![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aqualia Thermal de la vichy, varianta legere- M-AM UMPLUT DE BUBE!!! si eu , tin minte ca era iarna si aveam o fata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , noroc ca se intuneca repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Adaug pe lista cu creme bune pentru tenul uscat Cold Cream de la Uriage pentru care am facut o obsesie, sint pur si simplu indragostita de ea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Ema85 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am tenul f sensibil.Mai ales dupa baie,exact cum spui si u Diana se intinde f mult de simt ca o sa crape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna! O mica recomandare. editat - spam. Au produse exceptionale! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, dar n-ai pic de rusine?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Cold crema Avene consider ca hidrateaza bine spre foarte bine si nu irita absolut de loc nici daca e folosita in zona ochilor. Imi place mai mult decat cea de la Uriage.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Okay deci mi-am luat un set de la "Oil of Olaz " ... ii zice in engleza olay este asa : crema pt spalat , tonic , nu sh ce rahat cu ser , habar nu am cum sa il folosesc , sta in dulap, un fel de lapte demachiant , in fine cu toate precizate mai sus , se impaca tenul meu , acu cand ajung la crema , aceasi marca etc , de fiecare data cand pun crema asta , am pete rosii , d c puii mei?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ai o reactie alergica la ceva din continut. N-o mai pune niciodata si de acum incolo cand cumperi crema cere un tester si n-o pune direct pe fata ci la incheietura mainii.
|
|
|
![]()
|
|
M-am intors la garnier revitalift. Iarna ma coafeaza cel mai bine, pare-se. Chiar s-a vazut pe moaca mea.
Am mai incercat cu gerovitalh3 insa i-au schimbat formula, imi da o senzatie ca "ma tine" fata si parca mi-o usuca... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 2-July 12 Member No.: 11,300 ![]() |
toate cremele pe baza de plante sunt foarte bune nu conteaza neaparat cine le produce.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa fim seriosi, NU toate cremele sint bune pentru ca Nu toate avem acelasi tip de piele. Of!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:21 AM |
|