata "jos", multi sunt pregatiti sa "injunghie" fara nici un gand inainte. Suntem inconjurati de oameni, dar de fapt suntem singuri, si trebuie sa ne ajutam singuri. Caci nu sunt multi carora sa le pese cu adevarat de noi. Eu sunt una din aceste persoane, care niciodata nu am primit, nu am avut ajutorul nimanui. Am trecut prin multe stari prin care, citindu-te, ma regasesc, doar varsta difera. Uneori am fost luata cu "ce probleme ai tu, caci esti tanara", uneori ma intreb si eu daca varsta mea biologica e chiar cea indicata in buletin. Sunt foarte putine suflete cu gand bun, care merita sa fie fericite, iar de multe ori nu sunt. Probabil ca de cele mai multe ori atunci cand suntem la pamant, abia atunci ne diferentiem de ceilalti, daca alegem sa fim rai sau continuam sa fim buni. Ai incredere in Dumnezeu! Doar El mi-a fost alaturi. La multi ani si multa fericire! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, City. Esti foarte draguta.
Eu... Eu nu mi-am pierdut niciodata credinta, City. Si cind am spus asta, mi s-a raspuns ca-s timpa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu spun cind ma duc la biserica, nu vreau sa se comenteze. Sint chestii private intre mine si Cel de Sus si nu mai privesc pe nimeni altcineva. Nu-mi place sa fac parada cu asta. Pentru unii oameni e prea greu sa isi accepte conditia, de-aia se cred ei mici dumnezei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Partea proasta e ca desi si-o iau peste bot datorita alegerilor proaste, ei tot nu pricep. Si sa fiu considerata timpa si incuiata si mediocra, nu-mi pasa. Asta-s eu. Si-atit. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Viata merge inainte, cu buni cu rai, cu oameni carora le pasa, cu altii carora nu. La final se va trage linie.
Se spune ca la un moment dat strecuratoarea alege ce-i mai bun, ca si la diamante. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint insa doar nisipul care se scurge, City. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daca esti nisipul alb de langa o mare azur, chiar te invidiez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cum te simti azi Diana? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bine, City...
|
|
|
![]()
|
|
16 iunie 2010
Cind doua minti construiesc un pod intre ele, lumea capata a patra dimensiune. |
|
|
![]()
|
|
20 iunie 2010
Nu ma intreba citi ani am. Intreaba-ma daca am trait cu adevarat. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cat de superb. Si ai trait cu adevarat?
This post has been edited by Book: Jun 17 2010, 12:40 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:58 PM |
|