![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
18 Martie 2013
Diferenta intre uman si inuman rezida numai din cum si daca ne putem ignora instinctul de conservare. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
29 Iunie 2013
Nu-mi da, Doamne, atita cite pot duce! |
|
|
![]()
|
|
13.07.2013
Daca minciuna ar ucide, omenirea ar fi o specie pe cale de disparitie. |
|
|
![]()
|
|
13.11.2013
Singura metoda ca sa eviti dezamagirile este sa iti omori sperantele. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/glare.gif) mda stiu ... Si io incep sa realizez asta
|
|
|
![]()
|
|
Lasa un gust amar, insa e mai putin amar decit dezamagirea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intre doua rele... alegem si noi ce ne doare mai putin. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
20 noiembrie 2013
Dragostea moare sub semnul crunt al prozaicului imediat. Ramine doar iubirea profunda - daca sintem indeajuns de intelepti sa nu ii dam cu piciorul atrasi fiind de stralucirea de tinichea a unei conversatii la o cafeluta cu unul sau alta... Un intermezzo iluzoriu in care putem parea indeajuns atragatori pentru un ceas sau pentru o tavaleala. Discutiile despre facturi, cheltuieli si balonare nu au cum sa fie sexy, ci doar infiorator de plictisitoare. Si asa cum barbatii nu inteleg cum iubita nu mai e tot timpul aranjata cind devine nevasta, ca nu mai are timp sa se ocupe doar de ea, pentru ca "noi"- aka "el" trece pe primul plan, nici noi nu intelegem cum barbatii de care ne-am indragostit devin copiii nostri, purtandu-se ca arare. Un bun subiect de un nou articol pentru www.eLady.ro. De aprofundat... |
|
|
![]()
|
|
15 Februarie 2014
Apreciaza ceea ce ai inainte ca "ceea ce ai" sa devina "ceea ce ai avut". |
|
|
![]()
|
|
19 Februarie 2014
Oamenii nu se schimba niciodata. Se schimba doar modul in care ii percepem noi. |
|
|
![]()
|
|
Rezumat de astăzi, 14 aprilie 2014
- Am văzut un accident īn drum spre locul de muncă. Un om a cazut de pe scuter dupa ce a derapat pe iarba (nu a fost grav rănit, dar poliția și ambulanța s-au dus acolo) - Am māncat ciocolată neagra cu lavanda pentru prima dată īn viața mea - Mi-a cumpărat liliac care miroase superb - Am māncat pizza vegetariana cu sos de chili - M-am cumpărat niște chestii mici (crema de ochi, antirid de zi, lotiune micelara si o bb cream) - Am primit ouă produse de găini și rațe fericite de la Oana, prietena mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:16 AM |
|