![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am doua- in acte sint azi. Mama m-o nascut insa pe 29. O fi magica, dar ce fel de magie? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
7 Mai 2015 Mai presus de toate sint dragostea si ura. Indiferent despre care am vorbi, ranile pe care le provoaca sint incurabile. Doua sentimente ca fetele aceleiasi monede, care daca ajung sa se suprapuna, pot naste monstri in crepusculul ratiunii... 29 Mai 2015 Nebunia umana apare cind limitele bunului-simt, ale rabdarii, ale logiciii si ale oricarui rationament au fost trecute. Si poate ca "hormonu' bate neuronul", insa nimic nu poate bate un neuron ranit si cu sinapsele franjuri. Sa nu te fereasca Dumnezeu de furia omului linistit si rabdator. Sa te fereasca Dumnezeu de furia omului caruia nu ii mai pasa de nimic. Nici chiar de el insusi... 30 mai 2015 Bucati de viata, pe hartie, cuvinte insirate in rinduri cite-o mie, Nimic nu mai conteaza cind neuronu-i lipsa, o chelnerita este totul si soare de-i eclpisa... |
|
|
![]()
|
|
1 Iunie 2015
Nu poti indrepta un om stricat. Tot ce vei reusi va fi sa iti pierzi mintile... Δεν γίνετε να επιδιορθώσεις ένας ακόλαστος άνθρωπος. Το μονο που θα καταφέρνεις προσπαθώντας θα είναι να χάσεις τα μυαλά σου. 7 Iunie 2015 Prietenie. Un cuvint mare pentru oameni uneori prea mici. 24 Iunie 2015 Exista niste creaturi pe lumea aceasta carora le este mai usor sa minta decit sa respire. |
|
|
![]()
|
|
14 IUlie 2015
De ce oare oameni straini - cu totul - sint mai OAMENI decit cei pe care ii cosideram apropiati? O intrebare retorica, evident.... 15 Iulie 2015 Singura forma corecta pentru a ajunge "cat mai departe" în viata este te indepartezi cat mai mult de tine insati si sa te raliezi "valorilor" celorlalti. Daca ai gresit in alegeri, "valorile" te vor impinge fie sa fii o jigodie, fie sa iti pierzi mintile. Dar cine poate sti ce anume este greseala, in afara de Dumnezeu? |
|
|
![]()
|
|
16.07.2015
Singura forma corecta pentru a ajunge "cat mai departe" în viata este te indepartezi cat mai mult de tine insati si sa te raliezi "valorilor" celorlalti. Daca ai gresit in alegeri, "valorile" te vor impinge fie sa fii o jigodie, fie sa iti pierzi mintile. Dar cine poate sti ce anume este greseala, in afara de Dumnezeu? 17.07.2015 Nimeni nu-i profet in tara lui. Cu atat mai putin pentru propria familie sau pentru asa-zisii prieteni. Mai multa intelegere si compasiune gasesti printre straini... 18.07.2015 Unii oameni sint puternici. Altii sint slabi si fac depresii... cu repetitie sau nu. Depinde de doza de egoism cu care sint dotati de la natura. Dar poate ca nu sint slabi; poate ca doar... au obosit. Pentru ca indiferent cit de puternic ai fi, la un moment dat, ti se consuma bateriile. Si nu le mai poti reincarca nicicum. Nici daca iti bagi un stecher in fund! 18.07.2015 Doar la greu ne amintim ce si cine este important. Pacat insa ca uitam repede... 19.07.2015 Ochii sint ferestrele sufletului. Dar cind inchizi ochii prea mult timp, din prea multa dragoste, ferestrele sufletului incep sa se crape. Si te ascunzi de vifor si de canicula cum poti si tu mai bine... in spatele darmaturilor, batind sipci si bucati de tabla in cercevelele-ti vechi si mincate de cari, calcind pe cioburile lumii care ar fi trebuit sa iti apartina. 20.07.2015 Cica vrem sa fim iubiti pentru ceea ce sintem cu adevarat. Si in loc sa aratam cine si cum sintem, ne dam de ceasul mortii si ne strofocam sa lasam impresii despre cum ne-am dori sa ne perceapa ceilalti. De ce oare cerem sa fim acceptati pentru ceea ce sintem cind oferim "publicului" doar ambalaje sclipicioase de plastic?! Sa fie frica?! Sa fie prostie?! Sau doar... natura umana?! 22.07.2015 Despre oameni: Am fost in sat la Mega pentru citeva cumparaturi. Am salutat o vecina (pe care o consideram prietena, avind in vedere ca mi-a venit in casa si pe la gratare de destule ori plus filme pe care i le-am imprumutat de multe ori, plus masina de tuns iarba imprumutata ei tot de multe ori, plus alte mici servicii pe care i le-am facut) care era la rind la casa. Si am rugat-o, daca poate, sa ma astepte citeva minute si sa ma duca si pe mine acasa, pentru ca locuim in acelasi complex, ca sa nu astept autobuzul la intoarcere. Mi-a spus ca nu poate, ca are copilul in masina. Copilul are vreo 10 ani, nu e bebelus si era 9:45 seara... Am iesit din magazin dupa fix 6 minute si am asteptat inca 18 minute autobuzul ca sa ma intorc acasa. Dupa cum spuneam. Oameni... si... oameni. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
06 August 2015
Manipularea prin inducerea sentimentului propriei superioritati este in prezent cea mai periculoasa forma de imbecilizare a maselor. |
|
|
![]()
|
|
12 August 2015
Uneori e tare bine sa fii proasta, dar "sexy si frumy." Insa doar uneori. Pe termen lung, ramii doar proasta. |
|
|
![]()
|
|
14 August 2015
Sarcasmul - ultima arma ramasa la indemina impotiva omnipotentei prostii... |
|
|
![]()
|
|
15 August 2015
Cica azi e ziua mea. Iar eu imi doresc sa adorm ... Sa dormi... Sa dormi, sa nu te mai trezesti Ce bine suna-acest refren. Aproape ca e un indemn, Sa nu-ti mai pese ce-ti doresti. Sa dormi adanc, neprihanit, Sa uiti de sufletul ranit. Sa te scufunzi intr-un somn greu Sa dormi, sa uiti, sa te desiri, Sa nu mai stii de amintiri. Sa te topesti si sa dispari, Sa uiti de hotii ce-i amari, De curve, mincinosi si lasi In spate totul tu sa lasi... Sa dormi... sa nu te mai trezesti, Sa nu conteze cine esti, Ca ceara sa te tot topesti, Sa dormi adanc, si mut, cat poti, Ca-ntr-un final, suntem toti morti... Nopti fara de sfirsit. Nopti negre ca smoala. Nopti fara liniste. Nopti in care patul ti-e intesat de ghimpi. Nopti in care zvircolirea iti e singura alinare. Nopti fara dimineti. Nopti prea lungi. Nopti interminabile. Nopti in care-ti numeri inainte si inapoi cioburile in care te-ai sfarmat din propria neghiobie. Cioburi si nopti. Nopti in cioburi. O mie de nopti de singuratate. O mie de cioburi. O mie de spini. O mie de vise nevisate. O mie de cosmaruri traite cu ochii deschisi. Milioane de secunde care au trecut pe linga tine. Goale. Fara sens. Fara scop. Nopti nedormite. Nopti nesfirsite. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:17 PM |
|