![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-au apucat dracii cand am vazut ca un articol scris de un mascul (alttmineri talentat in a suci si rasuci condeiul si mintile muierilor judecind dupa numarul de distribuiri pe care il are!) in care decreta ca , vezi draga doamne, "Astazi nu este greu sa gasesti femei. Este greu să gasesti sotii!"
Citeste mai departe Nu e de ajuns sa fii frumoasa si desteapta. Trebuie sa fii si un pic curva. De fapt, mai mult! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
10 martie 2015
Am cunoscut oameni perfecti. Toti erau femei. |
|
|
![]()
|
|
03.03.2015
Intr-o clipa de realism am inteles ca negarea existentei Lui Dumnezeu si a vietii de apoi este o modalitate la indemina pentru a ne linisti constiinta incarcata. Daca o mai avem. Este justificarea de care avem nevoie cind sintim o acuta necesitate de a ne ne minti ca sintem proprii nostri dumnezei. 06.03.2015 Ne-am mai facut de cacao inca o data... noi nu citim! Nu vrem sa ne mai dam copiii la scoala! Noi le stim pe toate, pentru ca ne uitam la emisiuni de mare cultura generala precum "In gura presei"," Te pui cu blondele", "Acces direct", "Un show pacatos" sau "Sint celebru, scoate-ma de aici"; dar numai cind "Burlacul" intra la "Fesh-refresh" si "Burlacita" se face "Nevasta pentru fiul meu", cununata de Maruta la Teo Show... Cind vrem ceva de calitate, punem tv-ul pe taraf tv sau ne uitam la poze reprezentative cu Guta, Salam, copii de aur,, de diamant Si de-atita bucurie ca sintem plini de cultura, mincam seminte si scuipam cojile pe jos... 9 - 10 martie 2015 Noi date de marcat in calendar cu nota "Baga-ti mintile-n cap, femeie, invata sa te iubesti DOAR pe tine si nu mai avea nici un fel de asteptari de la nimeni. Pentru ca nu e nimeni acolo!" Interval de a reflecta asupra chestiei astea:19:32-02:35 11.03.2015 Stiti care e cel mai rau sentiment pe care il poate avea un om? Cel al irosirii de sine. 16.03.2015 Adevarul doare. Din punctul meu de vedere , jos palaria pentru DG care au cojones sa spuna ce gindesc. Cu atit mai mult cu cit sint gay! Atitea persoane publice fac declaratii in care nu cred doar pentru a fi "corecti", incit declaratia DG e ca o gura de aer proaspat intr-o lume dominata de ipocrizie. Pina una-alta, asta e adevarul. Cui nu-i convine, sa dea in judecata natura, ca face discriminari... Si nu, fara suparare, nu pot compara si nu pot pune semnul egalitatii intre un cuplu straight care se chinuieste sa faca copii cu un cuplu de homosexuali care inchiriaza un uter sau cumpara sperma dintr-un catalog. Merele nu sint pere si strugurii nu sunt rosii. Sint lucruri diferite. Asta e firea lucrurilor, ne place sau nu. Reactiile celor deranjati de declaratiile facute de DG sint la fel de discriminatorii fata de cuplurile care nu au copii din varii motive. Pentru ca ei devin "ciumatii de traditionalisti" atunci cind nu pot accepta ca si un cuplu fara copii tot familie se numeste.. Si, sa fim intelesi, nu sint homofoba. Fiecare face ce vrea sub plapuma lui. Si, culmea, mai am si amici si prieteni gay si nu consider e treaba mea sa ii judec, sa le tin prelegeri. Oamenii au facut aceasta alegere si pentru ca toti au trecut de gimnaziu cu succes, stiu ca pentru un copil este nevoie de o femeie si un barbat. . Insa cind am vorbit despre subiectul copii si infieri, aproape toti au spus clar ca este preferabil si, mai mult, un copil trebuie crescut de catre o familie formata dintr-o mama si dintr-un tata. Un alt gay cunoscut la noi, designerul Razvan Ciobanu a spus la un moment dat ca toata nebunia asta cu paradele gay si declaratiile sforaitoare sunt un circ ieftin si de prost-gust. Si ca nu ar dori sa fie parinte si sa aiba un copil care sa vada doi barbati sau doua femei sarutindu-se in viata reala sau la tv. Si omul are dreptate. La fel cum au dreptate Dolce si Gabbana. 