![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O bucatarie foarte frumoasa si dotata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
A mea e minuscula! Nu ai loc nici sa te intorci!Pun si eu poze. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In Bucuresti, apartamentele cu doua camere n-au cine stie ce spatiu alocat bucatariei. Noi am optat pentru corpuri suspendate si am scos frigiderul pe hol ca sa ne putem misca cat de cat in chicineta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi plac mult culorile!
S-o folosesti sanatoasa si sa faci multe bunatati! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Frumoasa bucataria ta! S-o folosesti sanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
wow,ce bucatarii frumoase si dotate aveti voi...
kalua,mica si dotata bucataria ta ! Fanny,imi place portocaliu` ala! Roxanica,s-o folosesti sanatoasa,si sa produci multe bunataturi bune si conforme in ea...e frumos verdele ala crud...cu faianta maronie...mai mare dragu` sa gatesti intr-o bucatarie noua ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, imi plaec tare mult! E aleasa cu mult gust!
Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Fanny, super culori! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Verdele iguana m-a dat pe spate. Super frumos, de altfel, ansamblul de culori! Am insa o intrebare: plita vine la geam si cuptorul la mijloc? Sau inca n-a fost incastrata plita in blat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pozele n-au reusit sa ma lamureasca.
Multumesc de aprecieri. Portocaliul a fost ideea omului meu. Tot el a ales nuanta pentru sufra (tot portocaliu nebun si ala) - sunt pozele puse pe undeva pe la topicul de gospodareala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Avand in vedere ca locuinta e pe Nord-Est, nuanta face casa mai luminoasa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu ador verdele ala. De fapt ceva asemanator am pe peretele din sufragerie ca sa mearga cu canapeauna galbuie
Roxi sa fiti fericiti in cuibul vostru. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu n-am cu ce ma lauda. bucaatria noastra are peste 30 de ani. Aici casele se vand cu mobila de bucatarie cu tot. Gresia o am maro roscat cu un model maroniu iar mobila era alba cu irizatii gri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) i-am tras o mana de vopsea maronie, am vopsit rafturile interioare cu alb ca sa schimb mirosul insa anul asta s-ar putea s-o renovam cu ceva de la IKEA..maybe |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nici eu nu pun. am vopsit, e curat, la revedere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:43 PM |
|