IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul unei fomei nebune, ... cu hipertiroidie
Diana.
post Jul 19 2011, 09:10 PM
Post #181

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sinceritate (1 iulie 2007)

Sinceritate, cutit cu doua taisuri. bumerang minuit cu dibacie si sabie frinta intr-o batalie pierduta de la bun inceput… sinceritatea, investitie proasta in cei care nu stiu sa pretuiasca un avut atit de rar; sinceritatea, investitie profitabila in cei care merita sa se numeasca oameni… arma imbatabila, armura ruginita, sinceritatea…
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 20 2011, 03:15 PM
Post #182

Fondator eLady.ro

Pastreaza scaietii, pastreaza noroiul, pastreaza rana si cicatricea, si lacrima si zimbetul, si lumina, si crepusculul. Pastreaza apusul si Invierea. Sint marturia cea mai de pret a devenirii tale !
Pentru ca iti amintesc neincetat ca, indiferent de deserturile si mlastinile mocirloase ale lumii, sufletul tau e curat ca lacrima unui inger si ca asa va ramine…
Lasa lumea… E mult prea mica pentru tine !

+Quote Post
fleurdelis
post Jul 20 2011, 05:20 PM
Post #183

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

(IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 20 2011, 09:54 PM
Post #184

Fondator eLady.ro

Oglinda
N-am dorit raul cuiva. Nimanui. Am incercat de-a lungul timpului sa fiu impartiala, corecta, cit mai realista sa nu nedreptatesc, sa nu fac sa sufere pe nimeni, pe scurt: sa nu fac rau, nici cu gindul, nici cu fapta.
Uneori imi este greu sa accept ca in jurul meu exista atita nepasare, atita indiferenta si, mai rau, atita rautate gratuita.
Privesc oamenii, analizez situatiile si ma intreb: citi dintre noi mai au puterea de a-si privi propria constiinta in ochi, citi mai inteleg rostul constiintei, citi mai putem spune ca sintem altruisti… si cit de departe mergem in egoismul nostru de homo sapiens-sapiens…

Ploaia
Imi place ploaia. Ma plimb prin ploaie desculta, imi place sa calc tarina uda, sa simt mirosul de iarba strivita, de pamint ud si sa simt vintul pe fata-mi brazada de lacrimile cerului. Uda pina la piele, ma topesc si renasc din ploaie. Tunetele ma linistesc, fulgerele ma lumineaza. Imi dau seama cit de mica si insignifianta sint. Insa, asa mica si fara de insemnatate, Cineva, Acolo, Sus, ma iubeste. Desi nu o merit.

+Quote Post
Diana.
post Jul 26 2011, 08:05 PM
Post #185

Fondator eLady.ro

Ciudatenii
Sint un om ciudat. Oamenii, de obicei, nu ii uita decit pe cei care le-au facut rau. Eu nu ii uit niciodata pe cei care mi-au facut un bine.
Sint un om ciudat. Fac singura misto de mine, nu astept sa o faca altii.
Sint un om ciudat. Oamenii in general viseaza noaptea. Eu visez cu ochii deschisi.
Sint un om ciudat. Ceilalti sesizeaza raul, eu detectez doar binele.
Sint un om ciudat. Chiar daca toti spun ca nu am dreptate, pentru ca stiu ca pot schimba ceva, imi sustin punctul de vedere.
Sint un om ciudat. Cind ceilalti cred ca ne-am plafonat, eu inca mai cred ca toti putem deveni.
Sint un om ciudat. Pentru ca atunci cind lumea crede ca totul este pierdut, eu stiu ca mai am o lume de cistigat.
Sint un om ciudat.

+Quote Post
Diana.
post Jul 29 2011, 10:40 AM
Post #186

Fondator eLady.ro

29 Iulie 2011
Nu ma intereseaza ce ai facut in viata. Ma intereseaza numai ce fel de om ai devenit.

+Quote Post
Diana.
post Aug 1 2011, 02:11 PM
Post #187

Fondator eLady.ro

01 August 2011
Daca ii lasi pe altii sa ia hotariri pentru tine, o sa te trezesti ca esti doar un pion in propria ta viata.

+Quote Post
Diana.
post Aug 12 2011, 01:03 PM
Post #188

Fondator eLady.ro

12 August 2011
Nimic mai caraghios decit un prost care se chinuieste sa isi depaseasca propria conditie.

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2011, 08:56 PM
Post #189

Fondator eLady.ro

22 Septembrie 2011
Mai bine sa fii urita pe fata decit lingusita la vedere si invidiata pe pe ascuns.

+Quote Post
Diana.
post Oct 2 2011, 07:17 PM
Post #190

Fondator eLady.ro

02 Octombrie 2011
Nu exista noroc, exista doar oportunitati.

+Quote Post

28 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:59 PM