22.03.2015 Ca tot a fost Ziua Internationala a Fericirii si eu resimt orice in afara de acest sentiment de o buna perioada de vreme, m-am gindit la ce anume ma face pe mine fericita. Am descoperit ca ma fac fericita cainii, filmele, cartile, florile, inotul, scrisul... La naiba, oamenii nu au intrat pe lista mea... 26.03.2015 Cind fatarnicia este singurul mod prin care incerci sa cistigi atenta, admiratia si aprobarea celor din jur, este mai mult decit evident faptul ca nici chiar tu insuti nu crezi ca ai avea vreo valoare si nu dai doi bani pe tine. 31.03.2015 Intr-un episod din SATC, daca va amintiti, a fost un moment in care un pictor sarit de pe fix vorbea despre vulva ca fiind drept cea mai putere din Univers. Scenaristul pare-se nu a fost chiar asa nebun.... doar ca s-a inselat. Hormonii conduc lumea in care traim. |
|
|
![]()
|
|
7 Aprilie 2015
Astazi mi s-au spus urmatoarele: "Dupa parerea mea esti neinteleasa.Oamenii nu te inteleg. Pentru ca au o vibratie cu mult mai joasa decat a ta." Si am ramas cu gura-cascata, ca la dentist. Insa cred ca in afirmatiile se mai sus exista un adevar: chiar nu stiu sa ma fac inteleasa de catre oameni. Ca la partea cu vibratiile, ma pricep si mai putin.. 8 Aprilie 2015 Arhimede a cerut un punct de sprijin ca sa poata rasturna Pamintul. Eu imi doresc un punct de sprijin ca sa fac pamintul sa nu-mi mai fuga de sub picioare. 15 Aprilie 2015 O femeie este gata de orice pentru barbatul pe care il iubeste. Un barbat este gata de orice pentru femeia pe care nu a ingenuncheat-o inca. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Dacă aş avea o soră, aş vrea să fie exact ca tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si mi-ai pus un nod in git si-un riu de lacrimi in ochi....
|
|
|
![]()
|
|
16 Aprilie 2015
Un barbat adevarat stie ce inseamna sa fie barbat. Si nu ii e frica sa fie unul. Scriu despre ceea ce vad in jurul meu, de ceea ce li se intimpla celor pe care ii cunosc si ii iubesc. Si nu li se intimpla lucruri frumoase in ultima vreme. O fi alinierea planetelor, o fi alienarea noastra de la ce ar trebui sa insemne a fi om, nu mai stiu... Am scos din noi tot ce inseamna morala, etica, frumusete, rusine, respect si am inlocuit toate acestea cu un egoism feroce si instincte primare. Incet-incet ne transformam in RUSINEA stramosilor nostri. |
|
|
![]()
|
|
20 aprilie 2015
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/txt_zpstukr51zj.jpg) Dupa 4 luni si 15 zile am fost in oras. Mi-am cumparat prostioare. Si doua reviste. Ciudat, predestinat si hilar, revista mea preferata, pe care am ales-o din raft, avea cadou o inimioara roz. Sfarmata. Am luat alta. O alta inima sfarmata. Am luat la rand toate revistele din stand. Am avut parte doar de inimi facute zob. Peste tot, numai inimi roz, sfarmate. Am ris si am plecat mai departe, tinindu-mi inima facuta bucati bine de tot, sa nu o pierd. Ca nu am alta. Si chiar daca nu se mai poate lipi, este totusi, inima mea. Si am platit mult si scump pentru a-mi fi facuta bucatele. 15 ani aproape. Mult timp. Bani. Lacrimi. Durere. Minciuni. Tradari. Manipulari. Sperante desarte. Si asa ca mi-am luat inima bucatita, am ris si am mers mai departe. |
|
|
![]()
|
|
Aprilie
In doua zile fac 42 de ani. Ma uit in urma si nu vad nimic. De ce oare m-am mai nascut? Nu am si nu am avut vreodata vreun rost. 28 aprilie 2015 A fucking 42 yo loser. Happy fucking Birthday to fucking me! Macar de nu m-as mai trezi niciodata. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) La mulţi ani, draga mea dragă! Mărturisesc că trăiam cu impresia că ar fi mâine ziua cea mare şi frumoasă. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
42 este o cifră magică în general, iar în existenţă reprezintă anul de graţie. Îţi doresc magie, sub orice formă ţi-ar fi de folos. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:15 PM |
|